زاویه ی 1 درجه از 19 درجه!!!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hiss!!!
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Hiss!!!

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
ریاضی شیمی
سلام.یه سوال باحال.یه زاویه ی 19 درجه داریم چطور میشه با استفاده از اون یه زاویه ی (یک)1 درجه داشت.؟؟؟ (:|
اقا این مسئله رو باید با استفاده از پرگار و یک خط کش نا مدرج انجام دهید!!!!!

پاسخ : زاویه ی 1 درجه از 19 درجه!!!

مثلا با یه کاغذ به زاویه ی 90 درجه درست می کنیم. بعد با استفاده از اون زاوی هی 19 درجه ای، 90 درجه رو به چهار قسمت تقسیم می کنیم و اون قسمتی که می مونه میشه 14 درجه. حالا میایم اون 14 رو جدا می کنیم.
بعد میذاریمش رو 19 درجه. اون قسمتی که بیرون می مونه میشه 5 درجه. با یه کاغد دیگه این 5 درجه رو جدا می کنیم (که اون 19 خراب نشه!)، بعد 5 رو می ذاریم رو 14 و می مونه 11 درجه. حالا از 11 دوباره 5 رو کم می کنیم. میشه 6 درجه. حالا یه 6 درجه داریم و یه 5 درجه. می ذاریمشون رو هم و تفاوتشون میشه 1 درجه! :دی
خیلی بد توضیح دادم، ولی درسته!!

به نقل از ندا مکرم :
مثلا با یه کاغذ به زاویه ی 90 درجه درست می کنیم. بعد با استفاده از اون زاوی هی 19 درجه ای، 90 درجه رو به چهار قسمت تقسیم می کنیم و اون قسمتی که می مونه میشه 14 درجه. حالا میایم اون 14 رو جدا می کنیم.
بعد میذاریمش رو 19 درجه. اون قسمتی که بیرون می مونه میشه 5 درجه. با یه کاغد دیگه این 5 درجه رو جدا می کنیم (که اون 19 خراب نشه!)، بعد 5 رو می ذاریم رو 14 و می مونه 11 درجه. حالا از 11 دوباره 5 رو کم می کنیم. میشه 6 درجه. حالا یه 6 درجه داریم و یه 5 درجه. می ذاریمشون رو هم و تفاوتشون میشه 1 درجه! :دی
خیلی بد توضیح دادم، ولی درسته!!
[/quote

آفرین
صد آفرین
هزار و سیصد آفرین.

به نقل از ندا مکرم :
بعد میذاریمش رو 19 درجه. اون قسمتی که بیرون می مونه میشه 5 درجه. با یه کاغد دیگه این 5 درجه رو جدا می کنیم (که اون 19 خراب نشه!)، بعد 5 رو می ذاریم رو 14 و می مونه 11 درجه.
راه بسیار جالبی است ... ولی یک اشکال دارد .
وقتی 5 رو می زاریم روی 14 ، می مونه 9 . بعد هم دوباره 5 رو می زاریم روی 9 و می مونه 4 . حالا یک 4 و یک 5 داریم و 1 درجه مورد نظر رو جدا می کنیم.
آ خه یه اشتباه کوچیک دارین! ! :دی

به نقل از aminrd :
راه بسیار جالبی است ... ولی یک اشکال دارد .
وقتی 5 رو می زاریم روی 14 ، می مونه 9 . بعد هم دوباره 5 رو می زاریم روی 9 و می مونه 4 . حالا یک 4 و یک 5 داریم و 1 درجه مورد نظر رو جدا می کنیم.
آ خه یه اشتباه کوچیک دارین! ! :دی
راست میگین، نیم ساعت پیش که دوباره حلش کردم متوجه شدم! :دی
میشه یه کار ساده تر کرد، 5 درجه که داریم، 14 هم که داشتیم. 3 تا 5درجه (15 درجه) روی یه کاغذ جدا می کنیم، بعد 14 رو می ذاریم رو 15 و 1 درجه در میاد! :دی این آسون تر میشه

به نقل از ندا مکرم :
راست میگین، نیم ساعت پیش که دوباره حلش کردم متوجه شدم! :دی
میشه یه کار ساده تر کرد، 5 درجه که داریم، 14 هم که داشتیم. 3 تا 5درجه (15 درجه) روی یه کاغذ جدا می کنیم، بعد 14 رو می ذاریم رو 15 و 1 درجه در میاد! :دی این آسون تر میشه
آره این ساده تره .... من می خواستم بگم که 4 تا 5 درجه رو باهم قرار بدیم که بشه 20 درجه و یک 19 درجه هم داریم و ... ، ولی این که 3 تا 5 درجه رو ..... کنیم بهتره

19 تا زاویه ی 19 درجه رو دایره وار کنار هم دیگه بچینید! می شه 361 درجه!! (یعنی یه قسمتی از آخرین زاویه، روی اولین زاویه قرار می گیره و اون قسمت، یک درجه است!!)

پی. اس. توضیحم واضح بود دیگه؟! نیازی به شکل که نیست؟!!

به نقل از احسان :
19 تا زاویه ی 19 درجه رو دایره وار کنار هم دیگه بچینید! می شه 361 درجه!! (یعنی یه قسمتی از آخرین زاویه، روی اولین زاویه قرار می گیره و اون قسمت، یک درجه است!!)

پی. اس. توضیحم واضح بود دیگه؟! نیازی به شکل که نیست؟!!
هه، خیلی باحاله این! بسیار ساده و جالب! :دی

به نقل از احسان :

خیلی جالب بود. جایزت هم یه مثبت بت میدم.

Back
بالا