- شروع کننده موضوع
Parinaz.
پریناز
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان قزوین
- شهر
- قزوین
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- آزاد تهران جنوب
- رشته دانشگاه
- طراحی لباس
کسی نبود؟
به نقل از پری ناز :کتاب New Bridging The Gap رو هم سازمان سنجش با ترجمه منتشر و به عنوان منبع کنکور زبان معرّفی کرده.
من با یکی از تک رقمیای پارسال که مشورت میکردم گفت اگه تو آموزشگاه زبانتون سریِ Summit رو خونده باشین خیلی خوبه؛ مخصوصاً برای قسمت مکالمه و گرامر.
[کنجکاو شدم بدونم با کدوم تک رقمی صحبت کردی؟!!!]
کتاب نترسیم از متنِ کیاسالار که همه برای زبان عمومی هم میخونن، متنای واقعاً خوبی داره.
[من تا حالا خیلی بهش اهمیت نمیدادم، یه نفر اینو بهم معرفی کرد برام زیاد اهمیت نداشت چون همه میگن مبتکران شهاب اناری، واقعا هم عالیه. نمیدونم شما بر چه اساسی اینو میگید!!!]
+برنامه ای که قلمچی داده بر اساس New Bridging The Gap و کتاب آبی زبان تخصّصیِ خود کانونه.
[والا من ازمون زبان تخصصی رو ثبت نام نکردم :)]
مگه خطّ سفید کتاب اختصاصی هم داره؟
[بله، کتاب تخصصی رو داره اما حیف و هزار حیف که پاسخ تشریحی نداره]
پ.ن : من احتمالا کتابای زبان تخصصی مبتکران تالیف شهاب اناری رو بگیرم، چون فوق العاده است + خودم مشغول کتابای زبان غیر درسی هستم که جمع اینا یه معجون خوبی میشه!!!
مریم خراسانی، رتبه 3 منطقه دو از قزوین. و خیلی خوب میگفت به نظرم؛ Summit توی گرامر و مکالمه خیلی قوی کار کرده. یه سری از درسای گرامرش حتّی فراتر از اون چیزیه که من تو کتابای زبان اختصاصی کنکور دیده م.کنجکاو شدم بدونم با کدوم تک رقمی صحبت کردی؟!!!
کتاب کیاسالار از نظر شباهتش به زبا عمومیکنکور، استاندارد بودن سختی و اندازه(!)ی متنها، تایم دادن برای هر متن و توضیحات کاملش در طول کتابه که محبوب تر شده بین کنکوریا. مثلاً اناری میاد دو صفحه فارسی مینویسه که یکی از تکنیکای متن خوانی رو توضیح بده؛ دنبالش چند تا متن با اندازه های متفاوت(از 5 تا 15-16 خط!) و تعداد سوالای متفاوت برای هرکدوم میده. کلوزتستهاشم واقعاً جالب نیستن.من تا حالا خیلی بهش اهمیت نمیدادم، یه نفر اینو بهم معرفی کرد برام زیاد اهمیت نداشت چون همه میگن مبتکران شهاب اناری، واقعا هم عالیه. نمیدونم شما بر چه اساسی اینو میگید!!
خوب میخواین اون سوالایی که مشکل دارید یا شک دارید اینجا مطرح کنید تا دوستان راهنمایی کنن.به نقل از h@di :من هم احتمالاً رشتهٔ دوم امتحان بدم، روش هم یه مقدار وقت بذارم.
سؤال: این کتاب New Bridging The Gap را شماها چطوری میخونید؟ اینی که من دارم (چاپ خود سازمان سنجش، بهمن ۸۹!) ظاهراً پاسخنامه نداره. الآن آدم از کجا باید بدونه سؤالهاش را درست جواب داده یا نه؟
اگه سؤال خاصی را شک داشته باشم میشه از دبیر زبان بپرسم یا همینجا بگم؛ ولی در کل آدم میخواد همهٔ جوابهاش را یه بار چک کنه، بدونه کجاها اشکال داره. (وگرنه میشوم همان که نداند و نداند که نداند ) باز هم اگه سؤالی بود که شک داشتم یا بلد نبودم میآم اینجا مینویسم.به نقل از Sanctum :خوب میخواین اون سوالایی که مشکل دارید یا شک دارید اینجا مطرح کنید تا دوستان راهنمایی کنن.
راستی! این کتاب همش سواله یا آموزشم داره؟
[ضمن اینکه دکتر آموخته رو نمی شناسم، اما کنکور منحصرا زبان چیزی در حد تافل و ایلتس و این چیزاست ینی باید از همه لحاظ قوی باشی مثل لغت، گرامر، متن خوانی و کلوز تست و ... . به نظرم خیلی خودتو سردر گم نکن یه کتاب خوب واسه زبان تخصصی بگیر(مثل مبتکران، خیلی سبز اینا زبان تخصصی هم دارن) و سعی کن زبان عمومی ات رو هم خوب مسلط بشی، زبان تخصصی هم واست اسون میشه.بیش تر رو تستای کنکورای سال های گذشته منحصرا زبان تمرکز کن. موفق باشی.]به نقل از hupaa :به نظرتون اگر کسی دوره های کامل دکتر آموخته را رفته باشه میتونه با تکیه بر این کلاسا کنکور زبان نتیجه خوبی بگیره؟
من چاپ امسالشو گرفتم. همه ی متنا و تمرینا و کلمه ها رو ترجمه کرده ن(ترجمه شم به ترجمه ی گوگل خیلی شباهت داره ). تهشم پاسخنامه داره. البته بدون هیچ توضیحی. فقط جوابا رو کوتاه کوتاه، انگلیسی نوشته. کنکورای 86 تا 93 رو هم تهش ضمیمه کرده.من هم احتمالاً رشتهٔ دوم امتحان بدم، روش هم یه مقدار وقت بذارم.
سؤال: این کتاب New Bridging The Gap را شماها چطوری میخونید؟ اینی که من دارم (چاپ خود سازمان سنجش، بهمن ۸۹!) ظاهراً پاسخنامه نداره. الآن آدم از کجا باید بدونه سؤالهاش را درست جواب داده یا نه؟
اصلاً نمیشه همچین چیزی گفت. درسای عمومی ان که رتبه رو تعیین میکنن. اختصاصی رو همه خوب میزنن؛ نمیشه با تکیه به اینکه "من زبانم خوبه" رفت سر جلسه. یه نمونه ی زنده پیدا کردم که اختصاصیشو 90 زده بود(و زبان عمومی رو احتمالاً)، و عمومیاش زیر ده درصد. رتبه ی 6000 آورده.به نظرتون اگر کسی دوره های کامل دکتر آموخته را رفته باشه میتونه با تکیه بر این کلاسا کنکور زبان نتیجه خوبی بگیره؟
تا حدودی بله.به نقل از hupaa :متشکر از راهنمایی همه ی دوستان
میشه این طوری نتیجه گرفت که اگر کسی درس های عمومیش قوی باشه و زبان تخصصیش هم در حد تافل و آیلس باشه،میتونه نتیجه خیلی خوبی بگیره؟