- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- رشت
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- Fefu
- رشته دانشگاه
- General medicine
جای همچین تاپیکیم خالی بود
بحث راجع به ازمون های گزینه دو همین
بحث راجع به ازمون های گزینه دو همین
خودم که کانون میرم ولی دوتا از بچه ها که میشسناسم میرن!کلا راضین از آزمونا ولی فک کنم من که سوالاشو دیدم عمومی هاش خیلی آسونه دربرابر تخصصی هاش!به نقل از :| :کسي شرکت ميکنه جدي؟
کنجکاوم بدونم درمورد گام اول جداً.
نه سایتش سوالارو نمیذاره!به نقل از :-" :از کجا ميشه گيراورد سوالاشو؟
سايتش داره؟"
اینجا فک کنم میذاره ولی فک کنم پولی باشه هر ازمون هزار تومنبه نقل از :-" :از کجا ميشه گيراورد سوالاشو؟
سايتش داره؟"
به نقل از muhammed :والا خود من میخوام به شیوه ی آناهیتا خانوم نجفی عمل کنم ینی آزمونای گزینه دو رو برم بعد 5 تا یا 6 تا آزمون آخر کانون رو ثبت نام کنم. سوالای زیست کانون فوق العاده عالی ان ینی از سوالای زیست گزینه دو خیلی سرترن اما در مورد درسای دیگه باید بگم عکس این مسئله صادقه!
به نقل از Fateme.RMA :برای بچه ها تجربی که فیزیکشون در سطح خیلی خوبی قرار داره و به بالای 85-90% برای کنکور فکر میکنن پیشنهاد میکنم علاوه بر سوالای فیزیک تجربی گزینه دو که سوالای بسیار قوی ای هستن سوالای رشته ریاضی گزینه دو رو هم بگیرن حل کنن و به یه سطح تسلط بسیار بسیار بالا برسن کسیم به گرد پاشون نرسه
به نقل از Aroosak :امسال شعیبی ( نویسنده مبتکران ) و اشکان هاشمی ( نویسنده نشرالگو ) به طراحان زیست گزینه دو اضافه شدن. زیستش کاملا قراره فرق کنه با گذاشته که فقط سرودی طراح بود. مخصوصا هاشمی سوالاتش خیلی عالیه.
راستش تست های فیزی رشته ریاضیش خیلی پارامتری هستن به سبک فیزیک کنکور ریاضی طرح میشه مشابه تجربی نیست مخصوصا تست های نور. به نظر من توی فصل هایی مثل حرکت شناسی و نیرو و فشار و چگالی و الکتریسیته فقط تست های ریاضی رو آدم بزنه کافیه.