انتقاد از مدیران

• شروع کننده موضوع

Rashowa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
علم و صنعت وArts et Métiers ParisTech
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
من واقعا برای مدیران متاسفم
چون
1.فقط به عده کمی از افراد(من و محمد حسین) گیر می دن و راه به راه پستاشونو حذف میکنن.
به طور مثال 50 پست از 190 پست منو حذف کردن در صورتی که خیلی ها صد ها spam دارند ولی حذف نمی شه.
2.من در عرض 2 بیش از10 منفی گرفتم که با تحقیق و تحفص فهمیدم کار مدیراست.

به هر حال من امیدوارم که این برخورد تبعیض آمیز از بین بره.

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : انتقاد از مدیران

به نقل از رشید شاملی :
چون
1.فقط به عده کمی از افراد(من و محمد حسین) گیر می دن و راه به راه پستاشونو حذف میکنن.
به طور مثال 50 پست از 190 پست منو حذف کردن در صورتی که خیلی ها صد ها spam دارند ولی حذف نمی شه.

خوشبختانه من که مدت زیادی است پست پاک نکردم :D، شما این اعتراض رو به معاونان سایت بدین، اونا وقت می ذارن و بررسی می کنن.
مورد دومت خیلی خنده دار بود :D درسته مدیرا می تونن تعداد بیشتری منفی یا مثبت بدن، ولی دلیل نمی شه که هرکسی زیاد گرفت مدیرا داده باشن... من مدیر امروز به یه شخصی فقط یه مثبت دادم...
خیلی خیلی خوشحال و مسرور می شم بگی کی بهت گفته، حالا که 10تا منفی گرفتی، مدیرا بهت دادن... این واقعا برام مهمه ها :D

• شروع کننده موضوع

Rashowa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

اولا 4 مدیر داریم نه یکی
دوما من منظورم از مدیران تیم دست اندر کاره
سوما من 4 تا+ گرفتم و بعدش پستام پاک شد و بلافاصله 10 تا- گرفتم بعدش خیلی ها پیغام خصوصی دادن که کاره مدیراست.

fafa*****

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان....TEHRAN CITY!!!!!!!!!!!
شهر
تهران
مدال المپیاد
.تا دلت بخواد تو هرچي يه سركي كشيدم.......فيزيك.نجوم.رياضي
رشته دانشگاه
م کامپیوتر.software......

منم اينجا پستام زياد پاك شده يه چي حدود 150 تا.زياد سخت نگير........ :D

TnT

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
علوم پزشکی ارومیه
رشته دانشگاه
پزشکی
اینستاگرام

به نقل از رشید شاملی :
اولا 4 مدیر داریم نه یکی
دوما من از مدیران تیم دست اندر کاره
سوما من 4 تا+ گرفتم و بعدش پستام پاک شد و بلافاصله 10 تا- گرفتم بعدش خیلی ها پیغام خصوصی دادن که کاره مدیراست.
اون خیلی ها رو نام ببرین ممنون میشم ...

• شروع کننده موضوع

Rashowa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از آروین ولی پور :
اون خیلی ها رو نام ببرین ممنون میشم ...

به طور مثال
1.ellahe
2.sepehr
3.ali sh
4.sepide

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

خوب منم کلی پستامو پاک کردن !!! بیخیال !!! شما زندگیت رو بکن بخند حاشو ببر !!!! :D

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

نكته ي جالبي داره حرفتون: "بلافاصله 10 تا- گرفتم بعدش خیلی ها پیغام خصوصی دادن که کاره مدیراست."
يعني تا منفي گرفتين كلي از كابرا اومدن بهتون پ.خ و خبر دادن كه كار مديراست؟ يعني اين همه كاربر منتظر بودن كه ببينن شما كي منفي هاتون زياد ميشه تا بيان بگن كار ما بوده؟! جالب شد! :دي بعدش شما گفتين با تحقيق و تفحص فهميدين كه كار مديراست، يعني به خيليا پ.خ زدين كه آيا اين زياد شدن منفي هاي من كار مديراست يا مثلا تو به من منفي دادي؟
شما نمي شه بگي كيا بودن اونا؟ حالا اگر هم نمي خواين اينجا بگين مي تونين تو پ.خ به مديرا بگين تا بررسي بشه!
اما يه نكته اي رو هم در نظر بگيريد، مديرا هيچ وقت نمي شينن كه به كاربراي سايت خودشون منفي بدن. چون اهميتي نداره اون قدر...

درباره ي پاك شدن پست ها بگم كه يه سريشون رو من پاك كردم كه مربوط به اون تاپيك هاي انجمن English بود كه خوب خود كاربران هم اعتراض كرده بودن و منم تذكر دادم اولش چند بار، بعد پاك كردم. اگر هم خواستين واستون مي ذارم پست هاي شما و محمدحسين رو تا خودتون قضاوت كنيد كه آيا به موضوع تاپيك ربطي داشتن يا نه.
ببخشيد اگه تند برخورد كردم...

به نقل از رشید شاملی :
به طور مثال
1.ellahe
2.sepehr
3.ali sh
4.sepide
جالبه كه اين چند وقته متوجه حضور اين كاربرا نشده بودم! اگه ميشه لينك پروفايلشون كه پ.خ زده بودن رو بفرستين :)

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

منم یادمه یه بار منفی هام یهویی 14 تا زیاد شد ... فکر کردم کاره مدیراست .. بعدا فهمیدم مثله اینکه نمیتونن منفی بدن مدیرا یهویی...

پریا

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
جهنم فرزانگان
شهر
اهواز,اهواز,اهواز,اهواز... حال میکنم بنویسمش...!
مدال المپیاد
همه چی , زیست ,شیمی ,فیزیک ,ادبی, آزمایشگاه......!
دانشگاه
بهشتی

یکی بالا خره اومد حرفه دله مارو زد والا من که جرئت نداشتم حرفی بزنم .....
به نقل از رشید شاملی :

300 % موافق !

TnT

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
علوم پزشکی ارومیه
رشته دانشگاه
پزشکی
اینستاگرام

به نقل از رشید شاملی :
1.ellahe
2.sepehr
3.ali sh
4.sepide
اولا : خانوم مکرم این ellahe با اون Elahe ای که شما میگین تفاوت داره ...
در ضمن این افرادی که نام بردین تا جایی که من میدونم حتی تعداد پست هاشون به 10 هم نمیرسه ... پس همچین کاربر های فعالی نبودن و احتمالاً از روی غرض این حرف رو به شما زدن ...
لطفاً اون گزینه ی پیغام خصوصی را گزارش کن رو بزنین تا پیغام خصوصی افراد نامبرده به مدیرا گزارش داده بشه برای پیگیری ...
به نقل از پریا :
یکی بالا خره اومد حرفه دله مارو زد والا من که جرئت نداشتم حرفی بزنم .....
300 % موافق !
بابا شما همش کل مینداختید و از موضوع به طور 800 درجه منحرف میشدید و با وجود تذکر های متعدد باز هم به کار خودتون ادامه میدادین !
این در مورد شما هم صدق میکنه آقای شاملی ...

• شروع کننده موضوع

Rashowa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از ندا مکرم :
نكته ي جالبي داره حرفتون: "بلافاصله 10 تا- گرفتم بعدش خیلی ها پیغام خصوصی دادن که کاره مدیراست."
يعني تا منفي گرفتين كلي از كابرا اومدن بهتون پ.خ و خبر دادن كه كار مديراست؟ يعني اين همه كاربر منتظر بودن كه ببينن شما كي منفي هاتون زياد ميشه تا بيان بگن كار ما بوده؟! جالب شد! :دي بعدش شما گفتين با تحقيق و تفحص فهميدين كه كار مديراست، يعني به خيليا پ.خ زدين كه آيا اين زياد شدن منفي هاي من كار مديراست يا مثلا تو به من منفي دادي؟
شما نمي شه بگي كيا بودن اونا؟ حالا اگر هم نمي خواين اينجا بگين مي تونين تو پ.خ به مديرا بگين تا بررسي بشه!
اما يه نكته اي رو هم در نظر بگيريد، مديرا هيچ وقت نمي شينن كه به كاربراي سايت خودشون منفي بدن. چون اهميتي نداره اون قدر...

درباره ي پاك شدن پست ها بگم كه يه سريشون رو من پاك كردم كه مربوط به اون تاپيك هاي انجمن English بود كه خوب خود كاربران هم اعتراض كرده بودن و منم تذكر دادم اولش چند بار، بعد پاك كردم. اگر هم خواستين واستون مي ذارم پست هاي شما و محمدحسين رو تا خودتون قضاوت كنيد كه آيا به موضوع تاپيك ربطي داشتن يا نه.
ببخشيد اگه تند برخورد كردم...

جالبه كه اين چند وقته متوجه حضور اين كاربرا نشده بودم! اگه ميشه لينك پروفايلشون كه پ.خ زده بودن رو بفرستين :)

1.خانم مکرم من نه با شما مشکلی نه با هیچ کس دیگه
2.این افراد در لیست دوستان من بودند در نتیجه وقتی از ان ها سوال کردم چرا..................
3. تذکری در کار نبود
4.به هر حال من هم بی اشتباه نبودم و الانم عذر خواهی می کنم ولی من انتظار نداشتم تا این اندازه بد برخورد بشه بام.

به نقل از مُحسن عُلیائی :
متاسفانه من اون شب بهتون گفتم تاپیک حرف بزن رو با جای دیگه اشتباه گرفتید ولی مثل اینکه درست متوجه نشدید و بلاخره هم من شرمندتون شدم. تعداد زیادی از پسته این جناب و محمد حسین رو در تاپیک حرف بزن پاک کردم. اینجا چت روم نیست. دوستان هم در حق ما کم لطفی نکنن، در مورد منفی ها هم من صحبتی ندارم معاونان و مدیران انجمن و ناظم ها تعداد مثبت منفی ها رو نمی تونند کاهش یا افزایش بدن، مدیران کل دسترسی دارن که تا به حال منفی های کسی رو زیاد نکردند.

خوب اینجا حق با شماست و من خواهش می کنم یک جا برای این جور بحثا درست کنید.
ممنون.

TnT

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
علوم پزشکی ارومیه
رشته دانشگاه
پزشکی
اینستاگرام

به نقل از رشید شاملی :
3. تذکری در کار نبود
پس تذکر من کشک بود دیگه ؟!!!
به نقل از محمدحسین :
شاید spam های ما یجورین بیشتر به چشم میان !!! :D شوخی کردم :D
نه . اسپم های شما خلوصشون بیشتر از ماله دیگران هستش :D

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

پس تذکر من کشک بود دیگه ؟!!!نه . اسپم های شما به خلوصشون بیشتر از ماله دیگران هستش :D

پست منو پاک میکنین بعد نقل قول میکنین !؟! :)) چه مدیران هماهنگی واقعا !!! :))

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

1. پست داریم تا پست و اسپم داریم تا اسپم. تعریف اسپم از نظر افراد مختلف متفاوته و اسپم ممکنه توی یک پست اسپم نباشه . مدیران هم بنابر وقت و انرژی میشینن پست ها رو بررسی می کنند و مطالب اضافی رو حذف می کنند. حالا این که 50 تاش از پست های شما بوده ، دلیل نمیشه که کسی با شما دشمنی داره. اینجا برخی ها خیلی خیلی بیش از اینها پست حذف شده دارند. برای اینکه فرهنگ اسپم ننوشتن اینجا جا بیافته چاره ای نیست به جز حذف ، تا اینکه دیگه پست اسپم نوشته نشه.

2. تعداد مثبت و منفی های شما برای ما مهم نیست و به هیچ وجه ملاک نیست. من تاحالا اصلا بهشون نگاه نکردم. اینکه مثبت منفی های کسی زیاد بشه هم کار کاربرانه. اینجا روزی 50-60 کاربر آنلاین میشن. هرکس هم حق مثبت منفی دادن داره. ما مسئول مثبت منفی های شما نیستیم که !

بیخیال بابا ، یعنی ما این قدر بیکاریم بشینیم مثبت منفی های شما رو کم و زیاد کنیم؟ حال داری ها ! ما اگر وقت داشتیم کارهای خیلی مهم تری داریم برای انجام دادن.

ما که عقده ای نیستیم بشینیم با کاربران جنگ و دعوا راه بندازیم. چرا عقده ای نیستیم؟ چون الان من دو ساله اینجا مدیرم و بقیه هم مدت زیادی هست که مدیریت می کنند. هر کس هم عقده ای بوده باشه تاحالا عقده‌ش رو خالی کرده

• شروع کننده موضوع

Rashowa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

پس تذکر من کشک بود دیگه ؟!!!نه . اسپم های شما به خلوصشون بیشتر از ماله دیگران هستش :D

من تذکر رو واسه خانوم مکرم نوشتم.

shadi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان بندرعباس
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
کامپیوتر، ریاضی و نجوم
دانشگاه
صنعتی شریف(!!!)
رشته دانشگاه
معلوم نيست

به نقل از رشید شاملی :
چون

ببینید پست های نامربوط همیشه پاک می شه و این چیز جدیدی نیست.توی پست مناسب هم اومده که باید مناسب با محتوای تاپیک باشه خود من هم بارها همچین پستایی رو دادم و بعدش بلافاصله پاک شده...اگر سعی کنید از قوانین پیروی کنید مطمئناً نه پست هاتون پاک می شه نه یهو منفی می گیرید!!!

شقایق

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان بجنورد
شهر
بجنورد

تاپیکه منو که به لطف مدیران محترم و به قول آقای مطهری برای از بین بردن جنگ روانی بستنش و جالب این که من اصلا نفهمیدم چی شد آخه 2،3 روزی نبودم اومدم دیدم نیست.
درباره ی پست ها هم این یه موضوع عادیه.میگی چرا؟یه نگاه به ارسالای من بکنید بالای 40 تا بود اما نمیدونم چرا هر وقت من پست میفرستم یکی میاد حذفش میکنه پس بیخیال شین این تو سایت یه رسمه دعوا بی فایدست.

shadi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان بندرعباس
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
کامپیوتر، ریاضی و نجوم
دانشگاه
صنعتی شریف(!!!)
رشته دانشگاه
معلوم نيست

من این وسط دارم بیچاره می شما شقایق می خورتم.کمک!!!بابا این بحث رو بی خیال.

بالا