- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1391
- دانشگاه
- فردوسی مشهد
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
خب با توجه به کثرت کاربران مشهدی سایت و حضور فعالشون گفتم شاید بد نباشه علاوه بر تاپیک سمپادی های مشهد که بیشتر بحث هاش حول مسائل و موضوعات مرتبط با مدارس و امور درسی و ... دنبال میشه ، تاپیکی هم با اهدافی متفاوت ایجاد بشه.
پیشنهادی که خودم برای روال این تاپیک دارم ، این هست که اینجا به نوعی پاتقی برای اطلاع رسانی و بحث راجع به تازه ترین اتفاقات در مشهد ، معرفی مراکز تفریحی و گردشگری و رستوران های مناسب مشهد و بحث راجع بهشون ، اطلاع از تخفیف ها و امکانات خاصی که تو یک بازه کوتاه ایجاد میشن یا ... هست.
خلاصه به نوعی هدف به اشتراک گذاری تجربیات متنوع از زندگی توی مشهد هست.
و البته ! مهم تر از همه اینکه اینجا در ایام و مناسبت های مختلف نسبت به اینکه کجا دارن توی مشهد شله مِدن اطلاع رسانی کنیم )))
پ.ن: در هر صورت پاتق مشهدیاست دیگه ...
پیشنهادی که خودم برای روال این تاپیک دارم ، این هست که اینجا به نوعی پاتقی برای اطلاع رسانی و بحث راجع به تازه ترین اتفاقات در مشهد ، معرفی مراکز تفریحی و گردشگری و رستوران های مناسب مشهد و بحث راجع بهشون ، اطلاع از تخفیف ها و امکانات خاصی که تو یک بازه کوتاه ایجاد میشن یا ... هست.
خلاصه به نوعی هدف به اشتراک گذاری تجربیات متنوع از زندگی توی مشهد هست.
و البته ! مهم تر از همه اینکه اینجا در ایام و مناسبت های مختلف نسبت به اینکه کجا دارن توی مشهد شله مِدن اطلاع رسانی کنیم )))
پ.ن: در هر صورت پاتق مشهدیاست دیگه ...