- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1391
- دانشگاه
- فردوسی مشهد
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
جشــن بـزرگــــــ ســـمپادیـا مشـهد
سلام به تمام دوستان عزیز !
شروع سال تحصیلی جدید رو عمیقا به همه تون تسلیت عرض میکنم ! امیدوارم که غم آخرتون باشه !
قصد داریم جشنی رو در روز 17 مهر از ساعت 5 الی 7 بعد از ظهر در سالن مجموعه استعداد های درخشان با هدف باهم بودن و در کنارش با نیت کمک کردن به موسسه خیریه بنیاد کودک برگزار کنیم . موضوع ها و برنامه های اصلی این جشن شامل موارد زیر هستند :
اجرای تئاتر
اجرای شعبده بازی
اجرای زنده موسیقی
خیلی ازدوستان ممکنه تصور داشته باشند که برنامه ی امسال هم از لحاظ موضوعی چیزی مشابه با سال گذشته خواهد بود . اما خب به هیچ عنوان اینطور نیست و دوستان در برنامه ریزی هاشون بسیار بسیار منظم تر از سال گذشته عمل کردن و قطعا برنامه متفاوت تری رو شاهد هستیم. سخنرانی و این حرفا هم نداریم آقا جان ! فقط شاید در حد 3 - 4 دقیقه یکی از خودامون بیاد یه توضیحی راجع به بنیاد کودک و اینا بده برای خالی نبودن عریضه ! قول میدم شخصا اگر آدم داغون تر از من پیدا نشد و من رفتم بالای منبر زیاد حوصله تون رو سر نبرم !
هزینه شرکت در این جشن مبلغ حداقل 10 هزار تومان هست که این هزینه به طور کامل به موسسه خیریه بنیاد کودک اهدا میشه و بابت اون به شما از طرف بنیاد کودک رسیدی عینا با همون مبلغ داده خواهد شد .
حداقل هم از این بابت بود که اگر کسی مایل بود مبلغ بیشتری کمک کنه به بنیاد هم میسر هست و ما رسیدی با اون مبلغ تنظیم و تقدیم خواهیم کرد .
صرفا برای اینکه در جریان باشید و فکر نکنید این هزینه ثبت نامی مبلغ بالایی هست ، هزینه های پذیرایی ، چاپ کارت دعوت ، بروشور ها و نشریه ، مجری ، دکور تئاتر ، شعبده باز و ... هم برای برگزاری این جشن انجام میشه که این هزینه ها به صورت شخصی توسط دوستان خیر عزیزی تامین خواهند شد . هرچند که در هر صورت اگر از نظرتون هزینه ثبت نام بالا هم باشه ، حداقل مطمئن باشید راه دوری نمیره و از این طریق با اون هزینه کمکی به یک موسسه خیریه و تعدادی بچه نیازمند انجام خواهید دادید . :)
و اما نحوه ثبت نام !
خب به این خاطر که میدونیم معمولا یکی از سخت ترین کار های دنیا این هست که بخوای بری بانک یا خودپرداز و یه مبلغی رو کارت به کارت کنی یا هرچی ! ما مراحل ثبت نام رو براتون تا حد امکان ساده کردیم !
شما فقط کافی هست نام و نام خانوادگی خودتون رو به همراه نام مرکز سمپادتون در شهر مشهد رو برای ما به شماره 09105557027 یا 09305115380 بفرستید تا ما کارت دعوت به همراه رسید بنیاد کودک رو به وسیله نماینده های توزیعمون در شعب مختلف مدارس سمپاد به دست شما برسونیم تا اون فرد به طور حضوری مبلغ ثبت نام رو از شما دریافت کنه و بتونید در روز مراسم تشریف بیارین .
دوستانی هم که دانشجو هستن میتونن کارت دعوت خودشون رو در دانشگاه و یا هرجایی که پیرو هماهنگی های بیشتر با شماره های اعلام شده انجام دادند تحویل بگیرن .
دوستان عزیزی که مشهدی نیستن و قصد دارن از شهر های دیگه هم تشریف بیارن ، میتونن هزینه ثبت نام رو به شماره کارت 6037991872194653 بانک ملی به نام بهاره صفرنیا واریز کنتد و روز ثبت نام کارت دعوت و رسید خودشون رو تحویل بگیرند .
عزیزان خواهشا کسی بدون ثبت نام اون روز نیاد ! اگر قصد دارید تشریف بیارید لطفا حتما از الان ثبت نام رو انجام بدید که ما اون روز شرمنده تون نشیم . این موضوع رو هم بگم که چون ظرفیت سالن محدود هست سعی کنید اگر مایل هستین شرکت کنین برای ثبت نام زودتر اقدام کنین .
لازم میدونم این رو هم بگم که امسال بیشتر زحمت های برگزاری این مراسم رو دوستان دیگه دارند میکشند و من صرفا به جهت اطلاع رسانی این تاپیک رو اینجا ایجاد کردم . از دوست خوبم امــیـــررضـــا بابت تمام زحمت ها و پیگیری هایی که برای این کار داره انجام میده به نوبه خودم تشکر میکنم .