به نقل از حمیـده :سلام زهراخوبی؟
سلام حمیدهخوبم تو خوبی؟
اولا که خیلی خیلی تبریک میگم.کلی خوشحال شدم!
مرسی!!!!
بعد سوالا. ؛؛)
1. با علاقه رفتی انسانی؟ یعنی طرز فکر مردم روت تاثیر نداشت؟ راجب انسانی چیزای جالبی نمیشنویم.
مسلماً با علاقه رفتم. چرا ناراحت میشدم از حرفاشون ولی دلسرد نه!
2. المپیادی بودی؟ دوران المپیاد چقدر رو زندگیت تاثیر داشت؟ اگه دوباره برگردی عقب المپیاد خوندن رو انتخاب میکنی؟
آره خوب موقعی که تصمیم گرفتم بیام انسانی گفتم برای المپیاد ادبی هم تلاش کنم خیلی کم خوندم براش 1 سال. با این حال خیلی خوب بود دیدم رو بازتر کرد و این که ادبیاتم هم کلی خوب شد آره حتماً می خونم و از تابستونش جدی شروع می کردم.
3. انتخاب رشته چی زدی؟!خانوم وکیل میشی یعنی؟
بگم بیا وکیل شرکت من شو مثلا، میای؟
روان شناسی زدم. آخ حقوق نهاگه می خواستم حقوق بزنم برام فرقی با ریاضی موندنم نداشت.
4. نظرت راجب ریاضی چیه؟
ریاضی خوبه. الان برام حسرت شده که نتونستم بمونم انتگرال یاد بگیرم.
5. نظرت راجب عدد 21؟دوست داشتی رتبهات چند شه مثلا؟
عدد خوشگلیه به 7 هم بخشپذیره!بدم نمیاومد 14 بشه چون یه مدتی تو گزینهدوهایی که میدادم رو 14 گیر کرده بودم.
بازم میام حالا
کلی تشکر!![]()
به نقل از Milad.R :به به!!! کوزه گر تو کوزه افتاد!![]()
این که صندلی داغ کنکوریه
- چرا همایون؟!![]()
صداش خوبه! احساس به خرج میده تو صداش! پسر استاده!
- چرا روانِ بهشتی، تهران نه؟
چون که بهشتی سطحش بالاتره. آب و هواش هم بهتره
- اگه بهت بگند که بین تا ابد موندنِ تو ایران، و یا تا ابد موندنِ تو آمریکا، یه انتخاب داری، کدومش؟
تا ابد موندن تو ایران. اگر یه کشور دیگه می گفتی شاید اون رو میگفتم به خاطر وطن پرستی نگفتم ایران با آمریکا حال نمیکنم
( کلاً الان همه میاند ازت درصد و ساعت مطالعه می پرسند! من سوالای خودمو دارم ولی! از این چرت و پرت ها نمی پرسم!)
عجب!!!
- ولی حالا الان (دقیقاً بعد از نوشتن خطِ بالا) که فکر میکنم، محضِ خالی نبودنِ عریضه، درصدات؟![]()
ساعت مطالعه روزانه ت؟
![]()
درصدهام:
ادبیات عمومی: 77/4
عربی عمومی: 86/7
دینی: 77/4
زبان: 74/7
ریاضی: 73/4
اقتصاد: 68/9
ادبیات اختصاصی: 77/8
عربی اختصاصی: 88/4
تاریخ و جغرافیا: 70/0
علوم اجتماعی: 83/4
فلسفه و منطق: 68/0
روانشناسی: 100
(الان اگه فکر کردید همش 80و90 می بینید خوب اشتباه کردید این وضعیت مال تجربی هاست)
ساعت مطالعم خیلی سینوسی بود ولی معمولاً روزای تعطیل 8و9 ساعت غیر تعطیل 4و5 ساعت
- این آواتار قبلی ت چی بود؟
یه نقاشی از رنوآر بود یه دختر بود یه گربه بغلش بود.
- چه طوری میومدی، سوال generate میکردی، واسه صندلی داغم؟ یه توضیح بده، این همه سوالِ متنوع رو از کجا میاوردی؟![]()
برین استورمینگ میکردم هر چی به ذهنم میاومد میپرسیدم + البته به آدمش هم بستگی داره آدم ترسناکی نبودی
میشد راحت ازت سوال پرسید
- خدا؟
بهش اعتقاد دارم ولی بندهی اصلاً خوبی نیستم براش.
- شیرینی؟![]()
چیز خوشمزهای هست مخصوصاً اگر مال بیبی باشه
- نظرت راجع به فامیلی ت و اسم ت؟
اسمم خوبه دوستش دارم. فقط خیلی زیاده! فامیلیم هم خوبه مشکلی ندارم باهاش. همین دو تا ز در کنار هم شدند زدزی
خب همینارو بگو! تا من برم ببینم چیا از من پرسیده بودی که جالب بودند، همونارو کپی کنم، بپرسم! (چشم در مقابل چشم!)
انتقام :-ss
(اصلن فکر نمیکردم، بیام تو صندلی داغت به بهانه ی "صندلی داغ زدزی، رتبه ی برتر کنکور!!" )مبارکه!)
مرسی!
به نقل از Hamed.yas :سلام[nb]خب آدم چه سوالاتی میتونه از یه رتبه انسانی بپرسه؟
[/nb]
سلام
خب؛
1.هدف از اومدن به انسانی؟ ^-^
علاقه و این که فکر میکنم توی انسانی بشه کارای بزرگ کرد و به بشریت کمک کرد.
2.استاد کدکنی[] در دو اسمایلی توصیف بشه
![]()
![]()
3.منفور ترین درس انسانی؟ بهترین درس؟
تاریخ البته برای این بخوای برای کنکور بخونیش ولی در کل درس بدی نیست. بهترین درس هم سخته انتخابش!
4.جی.کی رولین یا آگاتا کریستی؟
جی کی رولینگ با فاصله!
5.چرا سوالای خوبی به ذهنم نمیرسه؟؟
با آمادگی قبلی نیمدی چون!
6.توصیه ت برای کسایی که الان خیلی دوس دارن برن انسانی ولی مامان باباشون نمیذارن؟ ^-^
باید ببینند مامان باباهاشون چه جور آدمهای هستند اگر تحت تأثیر احساسات قرار میگیرند گریه فراوان و به همراه نالههایی ازین دست من اگه تغییر رشته ندم درس نمیخونم حتی آبیاری گیاهان دریایی پیام نور چلغوزآباد هم قبول نمیشم و ... اگر هم که آدمهای منطقی هستند باید سعی کنید با یک سخنرانی قوی(شامل این که من با هدف و علاقه دارم میرم خودم میدونم عاقبتش چیه و این منم که دارم زندگی میکنم شما نصیحت هاتون رو کردید مرسی ولی من مسئولیت همه چیم رو خودم می پذیرم و اگر بدبخت شدم هیچ وقت نخواهم گفت تقصیر مامان بابام شد) راضیشون کنید وگرنه فاتحه مع صلوات البته شاید گزینههایی مثل اعتصاب غذایی جواب بده.
7.خوبه؟^-^
خیلی هم عالی دمت گرم!
به نقل از مَلِکـــــــــ :با عرض سلام و تبریک و خسته نباشید و ازین حرفا
سلام و تشکر و سلامت باشید و ادامش...
من تا الان هیچ شناختی از شما نداشتم و حتی وقتایی ک تو بحثای موسیقیایی پستامو لایک میزدین متعجب میشدم(آخه از اسمتون حس میکردم اهل موسیقی سنتی نباشین
) سوال میلاد تحریکم کرد ک پستاتونو ی نگاه بندازم و کف کردم! ینی خراب این سلیقه شدم
![]()
آخه مگه به اسمه
ی چنتا سوال تخصصی تو همون زمینه میپرسم![]()
بهترین آلبوم شجریان؟
وای خیلی انتخاب سختیه فریاد رو خیلی دوست دارم.
تار لطفی یا علیزاده؟
توی تکنوازی قطعاً لطفی بااحساس تره.
کلن صدای چه سازی دلنشین تره برات؟
سه تار
(ی سوال درسیم بپرسم ک مدیرا ناراحت نشن)
وقت درس خوندنم آهنگ گوش میدادی؟ ینی با آهنگم درس میخوندی؟!
اگه آره چ آهنگایی؟
نه اتفاقاً برای این که کرم گوش نگیرم بیشتر آهنگای گوشیم رو پاک کردم صرفاً چندتا کار بود شبها قبل خواب گوش میکردم.
به نقل از N@JMEH :درود
کلی تبریک... خب بنظرم بجه های انسانی خیلی شاخن اون همه درس حفظی رو میخونن ایول دمت گرم!!
مرسی.
خب سوالات تکراری من![]()
1. تبریک کی خیلی خوشحالت کرد؟؟
یک دوستی با پررویی تمام 8 صبح نتایج زنگ زده بود گفته بود رتبت چند شد. بعد اون خیلی خوب بود ولی اگه رتبم خوب نشده بود قطعاً فحشش میدادم.
2. اگه بگن دوباره باید کنکور بدی چکار میکنی؟؟
یه وزنه سنگین میبندم به پام میپرم تو دریا.
3. سال کنکور رو در یک کلمه توصیف کن
عجیب
4. اشپزی بلدی؟؟ ظرف میشوری؟؟
غذا خیر ولی کیک و دسر چرا. تو ماه رمضون آره الان نه
5. نظرت درمورد درس شیرین (!) عربی
نه جداً شیرینه من دوستش داشتمشاید به خاطر این که باهاش مشکلی نداشتم.
به نقل از مَلِکـــــــــ :فریاد 1 یا 2؟!
کودوم اجراش؟
دو تاش خوب بود.
الان کدوم اجرا منظورت کنسرته؟مالِ بم.
این جملهت یعنی چی؟اگه می خواستم حقوق بزنم برام فرقی با ریاضی موندنم نداشت.
به نقل از əlireza :سلام،خوبی؟
سلام خوبم شما خوبی؟
ضمن عرض تبریک و شادباش بخاطر رتبه کنکور .
مرسی!
آیا تا بحال موسیقی سنتی آزری گوش داده ای؟
در حد ساری گلینولی کلاً از موسیقیهای نواحی استقبال میکنم گوش نوازند.
نظرت در مورد این چیه؟
اسمش رو زیاد شنیدم الان شبه خانواده خوابیدند هندزفری دورهفردا گوش میدم نظرم رو میگم
به نقل از حمیـده :این جملهت یعنی چی؟
یعنی این که خوب اگه فقط حق انتخاب حقوق رو داشتم میموندم ریاضی.
اگه انسانی نمیرفتی، کدوم رشته رو دوست داشتی؟
مهندسی شیمی بعد برای ارشدش گرایش محیط زیست
به نقل از Zahra_J :سلام،
خوبی ؟ :د
تبریک و ادامهش :د
سلام
خوبم
مرسی!
خب من با کلی بدبختی خواهرم رو راضی کردم که تجربی رو بیخیال شه و بره انسانی.موفق هم بودم.
آیا کار بدی کردم ؟
بعد عذاب وجدان میگیرم به نظرت ؟ ( با توجه به اینکه حفظیاتش فوقالعادس و ریاضی فیزیکش افتضاح.
)
نه عذاب وجدان نگیر البته اگه فقط به خاطر ضعف ریاضی فیزیک و حفظیات فوق العاده نفرستادیش!یعنی خودش هم باید علاقه داشته باشه فقط نذار ریاضیش ضعیف بشه برای کنکور به دردش میخوره مخصوصاً سال دوم که فقط آمار دارند بهش تمرین ریاضی بده حل کنه.
الان توصیهت بهش چیه ؟
از زندگی لذت ببره سعی کنه مطالعهی غیردرسیش رو ببره بالا(توی علوم انسانی خیلی نیازه)
سال دوم رو چیکار کنه بهتره ؟
من خودم دوم انسانی نبودم. ولی همون که گفتم ریاضیش رو نذاره ضعیف شه. مطالعه غیردرسیش رو ببره بالا. اگه هم حوصله و وقت داره میتونه تاریخ ادبیات و تاریخ و جغرافیاش رو خلاصه کنه سال پیش به دردش میخوره.
قلم ثبتنامش کنیم یا زوده ؟
آره بابا زوده چه خبره.
یا بره گزینه دو ؟
سال کنکورش بره گزینه دو
کمک درسی اینا لازمه ؟ اگه آره میشه معرفی کنی؟
من خودم از اول انسانی نبودم جداً نمیدونم برای پایه چی نیازه!ولی برای کنکور کتابهای مشاوران آموزش عالیند.
؛؛)
به نقل از Milad.R :از اونجایی که من خلاقیت ندارم، رفتم فعلاً واسه شروع، یه سوالی که تو صندلی داغم ازم پرسیدی و جالبه و حس فضولی رو ایجاد میکنه، رو گلچین کردم، اومدم اینجا.
(یعنی در این حد که دارم کپی پیست میکنم ها!)
- این افراد رو ببینی از نزدیک چی کار میکنی یا بهشون چی میگی؟
1. استاد هیچی صرفاً نگاش میکردم قند تو دلم آب میشد.
2. شوالیه بهش میگفتم شعرها مولوی فقط با صدای شما آدم رو به فضا میبره.
3. همایون احتمالاً باهاش یه سلفی میگرفتم
4. سهراب بهش میگفتم یه کم کمتر قیافه بیا نکنه موقع اجرا چیزی مصرف میکنی
5. نولان تخیلت خوبه
6. رونالدو از کنارش بدون هیج توجهی میگذرم میرم
7. یکی هم که خودت دوست داری بذار این شماره چه قدر این کار سختیه یادم باشه دیگه ازین سوالا نپرسم از مردمکس خاصی الان در نظرم نیست آخه!
- اگه رشته ای که ازش متنفر باشی رو (حالا غلیظ نه! ولی خوشت نیاد تقریباً دیگه) مجبورت کنند به فلان دلایل بری، چیکار میکنی؟! با خودت کنار میای؟ خودتون قانع میکنی؟ چیکار میکنی؟
من سرکش تر ازین حرفام بخوام زیربار برم.ترجیح میدم نرم دانشگاه!
- آیا چون روانشناسی رو 100 زدی و رشته حقوق و رشته عربی و تاریخ، دوست نداشتی، جوگیر شدی زدی روانشناسی؟ یا انتخابت ریشه ایی بوده؟![]()
(میدونم سوالم، خوده فحش عه برات! فقط کلماتِ رکیک توش به کار نرفته! خونسردی ت رو حفظ کن موقع جواب دادنش بهم فش نده!)
خودت چی فک میکنی؟ مثلاً خودت چون شیمی رو 100 زدی رفتی مهندسی شیمی
![]()
![]()
(این فحشه الان؟
)
- مدل موبایلت چیه؟
نوکیا C2
- فرانسه بلدی؟
در دوران راهنمایی اندکی بلد بودم ولی دیگه ادامه نیافت همون اندک هم یادم رفتولی قطعاً یک زمانی میرم ادامش میدم.
- اون چیزی که در فرهنگِ عامه بهش میگند "عنتلکت بودن" یا همون روشنفکر بودن، و امروزه بچه های "خاکی" میاند و بچه های "عنتلکت" رو مسخره میکنند و می خندند، در نظر بگیر! (اون کارها و فازشون رو کلاً! (شال و کافه و کافکا و شعر نو و ...) )
از اون کارا و اون تیپ خوشت میاد؟! کدوم یک از اون کارا رو میکنی؟ (به تفصیل!! و به جزییات! هر کارِ عنتلکتی که میکنی رو بگو!)
(اینستاگرام اگه داشتی، دیگه نیازی به این سوال نبود، ولی نداری!)
یه زمانی فازش رو داشتم برای خودم در نظر گرفته بودم یه کارایی بکنم بیخیال شدم(ازین لباس ها تندرست با عینک گرد یک کتاب شعر سپید توی دستم بعد همش در سالن های تئاتر و سینما هنر و تجربه و موزه ها و ... ول بگردم
) ولی صرفاً خیالبافی بود اصلاً این مدلی نیستم. مشکلی با این جور آدمها هم ندارم بذار خوش باشند.
کلاً خیلی آرومتر و تو خودتر ازین حرفا هستم که بخوام نمودی در بیرون و ظاهر بکنم
پ ن : با دیدن 4 تا عکس تو اینستا میتونستی به عنتلکت بودن یا نبودنم پی ببری؟![]()
جداً این پستت شوکم کرد دمت گرم!به نقل از Lor:D :![]()
# نظرت چیه که بعد از گذشتن یازده روز هنوز بهت تبریک نگفتم؟![]()
اشکال نداره! خیلی اهمیت نمیدم به این موضوع
# نظرت چیه که تازه به یاد تبریک گفتن افتادم؟به حساب بی مرامی گذاشته می شود آیا؟
![]()
بار آخرت باشهنه بابا گفتم که مهم نیست.
# نظرت در این مورد چیه که کسی که رتبه ش ازش انتظار می ره تبریک نمی خواد؟![]()
این هم توجیه خوبیه!
# نظرت چیه که اومدم این پست رو ارسال کنم که غیر مستقیم تبریک گفته باشم مثلا؟باشد که اندکی بخشوده شوم...
خیلی داره موضوع رو بزرگ میکنیبخشیده شدی!
# نظرت چیه که رتبه ت بر هفت بخش پذیره؟ :{
این قدر حسّ خوبی دارم نسبت به این موضوع :P
# نظرت در مورد این یکی چیه؟ 21=1+2+3+4+5+6
آه خیلی هم عالی چه دقیق چه خوب چه زیبا. :ذوق زده
# از این به بعد حس ت نسبت به عدد بیست و یک؟ عدد روز تولدت رو بیشتر دوست خواهی داشت یا اینو؟
آره عدد قشنگیه! عدد روز تولدم رو هیچ وقت دوست نداشتم دو آخه میتونه دوست داشتنی باشه سال تولدم رو بیشتر دوست دارم 76
# یادته که عاجزانه در خواست کردم به جای من هم خوشحالی کنی به خاطر رتبه ی خوشگلت؟ انجام شد آیا؟
سعی کردم انجام بشه.
# نظرت چیه که برای این تبریک بر سر آرمان "پست کمتر زندگی بهتر" دارم پا می ذارم؟
آره تعجب کردم دو تا پست ازت دیدم
# نظرت در مورد تغییر رشته ای های شاخ چیه؟ اینایی که سال آخر حماسه آفرینی می کنن؟
رتبه1 انسانی امسال هم پارسال ریاضی بود حتّی رتبه 1 پارسال هم سال قبلش ریاضی بود. برای من که خوب بود فک کن مجبور نیستی درسایی که دوم و سوم رو خوندی دوباره بیای پیش بخونی همش جدیده!
# نظرت چیه که تو راهنمایی فازت اصلا انسانی طور نبود؟ پاره آجری چیزی خورد تو سرت طی دو سال آخر دبیرستان؟
اون موقع بچّه بودم خر بودم نفهم بودمآره پاره آجر جالبی بود.
# نظرت چیه که هنوز نمی تونم بفهمم چه طوری اون همه درس حفظی رو طی یک سال خوندی در حالی که فازت خرخونی هم نبود؟ و بعضا مشاهده شده در برخی درس های حفظی سال های پایه نمرات خارج از شان یک رتبه ی بیست و یک کنکور انسانی کسب نمودی؟ (سانسور می شود تا خفونیتت پا بر جا بماند...!)
![]()
![]()
گفتم که همین که درسها جدید بود خودش کافی بود. به اضافه انگیزه داشتم.
آره نمرات بسیار زیبایی داشتم
# نظرت چیه که اون سه تا آزمون قلمچی رو هم شرکت نمی کردی که الآن نخوان بگن رتبه ی تو حاصل ژرف اندیشی های کاظم قلمچی بوده؟ (![]()
آره اصلاً غمم گرفته
# نظرت در مورد عبارت"گاهی وقتی" چیه؟ یادته چند بار نوشتیش تا حالا؟
50 بار، سی باریادم نمیآد جداً نظرم هم این هست که یاد دوران خوش همکلاسی بودن و بغلدستی بودنمون میافتم
# به نظرت سپر مدافع چوو هنوز هم قُ عه؟![]()
آره حالا بیا سوتیهای من رو تک تک بازگو کن!!!
# نظرت در مورد اینکه دیگه نمی تونی به خودت بگی خرخون هری پاتری چیه؟
این سوالت رو نفهمیدم
# نظرت در این مورد که تنها کسی از دوستان که تا حالا بهش نگفته بودم خرخون تو بودی و از این به بعد می خوام لقب سالار خرخونان رو بهت عطا کنم چیه؟ حتی بالاتر از فردی به اسم دالی؟
آخ آخ آخ آره برای خودم خاص بودم توی خر نزدنسال کنکور خرابش کرد
این لقب رو با شرمساری میپذیرم.
# جدی جدی رشته ی انسانی هوش می خواد؟ یا حافظه صرفا؟ حافظه هم جزو هوش حساب می شه اصلا؟ فاکتور موفقیت تو هوش بود یا خرخونی؟
ببین اوّل باید هوش رو تعریف کردما 9 مدل هوش داریم کدوم مدل هوش رو میخوای بدونی؟ من حافظم خوبه صرفاً درس نمیخوندم در دوران دبیرستان فاکتور خوبیه حافظه هوش هم به هر حال کم تأثیر نیست.
# نظرت در مورد دو صفت "شاخ" و "خفن". قند تو دلت آب نمی شه اینا رو بهت بگیم ازین به بعد؟ از نظر خودت تا چه حد برازنده ت هست این صفتا؟
اصلاً برازندم نیست چون هیچکدوم رو قبول ندارم اگه تک رقمی میشدم شاید.
# نظرت چیه که اول دبیرستان به قدری ریاضی ریاضی و مهندس مهندس کردی که من نیز جو گیر شدم و بعد خیلی شیک عرصه رو خالی کردی؟ این بود آرمان های...؟ تا این حد خائن؟
هنوز هم بدم نمیاد از ریاضی و فیزیک مخصوصاً فیزیک مکانیکمنتها چیز جذاب تری وارد شد. ببین آخه تو یک استعدادی داشتی لااقل من صرفاً علاقه داشتم استعدادی موجود نبود
بله خائن هم هستم میپذیرم صفت دیگهای نبود نسبت بدی
# نظرت در مورد این که غیرتت در وبلاگ خانوم شیرزاد هم چندی بعد مثل غیرتت تو موضوع سوال قبل از بین می ره؟ من در اون لحظه اومدم به اصطلاح ابرو رو درست کنم زدم چشم یکی دیگه رو کور کردم با توجه به اعتراض نامه...![]()
اون اعتراضآره احتمالاً الان داغم نمیفهمم. شاید بعداً پشیمون شم آدمیزاده دیگه ازش هر کاری بر میآد.
#نظرت در مورد اینکه بری پروفایل دمنتورت رو چک کنی الآن؟ هر چند می خواستم بذارم وقتی دیگه خیلی پیر شدی بهت بگم...!
مگه نزدن سایتش رو تعطیل کنند یادمه یه وقتی رفتم فن فیکشنم رو چک کنم دیدم همه پستها به جز پستهای خودم رو پاک کردند حالم گرفته شد رفتم.
# نظرت در مورد اینکه قطب انسانی و هنرمند مملکت داره لنگ میزنه چیه؟ در مورد اینکه کمتر کسی مثل تو می تونه و می ذارن بره دنبال علاقه ش و تحصیلات آکادمیک تو این رشته ها؟
خوب به هر حال باید یه عدهای جان فشانی کنند راه رو برای بقیه باز کنند. به نظرم بالاخره میشه یه روز موفق شد ذهنیت مردم رو عوض کرد.
# نظرت در مورد عبارت "خانوم زرین فر شجاع" ...
دلم تنگ شده کلّی
# نظرت در مورد "خانوم زرین بافان"...
این هم مثل قبلی!
# نظرت در مورد اینکه بیش از حد لوسی به عنوان یه آدم که سه تا داداش بزرگ تر داره چیه؟
![]()
![]()
خیلی روی این صفتم کار کردم کمتر شده نسبت به قدیم ترها ولی هنوز هم هست. موضوع این جاست که وقتی بعد از سه تا پسر یه دختر میاد فک میکنند چی شده و ازین حرفا. بعد میذارنش لای پر قو مبادا اتفاقی براش بیفته ولی خوب چند سال هست دارم مبارزه می کنم تو خونه براش کار سختیه.
# نظرت چیه که واقعا به اراده ت حسودیم می شه؟هرچند هنوزم می گم آینده نداره این رشته ای که داری میری.
حسودی نکن خوب تو هم شاید میرفتی دنبال علاقه انگیزه و ارادت بیشتر میشد+ کاری به حرف مردم ندارم
# الان که فکر می کنم یک عدد مورد دیگه هم هست که شدیدا حس حسودی حس می شه... چه طوری پیکسل هات رو اینقدر سالم نگه می داری؟
حالا دو تا دونه رو دیدی فک کردی سالم موندند. تعداد زیادیش رو گم کردم ولی هیچ کدوم خراب نشدند نمیدونم کار خاصی نمیکنم
# واقعا می ارزید اون همه تغییر رشته و دوری به خاطر یه رشته ی میان رشته ای که از ریاضی هم می شد رفت؟ چه کاری بود خب؟
به نظرم میارزید + من از اولش مطمئن نبودم که برم روان شناسی بین ادبیات و روان شناسی شک داشتم.
# راسته که تو ایران قاضی ها نمی تونن زن باشن؟ اگه آره آتیش نمی گیری با شنیدن چنین عبارتی؟
چرا میتونند من دیدم:پی
# نظرت چیه که قبلا یه لحن عجیبی داشتی تو حرف زدن هات به مرور زمان یادت رفت اون لحنه؟ (در بدو ورودم به مدرسه شدیدا این لحنه رو گرفته بودم. یه حالت لهجه ی زرین فری)
جداً؟لحن عجیب؟
یادم نمیاد
و در نهایت دومین مهم ترین هدف این پست...
# سوری که یه عدد رتبه ی بیست و یک انسانی به دوستان می ده تا چه حد باید گنده باشه به نظرت؟ شام؟ مهمونی؟ یک روز تمام خراب شدن بر سر فرد مذکور؟
میتونم جای دینا ببرمتون ارم خوبه؟
سوال پی نوشت:
# می دونی که نمی شه از زیر سور دادن در رفت دیگه؟
بله متوجهم!![]()