mehran کاربر فوقحرفهای ارسالها 732 امتیاز 1,087 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2009/9/15 #1 اگه کسی هست اینجا، که از بچههای سمپاد نیشابوره، اینجا همگی میتونیم با هم آشنا بشیم ممنونم :)
Rashowa کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 867 امتیاز 1,657 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور شهر نیشابور سال فارغ التحصیلی 1390 دانشگاه علم و صنعت وArts et Métiers ParisTech رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2009/9/16 #2 پاسخ : نیشابوری هاش بیان اینجا خوب من هستم.
arman aria Arman Aria فارغالتحصیل ارسالها 1,042 امتیاز 1,399 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر Mshhd سال فارغ التحصیلی 1390 مدال المپیاد المپیاد کامپیوتر دانشگاه OLC رشته دانشگاه Architecture 2009/10/8 #3 پاسخ : نیشابوری هاش بیان اینجا منم هستم مهران جون
emperatoor کاربر فوقفعال ارسالها 163 امتیاز 29 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور دانشگاه اگه خدا بخواد شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2009/10/10 #4 پاسخ : نیشابوری هاش بیان اینجا من نیز...
hosseinh کاربر جدید ارسالها 2 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور شهر مشهد دانشگاه تربیت معلم نیشابور رشته دانشگاه ادبیات فارسی 2009/10/14 #5 پاسخ : نیشابوری هاش بیان اینجا مو هستم مهران جون دوست درم
nodetstu کاربر نیمهحرفهای ارسالها 194 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي شهر نيشابور دانشگاه اميركبير رشته دانشگاه مهندسي عمران 2009/11/24 #6 پاسخ : نیشابوری هاش بیان اینجا منم هستم... هيهيهيهيهي!!!!
Nilou کاربر جدید ارسالها 4 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد فرزانگان نيشابور شهر نیشابور 2009/12/14 #7 پاسخ : سمپادی های نیشاپور اول سلام؛ منم هستم. در مدرسه جز خون جگر نیست حلال/ آسوده دلی در آن محال است محال این طرفه که تحصیل بدین خون جگر/ در هر دو جهان جمله وبال است وبال... "شیخ بهایی"
پاسخ : سمپادی های نیشاپور اول سلام؛ منم هستم. در مدرسه جز خون جگر نیست حلال/ آسوده دلی در آن محال است محال این طرفه که تحصیل بدین خون جگر/ در هر دو جهان جمله وبال است وبال... "شیخ بهایی"
Saam کاربر فعال ارسالها 26 امتیاز -2 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور شهر نیشابور مدال المپیاد برای المپیاد زیست می خونم دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه پزشکی 2010/5/24 #8 پاسخ : سمپادیهای نیشاپور سلام بچه ها منم تازه اضافه شدم.(رضا)
dr.eniac لنگر انداخته ارسالها 3,641 امتیاز 7,857 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور دانشگاه علومپزشکی مازندران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2010/6/30 #9 پاسخ : سمپادیهای نیشاپور چاكر بكس نيشابور دكتر اينجا دكتر اونجا دكتر همه جا (سروش فلشمو بده !!!!!)
raha1994 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 250 امتیاز 783 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نیشابور دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه پزشكي 2010/7/1 #10 پاسخ : سمپادیهای نیشاپور سلام... ان سمپاد بسته شده به خاطر کمبود وقت مدیراش واقعا راسته یا چون کاربراش کم بوده بستنش؟!!! به هر حال بی خیال اگه شلوغ میشد باحال میشد...
پاسخ : سمپادیهای نیشاپور سلام... ان سمپاد بسته شده به خاطر کمبود وقت مدیراش واقعا راسته یا چون کاربراش کم بوده بستنش؟!!! به هر حال بی خیال اگه شلوغ میشد باحال میشد...