پاسخ : آيا از وسايل نقليه ي عمومي راضي هستيد ؟
به شدت از تاکسی های صنعت - انقلاب من راضی هستم
بسیار راننده ها مودب هستند،به خانوم ها هم خیلی خوب احترام میزارن وبقول خودشون حواسشون به ناموس مردم هست
،اکثر ماشین ها سمند های تمیزی هستند،( دیگه انقدر رفت وامد داشتم هم راننده ها رو میشناسم حتی به اسم کوچیک اسم اون باقر اسم این فلان هست
)،جدا یه مدت انقدر به این گویش ومدل راننده ها فکر میکردم خیلی لوتی هستند اصلا فرهنگ خاص خودشون رو داشتند اول ها یکم عحیب بود بعد دیگه عادت میکنه ادم
کلا تاکسی هایی که از پایانه سوار میشی تا حدودی خوبه بد نیست فقط برخی ماشین هاشون خیلی قدیمی هست وبوی بنزین میده
دیگه بقیه اش مشکل ترافیک تهران هست .وانتخاب راه از سوی راننده
--------------------------------
یی ارتی ها برخی هاشون به راننده شون مربوط میشه واقعا به گاز برخی ها اعتقاد ندارند البته فکر کنم سرعتشون باید بیش از یه حدی نباشه .
در بی ارتی ها با توجه به اینکه ساعتی از پایانه حرکت میکنند اما باز نظم نداره یه وقت میبینی 4الی 6 بی ارتی پشت سر هم میاد یه وقت میبینی پرنده هم پر نمیزنه چه برسه به بی ارتی ،بعد موقع طراحی فکر میکردند واقعا اتوبوس تندرو هست صندلی کم گذاشتند خب شاید فکرشون هم این بوده که طرف سریع میرسه در نتیجه کلا صندلی ها کم هست دیگه
بقیه اش هم دیگه بگید کدوم خط براتون تحلیل کنم
فقط این خط بی ار تی های پایانه افشار - پایانه جنوب چون میافته تو چمران یه قسمتهایی توی خط ویژه نیست قبلش هم که از گیشا و توحید رد میشه (دقیقا منظورم چراغ قرمز توحید هست) در نتیجه نمیشه بهش گفت بی ارتی .
-------------
اتوبوس هم نظر خاصی ندارم .
-------------
مترو :از وقتی این دست فروش ها اومدن اعصاب نگذاشتند برای مردم،خب بعد از یه روز کاری یکی زیر گوش ادم هعی بگه ادامس فرش انقدر ادم بهم میریزه .
مترو یکم مشکل فرهنگ ورود وخروج داره
باید توی ایستگاه هایی که خط هم عوض میکنند یه فکری کنند چون جمعیت خیلی زیاد هست .
مترو های برون شهری که مثلا میره به سمت چیتگر واینا هم خوبه بد نیست
تا الان مشکل دیر اومدن مترو پیدا نکردم
اهان خب من قشنگ یادم میاد که مسئولین مترو قول داده بودندتا مهر سال گذشته همه پله ها رو پله برقی بزارند که باز ما در برخی ایستگاه ها پله برقی نمیبینیم
باز یادم اومد میام میگم