ابوالفضل کاربر حرفهای ارسالها 373 امتیاز 1,544 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر سبزوار رشته دانشگاه پزشکی 2014/11/9 #1 سلام دیدم همه شهر ها تاپیک داره گفتم چرا بیرجند نداشته باشه دوستان خودتونو معرفی کنید و بگید چه رشته ای میخونید و ورودی چه سالی هستید
سلام دیدم همه شهر ها تاپیک داره گفتم چرا بیرجند نداشته باشه دوستان خودتونو معرفی کنید و بگید چه رشته ای میخونید و ورودی چه سالی هستید
ابوالفضل کاربر حرفهای ارسالها 373 امتیاز 1,544 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر سبزوار رشته دانشگاه پزشکی 2014/11/9 #2 پاسخ : سمپادی های دانشگاه های بیرجند خودمم هستم ها پزشکی بیرجند..ورودی سال 93
arfnsr کاربر جدید ارسالها 4 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد مشهد شهر مشهد دانشگاه بیرجند رشته دانشگاه برق 2015/6/27 #3 پاسخ : سمپادی های دانشگاه های بیرجند منم برق ورودی 91
ریحان خاتون کاربر نیمهحرفهای ارسالها 198 امتیاز 906 نام مرکز سمپاد استعدادهای درخشان فرزانگان دانشگاه بیرجند رشته دانشگاه علوم ازمایشگاهی 2015/12/30 #4 پاسخ : سمپادی های دانشگاه های بیرجند سلام علوم ازمایشگاهی بیرجند ورودی 94
ریحان خاتون کاربر نیمهحرفهای ارسالها 198 امتیاز 906 نام مرکز سمپاد استعدادهای درخشان فرزانگان دانشگاه بیرجند رشته دانشگاه علوم ازمایشگاهی 2016/3/16 #5 پاسخ : سمپادی های دانشگاه های بیرجند عاقا چقد فعااااال :-s :-s :-s :-s
ابوالفضل کاربر حرفهای ارسالها 373 امتیاز 1,544 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر سبزوار رشته دانشگاه پزشکی 2016/4/8 #6 پاسخ : سمپادی های دانشگاه های بیرجند به نقل از ریحان خاتون : عاقا چقد فعااااال :-s :-s :-s :-s کلیک کنید تا باز شود... :-s اینجارو درست کردیم برای سکوت و آرامش
پاسخ : سمپادی های دانشگاه های بیرجند به نقل از ریحان خاتون : عاقا چقد فعااااال :-s :-s :-s :-s کلیک کنید تا باز شود... :-s اینجارو درست کردیم برای سکوت و آرامش
ریحان خاتون کاربر نیمهحرفهای ارسالها 198 امتیاز 906 نام مرکز سمپاد استعدادهای درخشان فرزانگان دانشگاه بیرجند رشته دانشگاه علوم ازمایشگاهی 2016/5/28 #7 پاسخ : سمپادی های دانشگاه های بیرجند به نقل از سوشــیانت : :-s اینجارو درست کردیم برای سکوت و آرامش کلیک کنید تا باز شود... و خدا مارا برای ارامش خلق کرده است :)
پاسخ : سمپادی های دانشگاه های بیرجند به نقل از سوشــیانت : :-s اینجارو درست کردیم برای سکوت و آرامش کلیک کنید تا باز شود... و خدا مارا برای ارامش خلق کرده است :)