- شروع کننده موضوع
maziar
مازیمون
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
- دانشگاه
- Universitetet i Oslo
- رشته دانشگاه
- ریاضی، CS، نانو الکترونیک
در این مسابقه هر بار مشکلی مطرح میشه. و هر فرد یا گروه از افراد باید نظر های خودشون رو و راه حل پیشنهادیشون رو مطرح کنن.
نظر افراد باید به این شکل باشه :
شروع : این مشکل ایا واقعن مشکلی هست که باید حل بشه ؟ یا واقعن مشکل نیست! چرا حل این مشکل اهمیت دارد ؟ روی چه قشری از جامعه این مشکل تاثیر داره ؟
متن اصلی :
پیشنهادات و راه حل ها این مشکل. اینکه حل این مشکل با راه مورد نظرتون چقدر طول میکشه.
چرا راه پیشنهادی شما بهترین راه ممکن هست ؟
ایا این راهی که شما در نظر دارید روی قشری از جامعه تاثیر منفی میذاره یا نه ؟
نتیجه گیری : که باید شامل خلاصه ای از راهکارتون باشه.
منابع : منابع می تونن امار معتبر یا مقاله ها و نوشته ها باشن.
---------------------
این مسابقه به این روش انجام میشه :
افرادی که مایل به شرکت هستند، موضوعاتشون به صورت پ.خ مطرح می کنن. این موضوعات به نظر سنجی گذاشته میشه و بررسی میشن.
و بعد افراد شروع به نوشتن مطالبشون می کنن.
هماهنگی با افراد به طور جدا انجام خواهد شد.
++ موضوعاتی که تا الان پیشنهاد شد به نظر سنجی اضافه شد. در صورتی که مایلید گزینه ی دیگه ای اضافه بشه حتمن پ.خ. بدید.
به این ترتیب که هر دو موضوع فقر فرهنگی و فرار مغز ها تعداد رای های زیادی دارن.
می تونیم یک حرکتی بزنیم و دو تا مسابقه جدا برگزار کنیم. من پست رو باز میذارم موافقان اعلام کنن و مخالفان هم همینطور. کسایی که قصد شرکت در مسابقه رو هم دارن بنویسن.
به این شکل :
موضوع :
در مسابقه شرکت : میکنم \ نمی کنم
نظر افراد باید به این شکل باشه :
شروع : این مشکل ایا واقعن مشکلی هست که باید حل بشه ؟ یا واقعن مشکل نیست! چرا حل این مشکل اهمیت دارد ؟ روی چه قشری از جامعه این مشکل تاثیر داره ؟
متن اصلی :
پیشنهادات و راه حل ها این مشکل. اینکه حل این مشکل با راه مورد نظرتون چقدر طول میکشه.
چرا راه پیشنهادی شما بهترین راه ممکن هست ؟
ایا این راهی که شما در نظر دارید روی قشری از جامعه تاثیر منفی میذاره یا نه ؟
نتیجه گیری : که باید شامل خلاصه ای از راهکارتون باشه.
منابع : منابع می تونن امار معتبر یا مقاله ها و نوشته ها باشن.
---------------------
این مسابقه به این روش انجام میشه :
افرادی که مایل به شرکت هستند، موضوعاتشون به صورت پ.خ مطرح می کنن. این موضوعات به نظر سنجی گذاشته میشه و بررسی میشن.
و بعد افراد شروع به نوشتن مطالبشون می کنن.
هماهنگی با افراد به طور جدا انجام خواهد شد.
++ موضوعاتی که تا الان پیشنهاد شد به نظر سنجی اضافه شد. در صورتی که مایلید گزینه ی دیگه ای اضافه بشه حتمن پ.خ. بدید.
به این ترتیب که هر دو موضوع فقر فرهنگی و فرار مغز ها تعداد رای های زیادی دارن.
می تونیم یک حرکتی بزنیم و دو تا مسابقه جدا برگزار کنیم. من پست رو باز میذارم موافقان اعلام کنن و مخالفان هم همینطور. کسایی که قصد شرکت در مسابقه رو هم دارن بنویسن.
به این شکل :
موضوع :
در مسابقه شرکت : میکنم \ نمی کنم