سمپاد یا طرح شهاب ( سمپاد فانی میشود؟ )

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع عطا فرهنگ
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

عطا فرهنگ

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
138
امتیاز
707
نام مرکز سمپاد
شهید بابایی ، شهید بهشتی ، شهید دستغیب
شهر
تهران
مدال المپیاد
فیزیک بوتیم!
خوب اگه برنامه امشب شب مهتابی رو با حضور وزیر محترم آموزش و پرورش ، دکتر فانی دیدید با طرحی که مدتیه بحثش داغه بیشتر آشنا میشدید.
طرح شهاب که در اون قراره به جای جداسازی دانش آموزان تیزهوش اونها در همون فضای مدرسه آموزش بدن ولی با کمک یه سری راهنما اونا رو هدایت تحصیلی کنن. اگه متن مصاحبه رو گیر اوردید بذارید حتما...
میخوایم در این مورد تو این تایپک صحبت کنیم . فقط اینکه خواهشا گارد نگیرید و فکر نکنید که قراره با بچه های دیگه قاطی بشید چون احتمالا به ما ( حداقل دبیرستانیها ) نمیرسه ؛ من‌تون رو به منِ اجتماعی بسط بدید و نظام آموزشی فکر کنید.
 
پاسخ : سمپاد یا طرح شهاب ( سمپاد فانی میشود؟ )

من یه سرچی کردم الآن در این‌باره. خب الآن یعنی مثلا این رو اجرا می‌کنن بعد کم‌کم سمپاد رو بی‌خیال می‌شن کلا؟ یا نه، در کنار اینه، یعنی هم سمپاد رو داریم و هم این طرح اجرا می‌شه؟
 
پاسخ : سمپاد یا طرح شهاب ( سمپاد فانی میشود؟ )

به نقل از صَواع. :
من یه سرچی کردم الآن در این‌باره. خب الآن یعنی مثلا این رو اجرا می‌کنن بعد کم‌کم سمپاد رو بی‌خیال می‌شن کلا؟ یا نه، در کنار اینه، یعنی هم سمپاد رو داریم و هم این طرح اجرا می‌شه؟
یه جوری میگی سمپاد رو بی خیال میشن ، انگار الان بی خیال نیستن
رسما مدارس تبدیل شدن به دو حالت
یه دولتی ، یا غیرانتفاعی . سمپادی تقریبا نمونده
 
پاسخ : سمپاد یا طرح شهاب ( سمپاد فانی میشود؟ )

تازه گفتین رفتم دنبالش ببینم چیه!
به نظرم اگر در کنار سمپاد باشه ایده خوبیه، البته یه مشکل خیلی بزرگ هست که انگار معیار خاصی نداره و به تشخیص مدیر و معلم و این ها هسا که این جور مواقع همه ما می دونیم که اصلا و ابدا چیز عادلانه ای در نمیاد و پر از نقص خواهد بود

اگر این طرح در کنار مدارس سمپاد باشه، اولا دیگه نیازی نیست این همه کمیت مدارس سمپاد زیاد بشه و سطح آموزشی این مدارس پایین بیاد و در درجه دوم ممکنه یه استعداد هایی که راهشون رو هم گم کردن پیدا بشن

البته من که به شخصی امیدی ندارم ته این طرح خوب در بیاد، به خصوص که در چند سال اخیر مسیر طوری بوده که انگار هدف نهایی از بین بردن کلی سمپاد هست
خصوصا اون جمله هایی که قرمز کردم!
دلیل هایی هم من شنیدم قبلا واقعا غیر منطقی هست، مثلا تاثیر بد در روحیه کسی که قبول نشده، خوب می خواست تلاش بیشتری بکنه!
ضمنا فکر می کنم باید به بچه ها کم کم قبول شکست هم یاد داده بشه و بدونن هرچیزی که بخوان رو قرار نیست پدر و مادرشون براشون بخرن
مورد دوم که میگن تضاد اجتماعی سمپادی ها با بقیه اجتماع هست که من به شخصه چنین چیزی ندیدم که این موضوع یه "مشکل" از طرف خود فرد سمپادی و شایع باشه
یه نکته جالب اما اون بخش هویت دینی و ملی بود که فکر می کنم دلیل اصلی از همین جا استخراج بشه....

اینم متنی که واحد مرکزی خبر گذاشته:

علی اصغر فانی در حاشیه همایش طرح شناسایی و هدایت استعدادهای برتر (شهاب) در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر درباره آمادگی برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی 93-94 گفت: در تماسی که چند روز پیش با 32 مدیر کل آموزش و پرورش سراسر کشور داشتیم، الحمدالله از آمادگی کاملی برخورداریم.وی افزود: هیاتهایی را هم از 15 شهریور به همه استانها اعزام خواهیم کرد.

فانی با بیان اینکه قاعدتا هیچ مشکلی برای بازگشایی مدارس نداریم، گفت: فضاهای آموزشی و کتابهای درسی آماده است ،‌ معلمان سازماندهی شده اند و همه تجهیزات را فراهم کرده ایم.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه آیا مشکل مدارس استیجاری رفع شده است، افزود: یک بخش آن حل شده و یک بخش هم اگر حل نشود با جابجایی فضاهایی که در اختیار خودمان است، مشکل را حل می کنیم.

فانی گفت: چه در زمینه فضاهای آموزشی و چه در زمینه کادر آموزشی و دیگر موارد مشکلی نداریم.

وی همچنین در پاسخ به اینکه آیا در آخرین روزهای هیات دولت و نیز در آستانه بازگشایی مدارس خبر خوشی برای معلمان دارید؟ اظهار داشت: در حال انجام برنامه ریزی هایی هستیم که امیدواریم به نتیجه برسد؛‌ اگر به نتیجه رسید خود معلمان هم متوجه خواهند شد.

فانی: طرح شهاب بهتر از طرح جداسازی است

وزیر آموزش و پرورش طرح شهاب(شناسایی و هدایت استعدادهای برتر) را در راستای سند تحول بنیادین نظام آموزشی کشور و سازگار با روح حاکم بر آن دانست.

علی اصغر فانی در مراسم نخستین دوره آموزشی مدرسان طرح شهاب در پردیس نسیبه تهران گفت: اگر روزی به عدم جداسازی استعدادهای برتر از دیگر دانش آموزان برسیم استعدادها شکوفا می شود و هدایت و تربیت لطمه نمی خورد.

وی اضافه کرد: یقینا طرح شهاب نسبت به رویکرد جداسازی،‌ بیشتر قابل دفاع است.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر پایبندی دانش آموزان به اصول اخلاقی و اعتقادی افزود: مباحث تربیتی، رفتاری و اعتقادی در تمام آموزش و پرورش یک اصل است و در رابطه با استعدادهای برتر مهمتر.

فانی گفت: اگر پایبندی استعدادهای برتر به هویت دینی و ملی شان تقویت نشود معلوم نیست اینها سرمایه کشور بمانند.

وزیر آموزش و پرورش ،‌ خود را مجری و طراح آیین نامه طرح شهاب در سالهای گذشته معرفی کرد و افزود: اعتقاد دارم اگر این آیین نامه به خوبی برنامه ریزی و اجرا و به خوبی ارزشیابی و نظارت شود،‌ گام بسیار موثری در شناسایی ، تربیت و هدایت استعدادهای برتر خواهد داشت.

فانی گفت: طرح شهاب همه فواید عدم جداسازی دانش آموز استعداد برتر از سایر دانش آموزان را در بردارد به بیانی دیگر در این طرح استعداد برتر هم خودش رشد می کند و هم عاملی برای رشد دیگران می شود.

وی افزود: حتما اجرای طرح نباید با سستی مواجه شود تا بتوانیم سال آینده در کلاسهای چهارم و پنجم این طرح را ادامه دهیم.

فانی گفت: نظارت فرآیندی در اجرای آزمایشی این طرح به ما کمک خواهد کرد که نقاط ضعف احتمالی شناسایی و اصلاح شود و کار با کیفیت بالاتری ادامه پیدا کند.

به گفته مدیر پژوهشی مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان وزارت آموزش و پرورش ؛ اولین اجرای آزمایش طرح شهاب، سال تحصیلی 92-91 در هفت استان کشور اجرا شد و سال گذشته علی رغم ابلاغ، به خاطر محدودیت های اعتباری اجرا نشد و امسال با اعتباری حدود 2 میلیارد تومان به اجرا در خواهد آمد که عمده این اعتبار صرف آموزش معلمان مجری طرح می شود.

رضا گلشن گفت: امسال معلمان پایه چهارم ابتدایی در 32 منطقه آموزشی کشور شامل این طرح می شوند و به محض اینکه آموزگاران آموزش دیدند از ابتدای سال تحصیلی 94-93 ، طرح به اجرا در خواهد آمد.

وی در پاسخ به اینکه آیا حضور معلم در طرح شهاب باعث فرسایش وقت و نیروی او برای کلاس های درس و برنامه های آموزشی معلم نمی شود؟ اظهار داشت: معلم برای طرح شهاب در کلاس ، وقت ویژه ای نخواهد گذاشت و فقط برنامه ارائه درس و مشاهده رفتار دانش آموزان را به گونه ای تنظیم می کند که ضمن آموزش دادن به دانش آموزان ، توانمندی های آنها را هم شناسایی کند.

وزیر آموزش و پرورش، فرمایشات مقام معظم رهبری در جمع اعضای هیات دولت را راهنمای عمل دولت بیان کرد.

فانی درباره رهنمودهای مقام معظم رهبری در جلسه دیروز به مناسبت هفته دولت و بخش مربوط به آموزش و پرورش گفت: ایشان مستقیما وارد بحث آموزش و پرورش نشدند؛ ایشان اشاره داشتند که قبلا درباره مسائل فرهنگی و علمی صحبت هایی داشتند که همان صحبت ها را تاکید می کنند.

وی افزود: کلیتی که مقام معظم رهبری اشاره فرمودند، راهنمای عمل دولت از جمله بنده به عنوان یک خدمتگزار است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: امیدواریم از این فرصت حمایت های بی دریغ مقام معظم رهبری از دولت بتوانیم بهره مند شویم و وظایفمان را انجام دهیم
 
  • لایک
امتیازات: lgh95
پاسخ : سمپاد یا طرح شهاب ( سمپاد فانی میشود؟ )

درمورد اینکه چه جور منحل میکنن سمپادو هیچ چیز نگفت...
 
پاسخ : سمپاد یا طرح شهاب ( سمپاد فانی میشود؟ )

قدم اول برداشتن نمره و کارنامه
در ادامه برداشتن مدارس تیزهوشان حتی اگه این بچه ها راهنما داشته باشن.دیگه رقابتی وجود نداره
وقتی یه نمره بیستی کنار یه صفری بشینه همش خوشو بالاتر میبینه واسه چی تلاش کنه
مهم محیطیه که بچه هایی که تقریبا تو یه سطح هستن یه جا درس بخونن و رقابت کنن.
بعد درنظر بگیرین این کارو واسه چهارم پنجم میکنن راهنمایی هم نداره به عهده خود معلمه خب معلم اینا رو شناسایی کرد بهاهشون چیکار میکنه؟نمیتونه که واسه اینا بیشتر وقت بذاره.اومدیمو یه راهنما آوردن اون چیکار میکنه؟تایم بیشتر از مدرسه باهاش کار میکنن؟کلاسشون هم که نمیتونن جدا کنن اصن اولیا بچه های دیگه شکایت میکنن.تنها فایدش میتونه واسه ی یه شاگرد متوسط باشه شاگرد اوله که بالا تر از اونی که هست نمیره حتی افت میکنه یه رقابت مبشه واسه بچه های عادی اون تنبله هم هرکاری کنی واسش مهم نیست.این وسط فقط سمپاد نابود میشه
 
پاسخ : سمپاد یا طرح شهاب ( سمپاد فانی میشود؟ )


اون همه راهنما ی واقف و کار بلد که بلد باشن با تیزهوش چه جوری برخورد کنن دارن ؟
پس منتفی شد
 
پاسخ : سمپاد یا طرح شهاب ( سمپاد فانی میشود؟ )

بیاید یک طرفه به قضیه نگاه نکنیم.

توی فنلاند هیچ برنامۀ ویژه‌ای برای بچه‌های بااستعداد وجود نداره و همۀ بچه‌ها کنار هم درس می‌خونند. (فنلاند موفق‌ترین سیستم آموزشی دنیا رو داره) البته اصلاً نمی‌شه شرایط و امکانات یه کشوری مثل فنلاند رو با ایران مقایسه کرد،‌ ولی می‌بینیم که با این سیستم چقدر خوب نتیجه می‌گیرن.

ژاپن هیچ برنامه‌ای برای دانش‌آموزان تیزهوش نداره و باز هم توی امتحان‌های بین‌المللی خیلی خوب نتیجه می‌گیرند.

توی آمریکا بچه‌های تیزهوش معمولاً کنار بقیۀ بچه‌ها درس می‌خونند ولی برنامه‌های آموزشی متفاوتی دارند.

کلاً مشابه این طرح توی بعضی‌ کشورها اجرا می‌شه و نتیجه‌اش خیلی هم بد نبوده. ولی خب وضع آموزش و پرورش و معلم‌ها توی ایران اصلاً خوب نیست و این طرح احتمالاً باعث می‌شه به بچه‌های بااستعدادتر ظلم بشه. و ممکنه مقایسه کردن ایران با این کشورها کار اشتباهی باشه.

داشتن هویت سمپادی هم چیز خیلی خیلی ارزشمندیه و ناعادلانه است که این هویت رو بخوان از ما بگیرند یا فرصت داشتنش رو از نسل‌های بعدی بگیرند.
 
پاسخ : سمپاد یا طرح شهاب ( سمپاد فانی میشود؟ )

عارضم به عرضتون که چند تا نکته رو اضافه کنم :دی
توی فنلاند هیچ برنامۀ ویژه‌ای برای بچه‌های بااستعداد وجود نداره و همۀ بچه‌ها کنار هم درس می‌خونند. (فنلاند موفق‌ترین سیستم آموزشی دنیا رو داره) البته اصلاً نمی‌شه شرایط و امکانات یه کشوری مثل فنلاند رو با ایران مقایسه کرد،‌ ولی می‌بینیم که با این سیستم چقدر خوب نتیجه می‌گیرن.

نتیجه در سطح دانش آموزی یا بالاتر (دانشجویی و در کل جامعه)؟
با این که سطح خیلی خوبی دارن ولی به نسبت اون در عرصه جهانی موفق نبودن

ژاپن هیچ برنامه‌ای برای دانش‌آموزان تیزهوش نداره و باز هم توی امتحان‌های بین‌المللی خیلی خوب نتیجه می‌گیرند.
دانش آموزای ژاپن یه خصوصیتی دارند که ما نداریم،اون سر خود تلاش کردن هستش... اکثر ما نیاز به یه لیدر داریم تا بالای سرمون باشه و کنترل کنه که یه زمانی منحرف نشیم از مسیر اما اونها خودشون به طور اتوماتیک وار تلاش چند برابری نسبت به میانگین ما انجام میدن
در ضمن،در سطح دانشجویی خیلی به افراد تیزهوش در اونجا بها داده میشه که عملا با ما که در سطح دانش آموزی هم این کار رو انجام میدیم یر به یر می‌شه(حتی یکم کفه ترازو به نفع اونها سنگینی می‌کنه)

توی آمریکا بچه‌های تیزهوش معمولاً کنار بقیۀ بچه‌ها درس می‌خونند ولی برنامه‌های آموزشی متفاوتی دارند.

بعد از زمانی که جنگ جهانی تموم شد (و همچنین در همون زمان جنگ) آمریکا بسیار بسیار پیشرفت کرد
دلیلش چی بود ؟ همه نوابغ رفتن توی اون کشور و این طور شد که الان حرف اول رو می‌زنه
به نظر شما چی شد که پروفسور میرزاخانی فیلدز گرفت؟ دلیلش به خاطر محیط خوب و ایده پروری بود که اون ور فراهم شد وگرنه یک شخص بسیار بزرگی هستند به اسم آقای کسری علیشاهی، ایشون تقریبا از هم دوره های پروفسور هستند و از دید کسانی که ایشون رو و همچنین پروفسور رو دیدن اکثرشون این نقطه نظر مشترک رو دارن که آقای علیشاهی استعداد بیشتری نسبت ایشون دارن اما چی شد که الان پروفسور میرزا خانی بزرگترین ریاضی دان زن هستند ولی آقای علیشاهی به مقام عالی ای در سطح بین المللی دست پیدا نکردن، می‌رسیم به همون عامل جدا کردن افراد با استعداد از بقیه.
در آمریکا کلا اوضاع فرق داره،اونجا چیزی به اسم فقط برق شریف و دندون فلان دانشگاه و لثه ی اون دانشگاه وجود نداره
مردم دورهمی میرن درس میخونن(البته بعضا نمیخونن) و بعد بنا به دیدگاه ها و سلیقه هاشون میرن دانشگاه یا کالج و بعد مشغول به کارشون میشن،اما در ایران اینطور نیست.این‌که آمریکا در اکثر زمینه ها اول هستش فقط به خاطر جمع کردن نابغه ها و بها دادن و سرمایه گذاری کردن رو اونهاست و لاغیر
تو آمریکا سطح درسی هم واقعا بالا نیست و میتونم با اطمینان بگم اکثر بچه هاشون خنگ هستن و اگر خود منو و شما بریم با یکی به طور دلخواه خودمون رو از لحاظ سطح هوشی و درسی چلنج کنیم به احتمال قریب به یقین ما جلوتر هستیم

در ضمن من یه نکته ای خارج از بحث رو اضافه کنم که شنیدنش بی فایده نیست؛ در زمانی که آلمان به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم شد. شوروی دانشمندای شرق آلمان رو استفاده کرد و آمریکا غرب آلمان رو و به همین دلیل انقدر پیشرفت چشمگیر داشتند در همه زمینه ها و ایران هم بنا به محدودیت هایی که وجود داره بهتره این سیاست رو اتخاذ کنه که با سمپاد پیش بره و اون رو منحل نکنه

کلاً مشابه این طرح توی بعضی‌ کشورها اجرا می‌شه و نتیجه‌اش خیلی هم بد نبوده. ولی خب وضع آموزش و پرورش و معلم‌ها توی ایران اصلاً خوب نیست و این طرح احتمالاً باعث می‌شه به بچه‌های بااستعدادتر ظلم بشه. و ممکنه مقایسه کردن ایران با این کشورها کار اشتباهی باشه.
در کل نمیشه ایران رو مقایسه کرد با کشوری،اینجا یه سری محدودیت هایی وجود داره که در خارج از کشور وجود نداره و در بعضی موارد برعکس
اما در ایران با توجه به نظام آموزشی این‌که یه سری از افراد جدا بشن و سازمانی به اسم سمپاد رو تشکیل بدن واقعا موثر بوده و خیلی طرح خوبی بوده و اگر سمپاد منحل بشه یا عواملی باعث شن روندی نزولی رو در پیش بگیره مطمئنا باعث تضعیف سطح آموزشی میشه و به ضرر همه هستش


بابت طولانی شدن عذر میخوام :دی
 
پاسخ : سمپاد یا طرح شهاب ( سمپاد فانی میشود؟ )

به نقل از hamed.yas :
سمپادی نمونده چیه؟؟؟ چرا بی مدرک حرف میزنی برادر من؟؟؟
حالا خوبه دارن روز به روز هی شعبه میزنن فرز6 فرز 7 حلی 10 حلی34
داریم میرسیم به روزی که به همه ایران بگن سمپادی!!!
و این دقیقا یعنی اینکه سمپادی نمونده
فکر کن . متوجه منظور میشی
 
پاسخ : سمپاد یا طرح شهاب ( سمپاد فانی میشود؟ )

به نقل از hamed.yas :
سمپادی نمونده چیه؟؟؟ چرا بی مدرک حرف میزنی برادر من؟؟؟
حالا خوبه دارن روز به روز هی شعبه میزنن فرز6 فرز 7 حلی 10 حلی34
داریم میرسیم به روزی که به همه ایران بگن سمپادی!!!
اولا که مدرکش صحبتای وزیره ، از خودم نگفتم برادر من !
همین که دارن مدارس سمپادیا رو زیاد میکنن یعنی دارن بستر رو فراهم میکنن که بچه های متوسط رو با بچه های باهوش کنار هم بذارن.
و این یعنی سمپادیا فانی میشود...
 
پاسخ : سمپاد یا طرح شهاب ( سمپاد فانی میشود؟ )

وزیر یه چیزی گفت یه هدفی داره یه کارایی میکنن. ولی میدونید چیه؟ در کشوری که سیستم و مردم دغدغه‌های متوسط و متوسط به پایین دارن٬ دغدغه‌های متعالی جایگاهی نداره. آموزش پرورشی که چند میلیون دانش‌آموز با میانگین معدل دیپلم ۱۲.۵ داره٬ عمرا نمیتونه بره دنبال اینکه از بینشون تیزهوش انتخاب بکنه و پرورش بده و ... سمپاد هم که فعلا نسخه کم‌دردسر سریع‌الاثره به اعتراف خود وزیر. پس حالاحالاها مونده که کنار بگذارنش.
برای انجام کاری اولا بلدبودن میخواد. بعدش باید آدمشو داشته باشی و بعدش امکان اجراش. که اینا ندارن!
 
پاسخ : سمپاد یا طرح شهاب ( سمپاد فانی میشود؟ )

به نقل از عطا فرهنگ :
درمورد اینکه چه جور منحل میکنن سمپادو هیچ چیز نگفت...
مگه قراره سمپاد منحل بشه :(( :(( :((
 
پاسخ : سمپاد یا طرح شهاب ( سمپاد فانی میشود؟ )

سلام!
دکتر اژه‌ای توی سخنرانی تودیعش یک چیزهایی گفت که به‌شکل عجیبی مرتبط به بحثه؛ دارم معتقد می‌شوم به تکرار تاریخ!
از بیست و دو سال قبل تا آخرین صحبتی که یک ماه پس از بازگشت وزیر محترم از سوئیس دربارهٔ تیزهوشان نمودند، یک نکته را مرتب به من گفته اند که در غرب مدارس استعددهای درخشان نیست. بعد از آخرین صحبت آقای وزیر، تصادفی به تحقیقی برخوردم که سال ۲۰۰۵ به‌سفارش وزارت فدرال تحقیقات و آموزش آلمان درمورد تعلیم و تربیت تیزهوشان در بیست و یک کشور اروپایی صورت گرفته بود تا فعالیت‌های استعدادهای درخشانشان را در این ۲۱ کشور بررسی کنند. ... براساس گزارش این تحقیق بعد از تشکیل اتحادیهٔ اروپا، در کشور فنلاند هیچ چیزی برای تیزهوشان اضافه نشده است. چون سرانهٔ این کشور برای آموزش عمومی آن قدر بالا است و امکان گزینه‌های مختلف آن‌قدر زیاد است که احتیاج به اضافه‌شدن ندارد. این درحالی است که این جا باید عزا بگیرید که دو ساعت می‌خواهید کلاس فوق العاده بگذارید، تأمین هزینه‌اش را از کجا بیاورید. ... ما اگر بتوانیم به حداقل نیاز دانش‌آموزان کل کشور برسیم، آن وقت مدارس سمپاد و همین‌طور جداسازی کاری زاید است. ولی شما بروید کیفیت آموزشی اتریش را ببینید. کیفیت آموزش سوئیس را ببینید. ... پس تکلیف بچه‌ها چه می‌شود؟ الخ
گویا وزیران آموزش و پرورش از همان اول تشکیل سمپاد، با ما میانهٔ خوبی نداشته اند! (متن سخنرانی را توی شمارهٔ ۶۸ (آخر؟) مجلهٔ سمپاد هم چاپ کردند.)
همین الآن معلم وقتی از بیرون می‌آید توی سمپاد، یک سال طول می‌کشه بفهمه سمپادی با دانشجوی دکتری یک فرق‌هایی هم داره و این که سمپاد مخفف چیه/چی بود. (تجربه داشتم توی مدرسه.) تصور کنید وقتی طرح شهاب اجراء بشه چی می‌شه... .
تضعیف سمپاد از طرح تجمیع (حدود سال ۸۰) شروع شد ولی خیلی جدی نبود. رفتن دکتر اژه‌ای (۸۷)، واگذاری آزمون ورودی به آموزش و پرورش استان‌ها و تجمیعش با آزمون نمونه دولتی، ادغامش با باشگاه دانش‌پژوهان و تقلیل هردوتا به معاونت وزیر، گسترش (واژهٔ انفجار منظورم را بهتر می‌رسونه!) کمّی مدارس سمپاد، حذف بسیاری از مواد کمک‌آموزشی و رفتن خیلی از قدیمی‌ها از کادر مدارس باعث می‌شه من هم معتقد بشم یک اسم از سمپاد مانده بود با اندکی ملحقات از سمپاد دورهٔ اژه‌ای. اسمش را که عوض کردند (دیگر سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان نداریم :(() و ملحقاتش را هم می‌خواهند جمع کنند.
همین جوّ مدارس سمپاد باعث می‌شه آدم دوست‌هایی پیدا کنه که به دوستی با اون‌ها افتخار کنه، بفهمه یک چیزهایی مثل المپیاد هم توی این دنیا هست و ... . خیلی ناراحت می‌شم اگر مدارس سمپاد تعطیل بشه.
خدا خودش کمک کنه...
پ.ن۱: با همهٔ این‌ها، افتخار کرده‌ام و می‌کنم و خواهم کرد که در سمپاد تحصیل کرده‌ام؛ حتی اگر واقعاً یک اسم ازش مانده باشد. (اون ملحقات خیلی بیشتر از یک اسمه.)
پ.ن۲: ظاهراً خیلی طولانی شد؛ عذرخواهی شدید و غلیظ!
 
پاسخ : سمپاد یا طرح شهاب ( سمپاد فانی میشود؟ )

کار بدی نیست ولی کلا هدف ایجاد سمپاد در ابتدا چیزی بوده که به فعالیت الانش ربطی نداره و با طرح شهاب هم متفاوته.
کلا الان هم سمپادی نیست به هرصورت...
 
پاسخ : سمپاد یا طرح شهاب ( سمپاد فانی میشود؟ )

من.که کلا مخالفم چه درست باشه چه غلط اگه باعث نابودی سمپاد بشه باهاش مخالفم!!!
بدمم نمیاد یه اعتراضی بکنم همچین طعم اعتراض و گرفتن پلاکارد بدست رو بچشم.
 
پاسخ : سمپاد یا طرح شهاب ( سمپاد فانی میشود؟ )

روسیه با بزرگیش فقط یه مدرسه ی 200 نفره ی به قول خودمون تیزهوشان داره. تو همون مدرسه هم بهشون آب و غذا و اینا میدن. همه امکانات رو هم در اختیارشون قرار میدن. به نوعی یه مدرسه ی شبانه روزی تیزهوشانه.
بنظرم درستشم همینه. در کل فقط 2/2 % از کل جمعیت تیزهوش هستن اونوقت تبریز 20 تا تیزهوشان داره. یعنی واقعا انصافه اسم این مدارس رو تیزهوشان گذاشت؟!
اینم یه روش غلطه که بیان دانش آموز تیزهوش رو با دانش آموز عادی تو یه مدرسه قرار بدن. استعداد ها پنهون میمونه.
این امتحان ورودی که اول میگیرن هم، سوالاش خوب نیستن که. اگه بخوان تیزهوش ها رو پیدا کنن باید سوال هوش بدن نه سوال کتاب درسی!
در کل باید خیــلی تلاش بشه، خیلی!
به نقل از hamed.yas :
سمپادی نمونده چیه؟؟؟ چرا بی مدرک حرف میزنی برادر من؟؟؟
حالا خوبه دارن روز به روز هی شعبه میزنن فرز6 فرز 7 حلی 10 حلی34
داریم میرسیم به روزی که به همه ایران بگن سمپادی!!!
اینکه به کل ایران بگن سمپادی خودش یه نوع منحل شدنه.
 
  • لایک
امتیازات: Mim
پاسخ : سمپاد یا طرح شهاب ( سمپاد فانی میشود؟ )

طبق صحبت وزیر قراره این طرح رو بچه هایی که الان چهارم ابتدایی هستن امتحان کنن...
ولی من واقعا نمی دونم راهنما از کجا میخوان بیان...
و بر خلاف صحبت آقایون سمپاد در زمان آقای اژه ای راهی بود برای کاهش فاصله کیفیت شرایط آموزش مناطق مختلف کشور با کتابها و اینها...
بعد مگه مدارس غیرانتفاعی بسته شده ... فقط شهریه های غیرانتفاعی میره بالا و تبعیض بیشتر.
 
پاسخ : سمپاد یا طرح شهاب ( سمپاد فانی میشود؟ )

الان یه مدرسه ابتدایی سمپاد تو قم چند سالی تاسیس شده بود، امسال از هم پاشیدنش، یه دبیرستان پسرونه رو هم، که البته اونم چند سالی بود پا گرفته بود.
اما خب به مدرسه های ما نرسیده هنوز، حالا حالا هم قرار نیس برسه ظاهرن.

...
 
Back
بالا