• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات تصادفی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
یک سری سوالات هستن که ممکنه از دیدن چیزی برای آدم پیش بیان و چون جای خاصی واسه مطرح کردنشون نیست، از ذهن آدم میرن

مثلا این که خط کشی جاده ها با چه ماشینی انجام میشه؟ یا سرقفلی یعنی چی؟ یا آیا درسته که دم مارمولک سم داره؟ یا به اون بیلبیلک های فلزی سر بند کفش چی میگن؟ و...
خلاصه سوالاتی از این قبیل که آدم نمیدونه از کجا بپرسه و شاید اهمیتی هم نداشته باشن

سوالات تصادفی! توی این تاپیک هم بپرسید هم جواب بدید، شاید خاک بخوره، شاید هم یشه یک مرجع خوب برای کسب اطلاعات تصادفی

پاسخ : سوالات تصادفی

تو دانشگاه هر روز موجودی رو میبینم که شبیه مارمولکه، از مارمولک بزرگتر ولی نه به اندازه تسماح یا سوسمار. همیشه هم یادم میره فکر کنم واقعا چی هستن این جانورا!

به نظر من یکی از «بهترین تاپیکها» همینه!

یه سوال داشتم که یه خرده جنبه‌ی تخصصی پیدا می‌کنه.

انیمیشنِ «سیاره گنج» یا «کمپانی هیولاها» رو احتمالا دیدین. دوبلورِ شخصیتِ «بن» که یه ربات بود تو اوّلی کی بود؟ همین دوبلور، «مایک وزافسکی» رو هم تو دوّمی دوبله کرده! عاشقشم یعنی :-""[nb]کودک خودتونید[/nb]

به نقل از The Merovingian :
به نظر من یکی از «بهترین تاپیکها» همینه!

یه سوال داشتم که یه خرده جنبه‌ی تخصصی پیدا می‌کنه.

انیمیشنِ «سیاره گنج» یا «کمپانی هیولاها» رو احتمالا دیدین. دوبلورِ شخصیتِ «بن» که یه ربات بود تو اوّلی کی بود؟ همین دوبلور، «مایک وزافسکی» رو هم تو دوّمی دوبله کرده! عاشقشم یعنی :-""[nb]کودک خودتونید[/nb]

دوبلورش وحید نفره فکر کنم! :-"

در ورودی پارچین، بازرسیِ، که هر کسیو را ندن و فیلان، پارچینو یه منطقه تقریبا نظامی حساب کنین که بخش مسکونیم داره، بعد چند وقت پیش یه گودال خیلی عمیقه مستطیلی حفر کردن، یه چیزی گذاشتن توش، دورشو پ کردنو اینا، الان تقریبا شده مثل یه دست اندازه که یه صفحه راه راه سفید زرد داره، بعدا باسکولای تریلی کش و اینارو دیدین چطوریه؟ یه صفحس دورش خالیه بعد وزن میکنن با اون دیگه، این صفحه هم همونطوریه، بعد خب باسکول که نیست این، ما موندیم چیه :/ نظری ندارین؟ :-"

من راجب نحوه ی زندگی اسکیموها و عشایر سوال دارم. بشدتتت هم ذهنمو گاهی مشغول میکنه! کسی اطلاعاتی داره در اختیارم بذاره لطفا. جدی جدی همه تو یه چادر میخوابن؟! همه ینی؟ مثلا یه خانواده حداقل چار نفری همه باهم تو یه چادر؟ بعد حموم کجا میرن؟ دستشویی چی؟ کلا بهداشت و رعایت میکنن؟ ازین سوالا :)) درگیره ذهنم واقعا://

چند روز پیش یه متن برام فرستان که گفته بود اگه با مُهر روی گوشی لمسی بکشی کار میکنه و اینا !
بعد در کمال ناباوری اینکارو کردم و شد !
با خیلی از وسایل دیگه هم امتحان کردم ، مهر هم گرم نبود که بگیم به خاطر گرماش بوده ، البته من فکر میکنم این گوشیا با گرمای دست کار میکنن چون برام پیش اومده که دستم یخ بوده و تاچش کار نکرده ، اگه اشتباه فکر میکنم آگاهم کنید لطفن ! :D
کسی در این زمینه اطلاعاتی داره ؟ چه جوری کار میکنن این گوشیا ؟ چرا فقط با خاک این اتفاق میفته ؟ اونم خاکی که سرد بود !

پ.ن : نمیدونستم کجا باید این سوالو مطرح کنم ، اگه مربوط نیست و منظور از این تاپیک پرسیدن این سوالات نیست پاکش کنید بره ! :-"

چیزه، گوشیه من با هویج و خیار و سیب هم کار میکنه :-"

چرا مرغ و گوشت منجمد باید ارزون تر از گرمش باشه؟

Back
بالا