- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- فردوســـی
- رشته دانشگاه
- مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی
همین دیگه
↳سلام من مقالات کانون رو نخوندم دفتر مخصوصی واسه ارزیابی ندارم اما یه شیوه ی ارزیابی که برای من موثر بوده رو میگم شاید برای شما هم مفید باشه ، بعد از هر آزمون تو یه برگه اول تعداد غ و نزده های هر درس رو تو یه خط می نویسم که یه دید کلی به وضعیت عملکردم تو آزمون میده، بعد شروع می کنم به بررسی غ و نزده های هر درس یعنی مثلا برای ادبیات تو هر خط می نویسم غ و جلوش موضوع سوالی که غ یا ن زدم(مثلا قرابت) / چرا غ زدم(فراموشی، تسلط کم، بی دقتی و ...) / بعد باید چیکار کنم(مثلا روزی پنج تا قرابت بزنم)بعد تو خط بعدی همین کار رو برای سوال غ یا ن که داشتم انجام میدم میتونید تو یه برگه ای هم نکات و ایده های خوب سوالای آزمون رو یادداشت کنید برای مرور تو زمان های مرده خوبهبه نقل از ولفگانگ آمادئوس :یعنی تو این خراب شده هیشکی نیست جواب بده![]()
![]()
![]()
واقعا اعصاب ادم می ریزه به هم...........
به نقل از Mah Dar Mordaß :) :↳سلام من مقالات کانون رو نخوندم دفتر مخصوصی واسه ارزیابی ندارم اما یه شیوه ی ارزیابی که برای من موثر بوده رو میگم شاید برای شما هم مفید باشه ، بعد از هر آزمون تو یه برگه اول تعداد غ و نزده های هر درس رو تو یه خط می نویسم که یه دید کلی به وضعیت عملکردم تو آزمون میده، بعد شروع می کنم به بررسی غ و نزده های هر درس یعنی مثلا برای ادبیات تو هر خط می نویسم غ و جلوش موضوع سوالی که غ یا ن زدم(مثلا قرابت) / چرا غ زدم(فراموشی، تسلط کم، بی دقتی و ...) / بعد باید چیکار کنم(مثلا روزی پنج تا قرابت بزنم)بعد تو خط بعدی همین کار رو برای سوال غ یا ن که داشتم انجام میدم میتونید تو یه برگه ای هم نکات و ایده های خوب سوالای آزمون رو یادداشت کنید برای مرور تو زمان های مرده خوبه
از کتاب جمع بندی زمین اقای چلاجور انتشارات تخته سیاه و نشر برد استفاده کن که فوق العاده هستند و سریع و کامل میشه استفاده کردبه نقل از farZane74 :سلام دوستان :) خسته نباشید
من تا حالا هیچی زمین نخوندم اما میخوام تو فرصت باقیمونده چن تا فصل رو بخونم کسی از شما میدونه کدوم فصلا مهمتره؟ یعنی کمک میکنه درصدم به30تا40 برسه
ممنون میشم از راهنماییتون :)
به نقل از twinkle :من شنیدم که درصد کمی از سوالای زمین از سومه.آیا کار درستیه که کلاً سومو نخونیم؟
و اینکه برا زمین باید از کی شروع کنیم؟بعد از عید دیره؟
از الان بشینی خلاصه بنویسی زیستو صرفا کتابو دوباره نویسی خواهی کرد.برا زیست زوده الان.به نقل از Mohad :من تو خلاصه نویسی کلی وسواس دارم برا همین وقتمو می گیره چی کار کنم؟
برای شما که ریاضی هستید، در درس های ریاضی و فیزیک که سوالات محاسباتی است، قید ندارید.و در درس شیمی هم تاکید روی قید ها کم است، و فقط بر روی قید های خیلی مهم توجه کنید.در درس های عمومی هم که قید ها مورد طرح پرسش نیستند.به نقل از arvin.a :دوستان من ریاضیم فقط یه سوال داشتم
فقط زیست شما قید توش مهمه دیگه درس دیگه ای نداریم که قید توش مهم باشه؟