پاسخ : خوشتیپ باشیم
من همیشه دلم میخواست آدمای تو خیابونو مثل سیمز ببرم تو ستینگ و لباس و مو و ایناشونو تغییر بدم

در نتیجه بعید نیست ازم که اینجا شرکت کنم
مهم ترین چیز تو لباس پوشیدن رنگ و ترکیب رنگه. یه کسی تو یه کنفرانس فشن شرکت کرده بود میگفت به گفته یک دیزاینر همه ی آدما متعلق به یه فصل ـن. اینطوری که بهار-تابستون مربوط به آدما با رنگ پوست/چشم روشنه و پاییز زمستون تیره. مثلا زمستون تیره تر از پاییزه. نکته کلیش اینه که اگه یکی زمستون باشه بهتره رنگ های روشن نپوشه چون تمرکز از چهره ش میره تو لباسش! متاسفانه فرصت نشد جزییات بیشترو از طرف بپرسم
حالا در مورد لباس مارک اصلا اصلا اهمیت نداره. مهم قشنگیه. کسی که چیزی از فشن حالیش باشه قشنگی واسش مهمه نه برند. ولی خب گاهی (یا بیشتر از گاهی

)آدم چیز مورد قبولش رو تو قیمتای متوسط پیدا نمیکنه و یا کوتاه میاد یا بیشتر خرج میکنه. برند بودن همه چی ولی عین رنگین کمون ست کردنشون نشان دهنده ی بورژوا بودن و بی سلیقگیه.
چیز دیگه در مورد ست کردن رنگا اینه که خیلی کار بدیه که سرتا پا مثلا بنفش بپوشی ولی یکیش درواقع بادمجونی باشه یکیش بنفش-آبی. این یکی از فجایای ست کردنه. یه رنگ بودن به معنای ست کردن نیست :د از رنگای مکمل استفاده کنید یا از خاکستری های رنگی. خاکستری ها انواع دارن مثلا بعضیاشون به قهوه ای میزنن و در واقع از هر رنگی میشه خاکستری داشت. حتی خود خاکستری ها باهم ترکیب خوبی میشن.
بعد اینکه رنگ خودتون رو پیدا کنید. به هرکسی یک سری رنگ بیشتر میاد. اونا رو که پیدا کردید روشون بیشتر مانور بدید.
اگه شلوار جین زیاد میپوشید یه جین درست حسابی بگیرید. رنگی باشه که به پیرهن/مانتوهایی که معمولا میپوشید بیاد. خرج کردن پول بیشتر روی شلوار جین و کفش (در صورت امکان) به نفعتونه چون هردوش به مقدار زیادی استفاده میشن و هم خودتون ازشون خسته نمیشین هم عمر بیشتری دارن.
اگر عینکی هستید بسیییار حواستون باشه. عینک شخصیت شما رو به لحاظ بصری تعریف میکنه.عینکی رو اتنتخاب کنید که به شخصیتتون بیاد. بعد اینکه عینک خودش میتونه مثل لباس خوش سلبقگی شما رو تحت شعاع قرار بده و خیلی تابلو تر از شلوار و کفش و فلانه چون رو صورتتونه.بعد اینکه عینک های فلزی رو فراموش کنید آقا :د کائوچویی بگیرید! هم سبک تره هم قشنگ تره! بعد اینکه فریم های فلزی هم زود رنگشون میره هم سنو میبرن بالا معمولا هم مدلاشون محدوده. ببینید شکل صورتتون چجوریه. صورت کشیده با فریم مستطیلی میتونه دراز تر بشه ولی با فریمای منحنی دار تر تعدیل میشه حالت صورت.
در مورد عینک آفتابی هم همینطور. چیزی که مد میشه لزوما نخرید! باید به شخص شما بیاد. شما عینکی که مد شده رو بزنید و قیافه تون عین مگس شه فقط میخواید اعلام کنید "من سلیقه ندارم و هرچی مد شه میخرم"
×ساعت آقا ساعت. خیلی مهمه :د رو انتخابش وقت بزارید. :د