- شروع کننده موضوع
N!00sha
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2
- شهر
- Bodapes
- دانشگاه
- Makdonald
- رشته دانشگاه
- پزشکی
سلام
من یه سمپادی هستم که نزدیک هفت سال سمپادی شدم وارد سایت شدم به آرمم بی نهایتتتت علاقه مند شدم به فرزانگان بی نهایت علاقه مند
وقتی وارد دبیرستان شدم عاشقانه شعرایه حلقه رو می پرستیدم و دنبال می کردم و همچنان حلقه و تعصب شدیدی نسبت به فرزانگان و حلی داشتم و دارم ولی حس می کنم بچه هایه نسل هایه بعد از من سال سومی ها دومی ها اون چنان که در خور سمپاد باشه بهش تعصب ندارن حس می کنم نمی دونن که سمپاد چیه ! اونا فک می کنن یه مدرسس که اسمش تیزهوشانه !
حنی براشون مهم نیس نابود بشه یا نه
حلقه رو با اکراه دنبال می کنن کارگاه رو با اکراه می پذیرند !
این حسه منه ! براشون شاید اسمه اژه ای که یه اسطورس برایه من یه مدیر بی نهایت خردمند و کوشاست رو هم ندونن !
این حسه منه ؟ یا شما هم این حس رو دارین ؟؟؟؟؟؟
آیا واقعااا برایه نسل بعدی فقط درس خوندن در این مدارس مهمه ؟
آیا اونا احساسه تعصب دارن یا نه ؟
آیا تعلق خاطر دارن ؟
آیا شما بابت این موضوع حسه بدی دارید یا نه ؟
چراااا این اتفاق افتاده چه طوری جلوشو بگیریم ؟
چه طوری همه احساسمونو به نسل بعد منتقل کنیم ؟
من یه سمپادی هستم که نزدیک هفت سال سمپادی شدم وارد سایت شدم به آرمم بی نهایتتتت علاقه مند شدم به فرزانگان بی نهایت علاقه مند
وقتی وارد دبیرستان شدم عاشقانه شعرایه حلقه رو می پرستیدم و دنبال می کردم و همچنان حلقه و تعصب شدیدی نسبت به فرزانگان و حلی داشتم و دارم ولی حس می کنم بچه هایه نسل هایه بعد از من سال سومی ها دومی ها اون چنان که در خور سمپاد باشه بهش تعصب ندارن حس می کنم نمی دونن که سمپاد چیه ! اونا فک می کنن یه مدرسس که اسمش تیزهوشانه !
حنی براشون مهم نیس نابود بشه یا نه
حلقه رو با اکراه دنبال می کنن کارگاه رو با اکراه می پذیرند !
این حسه منه ! براشون شاید اسمه اژه ای که یه اسطورس برایه من یه مدیر بی نهایت خردمند و کوشاست رو هم ندونن !
این حسه منه ؟ یا شما هم این حس رو دارین ؟؟؟؟؟؟
آیا واقعااا برایه نسل بعدی فقط درس خوندن در این مدارس مهمه ؟
آیا اونا احساسه تعصب دارن یا نه ؟
آیا تعلق خاطر دارن ؟
آیا شما بابت این موضوع حسه بدی دارید یا نه ؟
چراااا این اتفاق افتاده چه طوری جلوشو بگیریم ؟
چه طوری همه احساسمونو به نسل بعد منتقل کنیم ؟