OWNING کاربر فوقفعال ارسالها 165 امتیاز 65 نام مرکز سمپاد شهید اژه ای شهر اصفهان دانشگاه دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2015/7/30 #1 سلام یه گوشی سامسونگ S6 edge حافظه 32 گیگ برام هدیه اوردن و چون خودم گوشی دارم می خوام بفروشمش. قیمت هم 2,000,000 تومان.
سلام یه گوشی سامسونگ S6 edge حافظه 32 گیگ برام هدیه اوردن و چون خودم گوشی دارم می خوام بفروشمش. قیمت هم 2,000,000 تومان.
OWNING کاربر فوقفعال ارسالها 165 امتیاز 65 نام مرکز سمپاد شهید اژه ای شهر اصفهان دانشگاه دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2015/8/1 #2 پاسخ : فروش موبایل سامسونگ S6 edge کاملا نو ( جعبه باز نشده ) فروخته شد.
javdanian کاربر نیمهفعال ارسالها 10 امتیاز 24 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر مراغه 2015/9/3 #3 پاسخ : فروش موبایل سامسونگ S6 edge کاملا نو ( جعبه باز نشده ) به نقل از OWNING : فروخته شد. کلیک کنید تا باز شود... مشتری بودما
پاسخ : فروش موبایل سامسونگ S6 edge کاملا نو ( جعبه باز نشده ) به نقل از OWNING : فروخته شد. کلیک کنید تا باز شود... مشتری بودما
javdanian کاربر نیمهفعال ارسالها 10 امتیاز 24 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر مراغه 2015/9/4 #4 پاسخ : فروش موبایل سامسونگ S6 edge کاملا نو ( جعبه باز نشده ) به نقل از javdanian : مشتری بودما کلیک کنید تا باز شود... کسی آیفون 6 نداره واسه فروش؟
پاسخ : فروش موبایل سامسونگ S6 edge کاملا نو ( جعبه باز نشده ) به نقل از javdanian : مشتری بودما کلیک کنید تا باز شود... کسی آیفون 6 نداره واسه فروش؟
javdanian کاربر نیمهفعال ارسالها 10 امتیاز 24 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر مراغه 2015/9/4 #5 پاسخ : فروش موبایل سامسونگ S6 edge کاملا نو ( جعبه باز نشده ) به نقل از javdanian : کسی آیفون 6 نداره واسه فروش؟ کلیک کنید تا باز شود... نخواستم نظرم عوض شد
پاسخ : فروش موبایل سامسونگ S6 edge کاملا نو ( جعبه باز نشده ) به نقل از javdanian : کسی آیفون 6 نداره واسه فروش؟ کلیک کنید تا باز شود... نخواستم نظرم عوض شد