- شروع کننده موضوع
sxs
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- حلی 1
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- فیزیکی
بعد از کنکور شاید کار خودمون باشه راهش بندازیم، از امسالیا که گذشت دیگه، یه ماه دیگه مرحله 2عه.به نقل از Farnoosh_H :میدونم اسپم محسوب میشه و اینا
ولی سوالم اینه هیچ گونه فعالیتی درراستای مرحله۲قرار نیست صورت بگیره دراین سایت؟!؟!
قسمت المپیاد ریاضی تهی عه کاملا!
حالا جدا از امساليا ،دانش آموزاي سايت كمن ، سوال هم نميذارن. ما كه دوم بوديم دو هفته اي يكبار خودمون پست ميذاشتيم. من الان هر روز ميام سايت به اميد پست جديد درسي.به نقل از مُحَمَّــــــــد.ح :بعد از کنکور شاید کار خودمون باشه راهش بندازیم، از امسالیا که گذشت دیگه، یه ماه دیگه مرحله 2عه.
نميدونيم البته چنين پستي صرفا اسپمهبه نقل از Ali.N :خیلی ممنون واسه جواب مبسوطتون...همین جوری میخواستین فعال باشین؟خب بگین نمیدونیم دیگه...
شما که با باشگاه و کمیته در رفت و امدی یه پرس و جو بی زحمت بکن...به نقل از ناهمساز :نميدونيم البته چنين پستي صرفا اسپمه
به نقل از Ali.N :دوستان کسی خبر نداره که المپیاد هندسه امسال هم هست یا نه؟من لحظه شماری میکنم کنکور تموم شه برم سراغ عشقم هندسه و اون وقت ببینم اونایی که ادعای هندسه میکنن چیکاره ان؟
راستی اردو هم فقط طلایی ها ولاغیر.بقیه بدرد نمیخوره.هم فانه هم بار علمیش بالاست...
دکتر علیپور و داوود وکیلی و امیر حسین ضابطی و ...