سوال ترکیبیات

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع silent hell
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

silent hell

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3 تهران
شهر
تهران
سلام خواهشا المپیادی ها از نوع ریاضی از سوال هایی که امروز اینجا میگذارم جواب بدن
1.در یک جدول 8*8 به چند طریق میتوان دو مهره ی رخ یکسان قرار داد ؟؟
جواب 63*64 تقسیم بر 2 است چرا تقسیم بر 2 دارد

پاسخ : فوری ترکیبیات فوری

به نقل از silent hell :
سلام خواهشا المپیادی ها از نوع ریاضی از سوال هایی که امروز اینجا میگذارم جواب بدن
1.در یک جدول 8*8 به چند طریق میتوان دو مهره ی رخ یکسان قرار داد ؟؟
جواب 63*64 تقسیم بر 2 است چرا تقسیم بر 2 دارد
چون مهره ها شبیه هم هستن و فرقی نداره کدوم رو اول بزاری !

در زبانی دو حرف وجود دارد هیچ واژه ای ازین زبان در آغاز واژه ی دیگری قرار نگرفته این زبان شامل 3 واژهی چهار حرفی 10 واژه ی پنج حرفی و 30 واژه ی شش حرفی است جد اکثر چند واژهی هفت حرفی در این زیان داریم
خواهشا یکی کمک کنه
ممنون از دوست عزیز crazy boy

به نقل از silent hell :
در زبانی دو حرف وجود دارد هیچ واژه ای ازین زبان در آغاز واژه ی دیگری قرار نگرفته این زبان شامل 3 واژهی چهار حرفی 10 واژه ی پنج حرفی و 30 واژه ی شش حرفی است جد اکثر چند واژهی هفت حرفی در این زیان داریم
خواهشا یکی کمک کنه
ممنون از دوست عزیز crazy boy
فک کنم 4 تا. خب واسه بدست آوردنش حرفارو بکن 0 و 1
واژه های 4 حرفی 16 حالت داره که که 3 حالتش موجوده ! پس واسه 4 تا حرف اول واژه های 5 حرفی 13 حالت داریم و حرف آخر هم 2 حالت داره میشه 26 حالت ! از این 26 تا 10 تاش موجوده ...
اینطوری نمیشه توضیح داد :-" یکم فک کن !

خیلی ممنون فهمیدم لازم به توضیح نیست برای حالت هفتم 2 حالت میمونه که حرف آخر دو حالت داره میشه 4 حالت
به چند طریق میتوان مجموعه ی اعداد 1 تا 1361 را به سه دسته زیر مجموعه ناتهی افراز کرد به طوری که در هیچ یک از این زیر مجموعه ها دو عدد متوالی نباشد

سوال 2 فرض کنید n برابر دو به توان 31 ضربدر سه به توان 19 است چه تعداد از مقسوم عالیه ها مثبت n به توان 2 از n کوچکترند اما مقسوم علیه آن نیستند

به چند طریق میتوان تعدادی از یک خانه های جدول 8 در 8 را سیاه کرد به طوری که برای هر خانه سیاه تمام خانه های هم سطر و ستون آن سیاه باشد

به چند طریق میتوان 7 خانه از یک جدول 2 در 8 را ساه کرد به طوری که هیچ دو خانه علامت داری ضلع مشترک نداشته باشند

به چند طریق میتوان ریوس یک جدول n در n را با چهار رنگ مختلف رنگ آمیزی کنیم به طوری که در هر مربع واحد از هر رنگ یک راس داشته باشیم

به چند طریق میتوان ریوس یک جدول n در د را با دو رنگ قرمز و آبی رنگ کنیم به طور یکه در هر مربع واحد دقیقا دو راس قمز و آبی داشته باشیم

خواهشا سریع جواب بدید

سلام بچه ها شما عایا این مسئله رو دیدید ؟
یه مجوعه x داریم که m تا عضو داره و x1,x2....xn زیر مجموعه هایی از x هستند . به طوریکه هر دوتا از این زیر مجموعه ها حداکثر k عضو مشترک دارن.... و هرکدوم از اعضای x حداقل در kتا از این زیر مجموعه ها وجود دارند ... ثابت کنید حداقل k تا از این زیر مجموعه ها هم اندازه هستند.

مجموع اعداد سه رقمی بدون صفر؟

به نقل از khalil 56 :

داداش ببخشید،
من الان داشتم حساب میکردم یه چیز دیگع شد!!
ببخشید، اشتباه بود اونی که گفتم، اصن پرت پرت بود! :D :D :D

به نقل از khalil 56 :
هر عدد تو هر جایگاه 81 بار میاد دیگه ! ( اصل ضرب :-" )
81*45 + 81*45*10 + 81*45*100

به چند طریق میتوان تعدادی از یک خانه های جدول 8 در 8 را سیاه کرد به طوری که برای هر خانه سیاه تمام خانه های هم سطر و ستون آن سیاه باشد
دو به توان 16؟

یک دایره داریم و مقدار کافی مهره قرمز و آبی (0 و 1 ) می خوایم این مهره های قرمز و آبی رو بزاریم دور دایره که هر 5 تای کنار هم رو انتخاب کردیم 2 تا قرمز باشه 3 تا آبی به چند طریق می تونیم این کار رو بکنیم؟

من اول فکر می کردم خیلیه ولی بعد دیدم یکیش اینه که اول دو قرمز (0) کنار هم بعد 3 تا آبی بعد این دنباله ادامه پیدا کنه یه حالت دیگه هم یکی در میون بزاریم ولی این یکی یه عیبی داره اگر از یه مهره آبی شروع کنیم و 5 تا انتخاب کنیم مشکلی نیست ولی اگر از یه قرمز شروع کنیم درست در نمیاد پس کلن یه حالت .
می شه ببینین من دارم درست حل می کنم یا نه؟

Back
بالا