- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- همین نزدیکی
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
پاسخ : منابع کنکور (شیمی)
جامع گاج خوبه؟چاپ جدیدش کی میاد
جامع گاج خوبه؟چاپ جدیدش کی میاد
به نقل از Borna :دوستان نظرتون در باره شیمی 3 میکرو گاج در مقایسه با شیمی 3 خیلی شبز چیه؟ سوال خوب میخوام!
کتاب سوم نمیاد و. متاسفانه شیمی پیش 1 که پارسال چاپ میشد هم امسال چاپ نمیشه فقط شیمی 2 داره برای 95 ولی برای 96 پیش چاپ میشه( دلیلش نمیدونم ولی تو سایتش نوشته)به نقل از ı ๓คгzเє ı :دوستان اينقد كه ميگين نشر الگو خوب بوده، اين كتاب سومش قرار نيس چاپ بشه؟ من به شخصه يه تست شيمي سه تا به الان نزدم #-o
الان يه سوال ديگه كسي دوم مبتكران خونده باشه اين نشر الگو رو نخونه ضرر كرده؟؟! حساب كنين اين فرد ميخواد ترم دوم شيمي ٢بخونه ...
الان دارم جسرت اینو میخورم کاش زود تر میومد و کاش زود تر میگرفتمش. اگه میخوای بخونیش به نظرم هر چه زود تر بهتر.به نقل از ı ๓คгzเє ı :دوستان اينقد كه ميگين نشر الگو خوب بوده، اين كتاب سومش قرار نيس چاپ بشه؟ من به شخصه يه تست شيمي سه تا به الان نزدم #-o
الان يه سوال ديگه كسي دوم مبتكران خونده باشه اين نشر الگو رو نخونه ضرر كرده؟؟! حساب كنين اين فرد ميخواد ترم دوم شيمي ٢بخونه ...
سلامبه نقل از ı ๓คгzเє ı :دوستان اينقد كه ميگين نشر الگو خوب بوده، اين كتاب سومش قرار نيس چاپ بشه؟ من به شخصه يه تست شيمي سه تا به الان نزدم #-o
به نقل از MHO :من شیمی سه مشکل دارم..حالا بنظرتون مبتکران یا فار ؟ممنون
اره خوب..من ازمون پایه فار رو هم میگیرم ولی منظورم از فار کتاب سوم فاره...به نقل از مریم :برای بار شونصد ـم: مبتکران اصلا و ابدا کافی نیست.
به نقل از مریم :برای بار شونصد ـم: مبتکران اصلا و ابدا کافی نیست.
کی گفته مبتکران خوب نیست؟؟ اتفاقا خیلیم خوبه ولی کافی نیست !به نقل از زﮩرا :اگه مبتکران خوبه و همه میدونیم همه میخوننش؛ پس چرا همه درصدای شیمی که میاد 30 40% ه؟ مبتکران سوالاش خوبه اما درسنامش جدا الکیه.
کتاب سوم ک فقط یک واکنش ترمیت اضافه شده,دومم فصل اخرش یکم مطلب حفظی اضافه شده و دو تا شکل یونی و یک توضیح درباره گالیم..در کل تغییر خاصی نکرده ک بخوای کتاب جدید بگیری..اونم مبتکرانبه نقل از @rmin@ :آها بعد يه سوال
فارق التحصيلان محترم توجه كنن ، شما ها ميخاين مبتكران دوم و سوم شيمي جديدش رو بگيرين يا با همون پارساليتون كار ميكنيد؟؟
وسواس دارم يكم