• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اسید پاشی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ابوالفضل
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ابوالفضل

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سبزوار
رشته دانشگاه
پزشکی
سلام
با توجه به اسید پاشی های این چند روزه :| و واکنش شدید کاربران در حرف بزن تصمیم گرفتم این تاپیکو بزنم[nb]البته اگه جاش اینجا نیس و یا کلا زایده مدیران لطف کنن تدبیری اتخاذ کنن :-"[/nb]
کلا نظرتون چیه در مورد این مسئله؟؟
به نظرتون کار چه کساییه؟
علتش چیه؟
فک میکنید چرا اینقد طول کشیده شده تا عاملین این کار شناسایی بشن ؟
نظرتون در مورد این اجتماعات تو اصفهان چیه؟
چه جور برخورد بشه با عاملین این کار بهتره؟؟

پاسخ : اسید پاشی

لطفا یکی به من بگه چرا اسید پاشی بده؟ این همه داد و بیداد میکنیم ولی نمیگیم چرا مخالفیم.

راستش واقعا من توکف این وقایع موندم ،

از یک طرف فکر میکردم که این ها نباید از طرف برو بچه های بسیج باشن چون هیچ جای اسلام نگفته که این طور امر به معروف و نهی از

منکر کرد ، اصلا اسلام به کنار ، خلاف انسانیته ! فکر میکردم اینا به خاطر مسائل شخصی باشن

از طرفی به خاطر تعداد این حوادث و تاخیر در پاسخگویی مسوولان نظرم عوض شد .

برداران بسیج و سپاه و رفقاشون در کارنامه اشون از این دست کارها کم انجام ندادن !

ظاهرا علتش هم همون عمل به دستورات اسلامی و این حرفاس ! ! !

خیلی برام سخته که این واقعیت رو قبول کنم و شرم دارم از اینکه در جامعه ما و در عصر ما هنوز این طور

آدمایی پیدا میشن .

من نمیدونم قانونا چه مجازاتی براشون در نظر گرفته میشه ، چون بحثش فقط قصاص و این حرفا نیست .

به نوعی ایجاد نا امنی در جامعه ی مثلا اسلامی هم محسوب میشه .

ولی سوال اصلی من دلیل این کار بود ، واقعا" چرا . . . ؟

این کار هیچ توجیهی نداره ، حتی توجیه دینی !

این افراد هم حتما آدم ها روانی ای بودن .

به نقل از Sanctum :
لطفا یکی به من بگه چرا اسید پاشی بده؟ این همه داد و بیداد میکنیم ولی نمیگیم چرا مخالفیم.
نمیدونی چرا بده ؟
فکر میکنی اون دخترا بتونن به زندگیِ عادیشون برگردن؟ بتونن از شرِ سوالِ "چرا" خلاص بشن؟
زیبایی و سلامتیشون رو برایِ "هیچ" و به خاطرِ روانِ بیمارِ یه عده از دست دادن.
میتونی تصور کنی خانواده ها و دوست هاشون چه زجری میکشن؟
خودشون بخاطرِ غمُ غصه یِ خانواده هاشون چقدر رنج میکشن؟
میدونی این خاطره یِ دردناک هیچ وقت از ذهنشون پاک نمیشه؟

عجب سوالِ مسخره ای.

به نقل از Sanctum :

چرا اسید پاشی بده ؟! دوست من این دیگه چه سوالیه ؟

از بین بردن چهره و سیمای یک فرد ، اون رو منزوی میکنه .از اجتماع به دور میکنه .آدم رو افسرده میکنه .

شاید واقعا مرگ بهتر از این اتفاقه !

اصلا دلیلی برای اسید پاشی وجود نداره .

طرف بهت جواب رد داده ، طرف حجابش رو رعایت نکرده ، طرف حتی اگه بهت خیانت کرده باشه ، هیچ دلیلی این کار زشت رو

توجیه نمیکنه .

فقط امیدوارم که دادگاه این افراد علنی برگزار بشه و واقعا دوست دارم حرفاشون رو بشنوم .

خصوصا اگه راس هرمی در کار باشه . . .

که بعید میدونم این اتفاق بیفته .

به نظر من قضاوت در مورد ماهيت عاملان اين رفتار تا وقتي كه چيزي مشخص نشده اشتباهه ، اگه كسي خبر موثقي داره تو اين تاپيك بزارين .
چيزي كه مشخصه اينه كه اين كار سازماندهي شدست و با برنامه ي قبلي بوده و شايد يكي از دلايلي كه كشف عاملانش تا اينجا طول كشيده همينه ،
به نظر من اجتماعات تو اصفهان نشانه ي نگراني مردمه و اين نگراني مي تونه با برخورد قاطع اندكي مرتفع بشه ، ولي اميدوارم اگه عاملان اين كار به دليل ايجاد نا امني و يا هر جرم ديگه اي به اشد مجازات محكوم شدن اون موقع باز يه عده از اون طرف اعتراض نكنن كه اعدام بده .

به نقل از Veteran :
راستش واقعا من توکف این وقایع موندم ،

از یک طرف فکر میکردم که این ها نباید از طرف برو بچه های بسیج باشن چون هیچ جای اسلام نگفته که این طور امر به معروف و نهی از

منکر کرد ، اصلا اسلام به کنار ، خلاف انسانیته ! فکر میکردم اینا به خاطر مسائل شخصی باشن

از طرفی به خاطر تعداد این حوادث و تاخیر در پاسخگویی مسوولان نظرم عوض شد .

برداران بسیج و سپاه و رفقاشون در کارنامه اشون از این دست کارها کم انجام ندادن !

ظاهرا علتش هم همون عمل به دستورات اسلامی و این حرفاس ! ! !

خیلی برام سخته که این واقعیت رو قبول کنم و شرم دارم از اینکه در جامعه ما و در عصر ما هنوز این طور

آدمایی پیدا میشن .

من نمیدونم قانونا چه مجازاتی براشون در نظر گرفته میشه ، چون بحثش فقط قصاص و این حرفا نیست .

به نوعی ایجاد نا امنی در جامعه ی مثلا اسلامی هم محسوب میشه .

ولی سوال اصلی من دلیل این کار بود ، واقعا" چرا . . . ؟

این کار هیچ توجیهی نداره ، حتی توجیه دینی !

این افراد هم حتما آدم ها روانی ای بودن .
واقعا کی گفته که اینا کار بسیج و سپاه بوده؟
به قول خودتون هیچ جای اسلام نگفته برای امر به معروف،یک کار منکر مثل اسیدپاشی انجام بدین...
و متاسفانه انقدر بعضیا چهره ی بسیج رو مخدوش کردند که اگه پس فردا هر اتفاق دیگه ای هم بیوفته همینو میگیم:

"""برداران بسیج و سپاه و رفقاشون در کارنامه اشون از این دست کارها کم انجام ندادن !

ظاهرا علتش هم همون عمل به دستورات اسلامی و این حرفاس ! ! !"""

پس کار بسیج و سپاه و رفقاشونه...

خوب درسته. کسی که این کار رو میکنه یه عقده ای هستش که از ضعف روحی رنج میبره و اونقدر ضعیف هست که حتی توانایی شنیدن نه رو نداره(ظاهرا این اصلی ترین عامل اسید پاشی هست). همچین افرادی از بس تنگ نظر هستن میخوان بقیه رو هم با خودشون بکشن پایین. خوب بدبخت فکر میکنی زندگی به این خلاصه میشه؟ گوسفند! عوضی! آشغال!

Back
بالا