ایلیا لنگر انداخته ارسالها 2,799 امتیاز 15,102 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 97 مدال المپیاد تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی! دانشگاه هنر تهران رشته دانشگاه عکاسی 2015/7/24 #1 دوره هفت جلدی کمپل خریداریم. + به عنوان اشانتیون سه سال زیست وزارتی رو هم لطف کنید.
Ali Kh کاربر حرفهای ارسالها 394 امتیاز 2,186 نام مرکز سمپاد تیزهوشان شهید بهشتی شهر گرگان سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه دانشگاه گرگان رشته دانشگاه زیست شناسی جانوری 2015/7/24 #2 پاسخ : کمپل به نقل از ایلیا : دوره هفت جلدی کمپل خریداریم. + به عنوان اشانتیون سه سال زیست وزارتی رو هم لطف کنید. کلیک کنید تا باز شود... کمپبل البته ×ایلیا: اختلاف نظر بین علما زیاده در این باره.
پاسخ : کمپل به نقل از ایلیا : دوره هفت جلدی کمپل خریداریم. + به عنوان اشانتیون سه سال زیست وزارتی رو هم لطف کنید. کلیک کنید تا باز شود... کمپبل البته ×ایلیا: اختلاف نظر بین علما زیاده در این باره.
Ali Kh کاربر حرفهای ارسالها 394 امتیاز 2,186 نام مرکز سمپاد تیزهوشان شهید بهشتی شهر گرگان سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه دانشگاه گرگان رشته دانشگاه زیست شناسی جانوری 2015/7/24 #3 پاسخ : کمپل به انگلیسی: Campbell biology
Alyssa کاربر نیمهحرفهای ارسالها 255 امتیاز 1,789 نام مرکز سمپاد FRZ orginal شهر kerman مدال المپیاد ایش!! 2015/10/1 #4 پاسخ : کمپل من 6 جلد سولمون رو دارم کسی نمیخواد!! !؟؟؟کاملا نو حتی بازشون هم نکردم ببینم چی ان!!!!
versa کاربر فعال ارسالها 61 امتیاز 682 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 97 2015/10/1 #5 پاسخ : کمپل من همه ی کمپبل ها رو دارم تمیز تمیز...باز هم نشدن بجز دوتاشون کسی میخواد؟ :) اگر کسی خواست لطفا پ.خ بده برای هماهنگی ها با تشکر
پاسخ : کمپل من همه ی کمپبل ها رو دارم تمیز تمیز...باز هم نشدن بجز دوتاشون کسی میخواد؟ :) اگر کسی خواست لطفا پ.خ بده برای هماهنگی ها با تشکر