2009/9/20 شروع کننده موضوع #1 ye sampadi کاربر فعال ارسالها 33 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر خوی شهر خوی هرکی تو این سمپاد خونه تورکه بیاد تو تا گپ بزنیم. ???
2009/9/20 شروع کننده موضوع #2 ye sampadi کاربر فعال ارسالها 33 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر خوی شهر خوی پاسخ : تورکا بیایین تو اولشو خودم شرو میکنم تو کدوم شهر هستید؟
2009/9/20 #3 vihan کاربر حرفهای ارسالها 504 امتیاز 47 نام مرکز سمپاد دبيرستان علامه حلي 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد مطالعه براي المپياد فيزيك ! (هنوزم دارم مطالعه مي كنم !!!) پاسخ : تورکا بیایین تو تورک ؟! یعنی چی یعنی ترک ؟!
2009/9/20 شروع کننده موضوع #4 ye sampadi کاربر فعال ارسالها 33 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر خوی شهر خوی پاسخ : تورکا بیایین تو یعنی آذری زبان ها
2009/9/20 #5 vihan کاربر حرفهای ارسالها 504 امتیاز 47 نام مرکز سمپاد دبيرستان علامه حلي 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد مطالعه براي المپياد فيزيك ! (هنوزم دارم مطالعه مي كنم !!!) پاسخ : تورکا بیایین تو آها ... یعنی همون ترک !!! من بچه تهرانم ولی مامان و بابام آذری زبانند که اونا هم 30 - 40 سالی میشه تهرانند !!!
پاسخ : تورکا بیایین تو آها ... یعنی همون ترک !!! من بچه تهرانم ولی مامان و بابام آذری زبانند که اونا هم 30 - 40 سالی میشه تهرانند !!!
2009/9/20 #6 armita کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,204 امتیاز 686 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شریف رشته دانشگاه علوم کامپیوتر پاسخ : ترکا بیایین تو ببخشید ولی این نظر سنجی چه ارتباطی با تاپیک داره ؟!
2009/9/21 شروع کننده موضوع #7 ye sampadi کاربر فعال ارسالها 33 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر خوی شهر خوی پاسخ : ترکا بیایین تو همینجوری گذاشتم ببینم نظراتون چیه.
2009/9/21 شروع کننده موضوع #8 ye sampadi کاربر فعال ارسالها 33 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر خوی شهر خوی پاسخ : ترکا بیایین تو یه سایت میگم خیلی توپه راجبه آذری زبانا و آذربایجانه. www.khoy.tk www.azarbaycan.tk با هر دو باز میشه.
پاسخ : ترکا بیایین تو یه سایت میگم خیلی توپه راجبه آذری زبانا و آذربایجانه. www.khoy.tk www.azarbaycan.tk با هر دو باز میشه.
2009/9/21 #9 RAGA کاربر حرفهای ارسالها 292 امتیاز 34 نام مرکز سمپاد فرزانگان مدال المپیاد داشتم دانشگاه تهران رشته دانشگاه صنایع پاسخ : ترکا بیایین تو منم هستم
2009/9/21 #10 shadi کاربر نیمهحرفهای ارسالها 273 امتیاز 14 نام مرکز سمپاد فرزانگان بندرعباس شهر بندرعباس مدال المپیاد کامپیوتر، ریاضی و نجوم دانشگاه صنعتی شریف(!!!) رشته دانشگاه معلوم نيست پاسخ : ترکا بیایین تو من بابابزرگن ترک بوده یعنی مامانمم ترکه پس منم ترکم؟!ولی ترکی هیچی نمی فهمم.
2009/9/21 شروع کننده موضوع #11 ye sampadi کاربر فعال ارسالها 33 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر خوی شهر خوی پاسخ : ترکا بیایین تو یاشاسین تور اوغلانلار ایراد نداره ولی سعی کن یاد بگیری زبان شیرینیه
2009/9/21 #12 lonelygirl کاربر فوقفعال ارسالها 91 امتیاز 27 نام مرکز سمپاد دبیرستان ، فرزانگان اهواز مدال المپیاد واسه المپیاد زیست می خونم ! پاسخ : ترکا بیایین تو منظورت از این که 2 روزه اومدی نیمه فعال شدی چیه ؟یعنی خیلی سرعت داشتی ؟ عجببببببببب! من مامان بابام ترکن ... تو اهواز زندگی می کنیم ...ولی ترکی حرف نمی زنم ... ولی می فهمم تقریبا !
پاسخ : ترکا بیایین تو منظورت از این که 2 روزه اومدی نیمه فعال شدی چیه ؟یعنی خیلی سرعت داشتی ؟ عجببببببببب! من مامان بابام ترکن ... تو اهواز زندگی می کنیم ...ولی ترکی حرف نمی زنم ... ولی می فهمم تقریبا !
2009/9/21 #13 vihan کاربر حرفهای ارسالها 504 امتیاز 47 نام مرکز سمپاد دبيرستان علامه حلي 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد مطالعه براي المپياد فيزيك ! (هنوزم دارم مطالعه مي كنم !!!) پاسخ : ترکا بیایین تو اه .. من حواسم نبود شما نوشتی " خوی " مامان من " خوی " بدنیا اومده !!! اسم شما چیه ؟!
پاسخ : ترکا بیایین تو اه .. من حواسم نبود شما نوشتی " خوی " مامان من " خوی " بدنیا اومده !!! اسم شما چیه ؟!
2009/9/21 #14 cowboy کاربر حرفهای ارسالها 284 امتیاز 712 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر مياندوآب مدال المپیاد کمی ریاضی و کامپیوتر دانشگاه شریف رشته دانشگاه نرم افزار پاسخ : ترکا بیایین تو منم ترکم در ضمن من از میاندوآبم یه دوستی دارم تو مدرسه شما میتونی پیداش کنی ؟؟؟؟ امسال میره سوم اسم کوچیکش علی فامیلیشم یه چیزی تو مایه های "فهیم" امسالم مرحله اول ریاضی قبول شده بود اگه شناختی کی رو میگم حتمن بهم خبر بده خیلی برام مهمه !!!!!
پاسخ : ترکا بیایین تو منم ترکم در ضمن من از میاندوآبم یه دوستی دارم تو مدرسه شما میتونی پیداش کنی ؟؟؟؟ امسال میره سوم اسم کوچیکش علی فامیلیشم یه چیزی تو مایه های "فهیم" امسالم مرحله اول ریاضی قبول شده بود اگه شناختی کی رو میگم حتمن بهم خبر بده خیلی برام مهمه !!!!!
2009/9/21 شروع کننده موضوع #15 ye sampadi کاربر فعال ارسالها 33 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر خوی شهر خوی پاسخ : ترکا بیایین تو آره میشناسم علی فهیم نیا دوستمه خیلی هم تو نجوم وارده. من اسمم مهران غفاری.
2009/9/21 #16 RAGA کاربر حرفهای ارسالها 292 امتیاز 34 نام مرکز سمپاد فرزانگان مدال المپیاد داشتم دانشگاه تهران رشته دانشگاه صنایع پاسخ : ترکا بیایین تو ای بابا دختر ترک نداریم اینجا ؟؟؟!!! عجیبه
2009/9/21 #17 sayyed کاربر فوقحرفهای ارسالها 653 امتیاز 297 نام مرکز سمپاد شهيد قدوسي قم شهر قم مدال المپیاد کمی شیمی دانشگاه شريف رشته دانشگاه مکانیک پاسخ : ترکا بیایین تو آی ام ترک تو!
2009/9/21 #18 RAGA کاربر حرفهای ارسالها 292 امتیاز 34 نام مرکز سمپاد فرزانگان مدال المپیاد داشتم دانشگاه تهران رشته دانشگاه صنایع پاسخ : ترکا بیایین تو به نقل از sayyed : آی ام ترک تو! کلیک کنید تا باز شود... کجایی؟ شرقی یا غربی؟
2009/9/21 شروع کننده موضوع #19 ye sampadi کاربر فعال ارسالها 33 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر خوی شهر خوی پاسخ : ترکا بیایین تو غربی خوی
2009/9/22 شروع کننده موضوع #20 ye sampadi کاربر فعال ارسالها 33 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر خوی شهر خوی پاسخ : ترکا بیایین تو اسمو شمارتو بده بدم خصوصی بده