- شروع کننده موضوع
Suspected Girl
کاربر فوقحرفهای
سلام.
سال نوی همگی مبارک، امیدوارم تا الآن از تعطیلات بهاریتون لذت برده باشید. :د
خب؛ راستش ما قراره یه طرح جدید به نام« اوّلین پادکست خاطرات سمپادیا» رو برای اولین بار توی انجمن «خاطرات» اجرا کنیم، و یه جورایی هم قراره پا بکنیم توی کفش مسئولینِ رادیو سمپادیا.
و خب امیدوارم که استقبالِ قابل قبولی بشه از این طرح و همین اول کاری نخوره تو ذوقمون.
از همه و همه ی کاربرای عزیز سمپادی و سمپادیایی دعوت میکنم تا یکی از بهترین، جذّاب ترین، به یاد ماندنی ترین و دوست داشتنی ترین خاطره ای رو که از سمپادیا توی ذهنتون هست رو انتخاب کنید،ضبطش کنید و برای ما پ.خ کنید.
و لازم به ذکره که این طرح یه حالت مسابقه هم داره.
ما در آخر ویس های برتر رو انتخاب میکنیم و ازشون یه پادکست درست میکنیم و توی آرشیو سایت قرار میدیم.
و به سه نفر اوّل هم که طبق انتخاب خودتون مشخص میشن جوایزی رو تعلّق میدیم. [nb]حالا ممکنه لایک و اینا باشه مثن. [/nb]
منتظرتونیم بی صبرانه.
موفق باشید. :)
پ.ن: لازمه از نگین هم تشکر کنم بخاطر تهیّه ی بنرِ فراخوان. :د
*چند نکته درباره ی ویسآ :
۱. از سرور های معتبر ویس هاتون رو آپ کنید. پیکو فایل و mega پیشنهاد میشه.
۲. محدودیت افراد نداریم.
۳. در مورد زمان هم؛ بالای 6 دقیقه نباشه لطفاً.
۴. توی ویستون خودتون رو معرفی نکنید.
۵.
۶. لینک هاتون رو به من یا نگین پ.خ کنید.
۷. حتماً شرکت کنید. و همهتون هم میدونید که خاطره ی جالبی میشه، نیاز به گفتن نیست.
× سر جایزه هم به توافق میرسیم بعداً. ؛؛)
× تا قبل از باز شدن تاپیک سوالی داشتین پ.خ بدید.
سال نوی همگی مبارک، امیدوارم تا الآن از تعطیلات بهاریتون لذت برده باشید. :د
خب؛ راستش ما قراره یه طرح جدید به نام« اوّلین پادکست خاطرات سمپادیا» رو برای اولین بار توی انجمن «خاطرات» اجرا کنیم، و یه جورایی هم قراره پا بکنیم توی کفش مسئولینِ رادیو سمپادیا.
و خب امیدوارم که استقبالِ قابل قبولی بشه از این طرح و همین اول کاری نخوره تو ذوقمون.
از همه و همه ی کاربرای عزیز سمپادی و سمپادیایی دعوت میکنم تا یکی از بهترین، جذّاب ترین، به یاد ماندنی ترین و دوست داشتنی ترین خاطره ای رو که از سمپادیا توی ذهنتون هست رو انتخاب کنید،ضبطش کنید و برای ما پ.خ کنید.
و لازم به ذکره که این طرح یه حالت مسابقه هم داره.
ما در آخر ویس های برتر رو انتخاب میکنیم و ازشون یه پادکست درست میکنیم و توی آرشیو سایت قرار میدیم.
و به سه نفر اوّل هم که طبق انتخاب خودتون مشخص میشن جوایزی رو تعلّق میدیم. [nb]حالا ممکنه لایک و اینا باشه مثن. [/nb]
منتظرتونیم بی صبرانه.
موفق باشید. :)
پ.ن: لازمه از نگین هم تشکر کنم بخاطر تهیّه ی بنرِ فراخوان. :د
*چند نکته درباره ی ویسآ :
۱. از سرور های معتبر ویس هاتون رو آپ کنید. پیکو فایل و mega پیشنهاد میشه.
۲. محدودیت افراد نداریم.
۳. در مورد زمان هم؛ بالای 6 دقیقه نباشه لطفاً.
۴. توی ویستون خودتون رو معرفی نکنید.
۵.
۶. لینک هاتون رو به من یا نگین پ.خ کنید.
۷. حتماً شرکت کنید. و همهتون هم میدونید که خاطره ی جالبی میشه، نیاز به گفتن نیست.
× سر جایزه هم به توافق میرسیم بعداً. ؛؛)
× تا قبل از باز شدن تاپیک سوالی داشتین پ.خ بدید.