پاسخ : چقدر میارزه واسه معدل تلاش کنیم؟
خب در مورد خود معدل دوست های عزیز لطف کردند گفتند
فقط من اضافه کن ، آدم تمرکزش روی یادگرفتن باشه خیلی بهتره ، معدل خودش میاد(
معمولا یادگیری با معدل یه رابطه نسبی مستقیم دارند)
اگه هدف رو نمره بزارید بعدش یه دفعه به تور یه استاد خیلی بد می خورید ، و نمره نمی ده معدلتون پایین میاد تو ذوقتون می خوره
و از طرفی بیخیال نباشید که بگین این درس رو یه 16 بگیرم هم کافیه و تا همون حد تلاش کنید درس رو تا اونجا که می شه واسش تلاش کنید و به کم قانع نباشید
سعی کنید نمره رو به هر قیمتی مثل تقلب یا منت استاد کشیدن بدست نیارید و نمره رو خودتون بگیرید.
معدل امتیازات خاص خودش رو داره اما از اون مهم تر یادگیریه خوب درس ها هستش ، که تاثیر خودش رو توی مقاطع بالاتر می بینید
همون طور که یادگیریه خوب ریاضی که دوم دبیرستان داشتم به من حتی تا همین ترم هم کمک کرد (الان ترم 5 هستم) این یادگیری ها به شما کمک می کنه که در آینده مباحث دیگه رو هم بهتر بفهمید به عنوان مثال من اصل شمول و عدم شمول رو دوم دبیرستان یاد گرفتم از همین اصل استفاده کردم و قضیه میسون که تو کنترل خطی هستش رو برای خودم استدلال کردم .
نمی شه وقتی یه چیز رو یاد می گیرید دقیق گفت آینده کجا ها به کارتون میاد ، فقط با نگاه کردن به گذشته می شه دید که هر چیزی دلیلی داشته (فقط باید این موضوع رو باور داشته باشید)
یه چیز که در مورد معدل می دونم اگه یه ترم معدلتون خراب شد خودتون رو ناراحت نکنید واسه خیلی ها پیش میاد ، خب بعضی ها مشکلی براشون پیش میاد و بعضی ها خودشون اشتباه می کنند تو نحوه ی خوندن ترم و ... به هر دلیل اگه یه ترم معدلتون خراب شد چیزی که مهمه خودتون رو دسته کم نگیرید و خودتون رو از دایره تلاش بیرون نندازید
اگه هم به امتحانی رو خراب کردید یا نمرتون رو خوردند خدتون رو اذیت نکنید ، نمره لزوما میزان یادگیری شما رو نشون نمی ده با ناراحتی فقط به خودتون ضربه می زنید
be relax
enyoy your life
fight for your goals