آلبوم های هنری برتر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع s.pegasus
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

s.pegasus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تـهـران
دانشگاه
تهران غرب
رشته دانشگاه
معماری
همانطور که میدونید و دارید رعایت میکنید ( :-L ) نظر دادن تو آلبوم ها طبق قوانین اولیه ممنوعه و شما میتونید به صورت پ.خ یا در قسمت کامنت های بانگ هر فرد نظرتون رو درباره ی آثار اون شخص بهش اعلام کنید.
منتها برای اینکه انجمن فعال تر بشه و کسایی که فعالیت خوبی دارن تشویق بشن من طرح هایی دارم که علاوه بر این ها میتونه سطح کارارو بالاتر ببره و راهنمای خوبی برای اعضا باشه .
شیوه ی کار به این صورته که من هر هفته یه نظرسنجی میذارم و توی اون نظرسنجی اسم 5 تا از کسایی رو که فکر میکنم نظر دادن در مورد کاراشون مفید تره رو اعلام میکنم.در پایان هفته تاپیکی برای شخصی که بیشترین رای رو آورده زده میشه و شما میتونید نظراتتون رو در مورد آثار اون شخص بیان کنید .در طول این هفته،نظرسنجیه بعدی گذاشته میشه و در پایان هفته تاپیک بعدی زده میشه.

×فقط چند تا نکته اینجا هست که :

- سعی کنید تا اونجا که میتونید از نظراتی مثل :
"چقدر قشنگه ! "
"خیلی خوبه . "
و ... خودداری کنید و اگر که فکر میکنید نظرتتون در بهبود فعالیت اون شخص موثره اعلام کنید.هرچند درست یا غلط.

- کسانی که به هر دلیل دوست ندارن تاپیکشون تو نظرسنجی بره و دیگران در مورد کاراشون نظر بدن،میتونن از طریق پیام خصوصی به من اعلام کنن .

- اگر نظری در مورد این طرح هم دارید میتونید اینجا اعلام کنید.

+پ.ن : انتخاب آلبوم هنری برتر هم داریم و چند وقت دیگه برگزار خواهیم کرد.سعی کنید آلبوماتون رو خوشگل و منظم کنید .

بعد از مدت ها بالاخره تصمیم گرفتیم
دومین دوره نقد و بررسی آلبوم های هنری
و
اولین دوره آلبوم هنری برتر
رو داشته باشیم البته با کمی تفاوت
تا ۳۰ مهر ۱۳ آبان فرصت دارید که آلبوم های هنریتون رو برای آلبوم هنری برتر قشنگ و منظم و پربار کنید
کسانی که مایل هستند در نقد و بررسی شرکت کنند به من پیام خصوصی در اینجا یا در تلگرام (@shnava7 ) بدهند

لطفا قوانین کلی را در ابتدای همین تاپیک بخوانید.

آخرین ویرایش:
به درخواست دوستان مهلت مسابقه تا ۱۳ آبان تمدید شد!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا