• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شکلکneeded !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع m.kavakebi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما شکلک های قسمت پاسخ....

• کافی اند

رای‌ها: 0 0.0%
  • اضافی اند

رای‌ها: 0 0.0%
  • ناکافی اند

رای‌ها: 3 33.3%
  • ناضافی اند

رای‌ها: 2 22.2%
  • یا با نظر من موافقید که:"برای بیان احساسات کمند"

رای‌ها: 9 100.0%

• رای‌دهندگان
    9
  • Poll closed .
پاسخ : شکلکneeded !

به نقل از محمد مطهری :
آقا علیرضا ما نمی تونیم قبول کنیم که یک عضو هرچی دلش خواست بفرسته. هرفروم و هرجایی سبک و سیاق خاص خودش رو داره. این جا بیشتر از غیر رسمی بودن ، رسمی هستش. متمایل تر هستش به رسمی بودن. وقتی ما میگیم اسمایلی های خارجی ممنوع خوب دلیل داره. من توضیح دادم که چرا مخالفم. دیدین که حتی عرب هم گفت بدش میاد از این شکلک ها.
ما تاپیک رو الکی پاک نمی کنیم. حتما دلیل داره. مثلا چند تا تاپیک بی خودی رو پاک کردیم به خاطر این که یوزر فقط اومده 1 سوال پرسیده و کاملا هم مشخصه که هدفش این بوده که یک چیزی بفرسته. هرچند خیلی مزخرف. در مورد تاپیک شما هم باید بگم به این دلیل قفل شد و پاک خواهد شد که شخصی هستش. یعنی مربوط به شخص شما میشه. شما می تونستین اون بحث رو همین جا مطرح کنید. ما به خاطر پست تاپیک پاک نمی کنیم مگر این که دیگه تاپیک کلش مشکل دار شده باشه.

یک سوال علیرضا : تو نظرت در مورد عکس امضای سلطان چیه؟

جواب بذرکار جواب من هم هستش.

اینم پروفایل مامبولرن من : http://www.mambolearn.com/forum/index.php?action=profile;u=2248
در ابتدا باید بگم که این نوع برخورد که "هیچ اجباری نیست که حتما حضور داشته باشی" تاکییدی برحرف من مبنی بر غیر حرفه ای بودنه شماست! اگه اینجا وبلاگ بود, شاید اینحرف کمتر "بد" میبود چرا که در وبلاگ, یک یوزر نظرهای شخصی خودشو مینویسه و خیلی طبیعیه که یه سری افراد خوششون بیاد و یه سری هم بدشون بیاد! ولی فرم از زمین تا زیر زمین فرق میکنه. فرم جای تهدید کردن یوزرهاش نیست! فرم تا وقتی پا برجاست که کاربرانش فعالییت کنن توش, و این نوع برخورد, فقط کاریران رو از فعالییت در فروم بیشتر باز میداره.

جناب مطهری, شما " نمی تونین قبول کنین که یک عضو هرچی دلش خواست بفرسته", ولی سوال من از شما اینه: از کی تاحالا شکلک شده هرچیز؟! شما تو همون فرم هایی که میرین و سوال میکنین, این سوال رو هم بکنین که "نظر شما در مورد ممنوعیت استفاده از شکلکهای خارجی چیه؟!" بعد جواب ملتو بیاین بزارین اینجا تا همه مستفیز شیم!
گزشته از این, سبک و سیاق رو میشه تعریف کنین؟! اولا که چرا کلا دوست دارین اینجا رو رسمی نگه دارین!؟ مگه شورای امنیته؟!
دوما که اگرم بخواد رسمی باشه, subtopic گفتگوی ازاد خیلی راحت میتونه به صحبتهای "کمتر" رسمی تعلق پیدا کنه! سوما که, فکر نمیکنین الان بیشتر به جای رسمی کردن اینجا, دارین خشک میکنین محیط اینجارو؟! اگه شما نظرتون اینه که نباید شکلکهای خارجی استفاده بشه, این نظر شخصیه خودتونه و برای خودتون هم محترمه! عرب هم اگه همچین نظری داشته باشه, بازم نظر شخصیه خودشه. چطوری نظر شخصیه مثلا سلطان یا من رو درنظر نمیگیرن؟! نظر شخصیه عرب به همه بسط داده میشه؟!!
وقتی میگم فرق وبلاگ با فرم رو نمیدونین دلیل داره. اینجا وبلاگ نیست که بخواین با گلچینیو تزیین کردن قشنگش کنین! اینجا فرومه, چیزی که فقط و فقط کاربران میسازنش, وبدون کاربران, هرچقدرم که قشنگ باشه, ارزشی نداره! پس بدونین که در مرحله اول, باید به نظر کاربران احترام بزارین. اگه میخواین پستها بلند و زشت نشن, همونطور که تو پستهای قبلیم گفتم, به اندازه راههای رسیدن به خدا راه وجود داره واسه منظم کردن فرم. اولا که کلا SMF قالب خوبی نداره (حداقل ورژنی که الان دارین ازش استفاده میکنین). به عنوان مثال این فرم vb رو ببینین:

2ewky1g.jpg

خط کشی های دور پستها و حتی خطکشی های دور بنر ها ببینین چقد نظم داده به فرم!
ولی گزشته از این, همونطور که خودتون میدونین smf این قابلیت رو داره که عکسهای بسیار بزرگ رو با سایز کوچیک به صورت پیش فرض نشون بده و در نتیجه, جلوی بزرگ شدن پست رو میگیره! ولی همونطور که قبلا هم گفتم, هیچ فرمی نمیتونین پیدا کنین که توش استفاده کردن از شکلکهای خارجی ممنوع باشه و این حرکت فقط از مدیران کاملا بی تجربه و غیر حرفه ای میتونه دیده بشه (جناب مهمد, ربط غیر حرفه ای بودن به این قانون من دراوردیتون اینه!!)
در مورد پاک کردن تاپیک هم, اولا که اگه منظورتون از "مطرح کردن بحث در اینجا" همین تاپیکه, نظر سنجیرو چیکارش میکردم؟!
اگرم منظورتون از "اینجا", مسائل مربوط به سایت هست, که اول خودم اینجا زده بودمش, بعد جناب مهمد خان لطف کردن پاکش کردن, و بعدم گفتن که تو تاپیک گفتگوی ازاد بزن!
سوما, اون تاپیک به هیچ وجه نظر شخصی نبود, و در مقابل یک نظر سنجی بود در مورد همین بحث الانمون! فکر میکنم اگر فقط یک چیزی وجود میداشت که میتونست ثابت کنه که کاربرا از این شکلکها خوششون میاد یا نه, همون نظر سنجیه بود!
در مورد عکس قبلیه امضای سلطان هم, بازم باید بگم همین که یه نفر هست که با این نوع امضا حال میکنه نشون میده که این نظر شخصیه شماست که فکر میکنین امضای اون باعث زشت شدن صفحه شده. قبلا هم گفتم, خیلی ساده میتونین تو تنظیمات محدودیت بزارین برای امضاها, که مثلا طولش از 5 خط بیشتر نباشه! و به نظرم این کار کاملا لازمه. حالا اینکه تو اون 5 خط هر کسی چی میخواد بزاره برمیگرده به نظر شخصیه اون فرد.

جناب مهمد, شما هم اگه "به شخصه" وقتی میری تو فرمی که با نظمش حال نمیکنی, صفحه رو میبندی, باید اینو بدونی که این نظر شخصیه شماست هست! و این رو هم باز باید بدونی که یک شکلک معمولی, نه 500 خط طول داره و نه به بی نظمی صفحه به هیچ صورتی کمک میکنه!

در اخر هم باید بگم که من به شخصه هیچ وقت خواستار اضافه شدن این شکلکها به سایت نشدم. چرا که به اندازه جمعیت روی زمین سلیقه های مختلف وجود داره, و نمیشه برای هر سلیقه بیایم و یه شکلک اضافه کنیم. اما کماکان بر این عقیده هستم که غیر قانونی کردن استفاده از شکلکهای خارجی به هیچ وجه قابل توجیه نیست.

موفق باشید.

این بحث کش داری هستش و من شدیدا از ادامه بحث های طولانی معذورم. بهتر هستش که ادامه ندیم.
اگر کسی از من بابت چیزی ناراحت شده من معذرت میخوام. در ضمن بنده هیچ مشکلی با هیچ کاربری ندارم.

من به شخصه از همشون خوشم میاد باحالن ;D

پاسخ : پاسخ : شکلکneeded !

اي بابا مثل اينكه كار داره به جاهاي باريك كشيده مي شه ^-^
من ميگم راي بگيرين ;D

به نقل از 241-1124 :
اي بابا مثل اينكه كار داره به جاهاي باريك كشيده مي شه  ^-^
من ميگم راي بگيرين ;D

با دموکراسی موافقم! بهتر از بزن بزنه!!
pillows.gif

Back