• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات درسی (درس شیمی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

first amir

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
فردوســـی
رشته دانشگاه
مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی
این تاپیک ها انتهای هر کنکور به سال بعد منتقل میشه و در دسترس کنکوری ها قرار میگیره

لطفا قبل از طرح سوال ، پایه و مبحث مورد نظر را به صورت بولد ذکر کنید

مثال : شیمی پیش ، الکتروشیمی

پاسخ : سوالات درسی (درس شیمی)

شیمی 3 استوکیومتری

شیمی تکمیلی تست شماره 96 نوشته که دو طرف داریم و در یکی 0.25 مول هیدروژن و دیگری 0.25 مول اکسیژن
بعد در گزینه ها اینطور در نظر گرفته که حجم ها برابر هستن.

برای اینکه حجم ها برابر باشن نباید حجم ظرف رو دونست ؟ آیا ؟ مگه گازها حجمشون برابر حجم ظرف نیست ؟ آیا ؟

به نقل از Fireball.II :
بهرحال طبق قانون آواگادرو (نات شُر:-؟ ) در شرایط برابر حجم مقدار (گرم ، مول ، هرچی) معینی از هر گاز با همان مقدار از گاز دیگر برابر است.
عاغا خب خیلی ـم هر چی نیست دیگه. :-"
فقط مول برابر گاز ها حجم برابر دارن.
ولی خب گرم ـشون مثلا بستگی به جرم مولی ـشون داره که در نهایت تعداد مول ـشون برابر میشه یا نه.

به نقل از مریم :
عاغا خب خیلی ـم هر چی نیست دیگه. :-"
فقط مول برابر گاز ها حجم برابر دارن.
ولی خب گرم ـشون مثلا بستگی به جرم مولی ـشون داره که در نهایت تعداد مول ـشون برابر میشه یا نه.
آره :))
حواس که نداریم :-" مول :-"

حالا ابن قانون آقا قادر رو باید توی همه شیمی رعایت کنیم یا فقط استوکیومتری ؟ آیا؟

کلا يه تساوى هست اينه : حجم گاز× فشار گاز = تعداد مول گاز × دماى گاز × عدد ثابت
حالا اگه دما و فشار برابر باشن خوب طبعا حجم هاى برابر از گاز ها مقدار مول برابر دارن و بر عکس . هر جا که دما و فشار برابر بود و سوال فراتر از کنکور و نهايى نبود مى تونيد از آووگادرو و گيلوساک استفاده کنيد.

شیمی سال سوم دبیرستان / استوکیومتری

از تجزیه ی سدیم هیدروژن کربنات با بازده درصدی 40 درصد ، 224 میلی لیتر گاز کربن دی اکسید در شرایط استاندارد به دست آمده است . چند گرم سدیم هیدروژن کربنات با خلوص 50% به مصرف رسیده است ؟ ( تالیفی )
1) 8/4 2 ) 4/2 3) 1/1 4 )6/3

پی نوشت : دوستان عزیز الان متوجه شدم همین سوال رو یک جای دیگه ، جواب من رو بدست اورده . احتمالاً اولی غلط حل کرده ولی سوال خوبیست پاکش نمی کنم !!! .

راه حلش : واکنش تجزیه سدیم هیدروژن کربنات رو می نویسیم موازنه می کنیم ! بعد دو کسر تشکیل می دیم یکی برای مقدار گرم سدیم بی کربنات یکی برای میلی لیتر گاز کربن دی اکسید . در صورت کسر سدیم بی کربنات جای گرم رو X می ذاریم بعد هم ضربدر 40% و هم ضربدر 50 % باید بشه . ( بدیهیه ) مخرج کسر هم ضریبش ( 2 ) ضربدر جرم مولیش یعنی 84 هست . در صورت کسر مقابل 224 میلی لیتر و در مخرجش 1 ضربدر 22400 هست که بعد از ساده کردن همه این ها جواب میشه : 8.4
ببخشید این طوری توضیح دادم .

شیمی پیش 1 سینتیک

بچه ها چرا میگن سرعت در شروع واکنش با سرعت لحظه ای هم ارزه ؟

خیلی سبز ( شیمی درمانی و یکی از سوالات اینو گفته )

به نقل از Mohsen S :
شیمی پیش 1 سینتیک

بچه ها چرا میگن سرعت در شروع واکنش با سرعت لحظه ای هم ارزه ؟

خیلی سبز ( شیمی درمانی و یکی از سوالات اینو گفته )
من اینو ندیده بودم ولی دلیلش می تونه این باشه که اول واکنش واکنش دهنده ها حداکثر اند و می شه گفت واکنشم حداکثر سرعت و داره و واکنش برگشتم رخ نمی ده پس می شه در نظر گرفت که سرعت لحظه ای و سرعت واکنش هم ارزن

به نقل از amirali.a :
من اینو ندیده بودم ولی دلیلش می تونه این باشه که اول واکنش واکنش دهنده ها حداکثر اند و می شه گفت واکنشم حداکثر سرعت و داره و واکنش برگشتم رخ نمی ده پس می شه در نظر گرفت که سرعت لحظه ای و سرعت واکنش هم ارزن

من متوجه نشدم چه ربطی به رخ ندادن واکنش برگشت داشت ؟

مرسی از پاسختون

Back
بالا