اولین مسابقه ی گزارشگری سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fateme.RMA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی
خب. سلام و عیدتون مبارک. ;;) امیدوارم که 94تون تا الان سال خوبی بوده باشه!

عاقا قضیه از این قراره که ما دیدیم این تلویزیون داره مسابقه ی آقای گزارشگر برگزار میکنه، گفتیم خب چرا ما هم برگزارش نکنیم؟! شاید بچه های سمپادیا هم دلشون بخواد گزارشگری فوتبال رو هم تجربه کنن به هرحال! :-" ;;)

مسابقه به این صورته که ما یک ویدئو ی حداکثر 5 دقیقه ای از یک بازی فوتبال در اختیار شما قرار میدیم و شما باید اون بازی رو گزارش کنین و صدای خودتون رو ضبط کنین و برای ما بفرستین. بعد صداتون تو تاپیک قرار داده میشه و بر اساس لایکِ بچه ها برنده ی مسابقه تعیین میشه. احتمالا یک نشانی چیزی هم میدیم به برنده ی مسابقه[nb]همکاریِ داخلی های عزیز رو میطلبیم :-"[/nb] :-"

اگر قصد شرکت در این مسابقه ی جذاب و پرهیجان رو دارید، حداکثر تا پس فردا به من پ.خ بدین ;;)
با تشکر ;;)

پاسخ : اولین مسابقه ی گزارشگری سمپادیا

خب :-"
عزیزانی که قصد شرکت در مسابقه رو دارن و قبلا به من پ.خ دادن، 5 روز وقت دارن تا این ویدئو رو گزارش کنن و صدای خودشون رو برای من بفرستن. بازی، بازیِ ال کلاسیکو هستش.[nb]به این دلیل این بازی انتخاب شده که هم هیجانش بیشتر بود و هم بازیکن های سرشناس تری در این دو تیم حضور دارن و کارتون برای گزارش کردن راحت تر میشه.[/nb] همین بازیِ دوم فروردین امسال. سعی کنید خلاقیت به خرج بدید و یک طرفه هم گزارش نکنید. با تشکر ;;)
ویدئو جمعا 6دقیقه س. با سه کیفیت و حجم مختلف هم آپلود شده. هرکدوم که براتون مقدوره دانلود کنید ;;)

دانلود با کیفیت بالا - 62 مگابایت
دانلود با کیفیت متوسط - 38 مگابایت
دانلود با کیفیت پایین - 16مگابایت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا