پاسخ : ادبیات
قبلا در مورد ادبیات توضیح داده بودم برای کسی که میخواد از اواخر اسفند شروع کنه
فکر کنم یکمی کمک کنه بهت
واسه همین کپی پیست میکنمش:
ادبیات: (هرروز 1 ساعت خارج از برنامه همیشگیت برای ادبیات اختصاص بده به مدت نهایتا 45 روز)
لغات انتهای کتابهای ادبیاتت رو بطور کامل مسلط شو
بعد از اینکه کاملا مسلط شدی(توجه کن؛بعد از تسلط کامل)
از یکی از کتابهای لغت که داری( مثلن الگو یا خیلی سبز که جفتشون خوبه) لغات متن رو بخون
برای لغات روزانه 30دقیقه وقت بذار
تاریخ ادبیات
برای تاریخ ادبیات دوتا منبع خیلی خوب(جامع و کم حجم) هستش:
1.تاریخ ادبیات خیلی سبز(هفت خان) ( که مبنای آموزشش روی تکرار و تمرین زیاد هستش-مثلا کلی تمرین واسه هر فصل گفته )
2.تاریخ ادبیات تخته سیاه(مولف مهوش رضایی) (ک مبنای آموزشش روی یادگیری بوسیله کلید واژه است)
برای اینکه توی این زمان از سال چطوری تاریخ ادبیات رو بخونی
اولا بدون که اصلا دیر نیست :)
دوما سعی کن تا آخر فروردین تموم کنی تاریخ ادبیات رو تا بتونی بعد از اون با خیال راحت مرور کنی
سوما هر روز "1صفحه( و نه 1 برگ)" از هر کدوم از اون کتاب ها رو ک خریدی ؛ بخون.بالای هر صفحه یه تیک بزن وقتی که اون صفحه رو خوندی
روزی یک صفحه جدید بخون + مرور صفحات قبلی.
یک صفحه رو وقتی که 8 تا تیک پشت سر هم خورد (ینی 8 روز متوالی بدون حتی 1 بار اشتباه کردن اونو حفظ بودی) دیگه نخونش.
همونطور که گفتم نهایتا تا اواسط اردیبهشت تموم میشه تاریخ ادبیات
این روش خیلی موثره و من خودمم همینطوری خوندم
منتها من همون مهر تا اواسط آبان خوندم و تمومش کردم و فقط هر روز 10مین هر مقدار صفحه ک شد میخونم ازش.(ک تو هم بعد از موقعی ک کامل تموم شدش همین کارو کنی بهتره)
سعی کن هر صفحه و مرور صفحات قبل نهایتا 15 مین طول بکشه اگر هم نهایتا بیشتر شد موردی نیس.
قرابت رو هم از فصل دوم کتاب قرابت هامون سبطی بخونی
روزانه 15 مین
املا و زبان فارسی رو فعلا اگه بیخیال بشی و روی اون مباحث تسلط پیدا کنی خیلی بیشتر سود میکنی
بعد از اینکه این مباحث تموم شد و تسلط کامل پیدا کردی
خوندن آرایه رو شروع کن
زدن تست آرایه باید با تکنیک تست زنی (مث رد گزینه یا خلاقیت های دیگه ک در زدن تست وجود دراد) همراه باشد
برای اینکار میتونی از کتاب همایش ادبیات سبطی استفاده کنی یا اینکه اگر تسلط نسبی به ارایه داشته باشی از همون زرد هم بخونی و تست بزنی کافیه
حالا باز سوالی بود در خدمتم