به نظرتون چرا باید حضور زنان تو ورزشگاه ممنوع باشه کلن ؟
تو کشور عزیزم ایران (
![Straight Face :| :|](/forum/styles/yahmas/smiles/straight_face.gif)
یه سری هنجار های اجتماعی دست وپاگیر هست که حکومت برقرارشون کرده(یه سری سیاستمدار یا آخوند همینجوری الکی جو گرفتتشون ویه چیزی گفتن وبقیه هم حرفشونو جدی گرفتن)و نباید میبودند .تلاش زیادی هم میشه واسه جمع کردنشون ولی نمیشه.(ما مردمی هستیم که هر چیزی از دین گرفته تاحکومت وخانواده دورمون پیله درست کردن ماهم یه جورایی علاقمند شدیم به زندگی توی پیله وپیله درست کردن.هرکی بخواد این پیله هارو برداره هم نمیذاریم.)
.مثلا شعارهای مرگ بر آمریکا که خیلی زیاد استفاده میشه.مسولین تلاش زیادی میکنن واسه جمع کردنش چرا؟(اولن اینکه کل مردم دنیا باشنیدن این شعارها به بی فرهنگی وفحاشی مردم ایران پی میبرن.دومن مثلا چندماه قبل مذاکره کنندگان کلی زحمت کشیدن واسه رسیدن به توافق.کلی هم توصیه کردن که آقا خواستین برین راهپیمایی فحش ندین به اون یکی کشورهاوکار مارو خراب کنین. بعدش مردم فهیم ما
![Big Grin :D :D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
بدون توجه به این مطلب وبادادن فحش های انچنانی باعث شکست مذاکرات شدن)
.
من از اونجایی که عقده دیدن مسابقه تیراختور رو از نزدیک داشتم ودارم خیلی تحقیق کردم روش.
1......یه اخوندی میگفت دلیل اینکه اجازه ی دیدن مسابقاتو به دخترا نمیدن اینکه لباسای فوتبالیستها باز هست و...(حالا این جواب به قدری چرت هست که جای بحث نداره)
2........یا پستهارو که میخوندم دیدم بچه ها نوشتن به خاطر امنیت واینا.(ببینین ماداریم صورت مساله رو پاک میکنیم.حل این قضیه خیلی سادس.میشه یه در ورودیو مخصوص دخترا بذارن ویه قسمت مخصوص واسه نشستنشون.(من خودم مخالف تفکیک جنسیتی هستم ولی باید قبول کنیم که هم دخترا هم پسرا جنبه ندارن ورزشگاههامختلط باشه وباید قدم به قدم این جنبه رو به وجود آورد.)مطمعن باشین که دخترا وارد قضیه های کشت وکشتار وچاقو کشی نمیشن
![Big Grin :D :D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
)
3.....تنهاجوابی که منو قانع کرد جواب بابابزرگم بود.بابابزرگم میگه هرچی که میخواد وارد ایران بشه حالا از تکنولوزی گرفته تا تماشای فوتبال تو ورزشگاه واینا.حرام اعلام میشه......بعدش رفته رفته میشه مکروه.....بعد حلال میشه......مثلا میگفت قدیما قاشق که میخواست وارد ایران شه مراجع حرام اعلامش کردن چون میگفتن خدا دستو داده که باهادست غذا بخوریم.یامثلا دوش حموم.یاتلویزیون.یا میوه های وارداتی مثل موز وگوجه فرنگی و.............
و اینکه ممنوع بودن چه صدمات و سود هایی برای اجتماع داره ؟
این درست مثل اینکه شما بیاین بگین پارک رفتن یا سینما رفتن چه سودها وضررهایی داره؟
خوب اولن باعث میشه دخترا که تفریحاشون خیلی کمه(مخصوصا تو مناطق ما
![Pensive :( :(](/forum/data/assets/smilies/mini_pensive-face.png)
)یه تفریح داشته باشن واز افسردگی در بیان.بعدش حضور با خانواده باعث میشه آقاپسرهای عزیز کمتر فحاشی کنن.
و الان که باز شده چه موقعیت هایی رو فراهم می کنه ؟
دوستان تکذیبش کردن.