آيا داشتن موبايل رو براي دانش آموزا يه ضرورت ميدونيد؟

آيا شما موبايل دارين ؟(از نوع اسمارت فون يا لمسيش)

• رای‌دهندگان
    78
  • شروع کننده موضوع

نگار

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان جامع(سه)
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژِی
خب الان دارين ميگين اين چه سواليه ولي من تو خيلي از دوستام و خانواده هاي اطراف مي بينم كه بچه ها گوشي لمسي ندارن و با نوكياهاي قديمي كاارشونو راه ميندازن
خب موبايل يه دريچه ست به يه دنياي جديد و البته خيلي سرگرم كننده كه مي تونه خيلي وقت گير باشه
شما فكر مي كنين داشتنش يه ضرورت محسوب ميشه
يا نه ؟اصلا اهميتي نداره :D به خود فرد بستگي داره
اصلا موبايل چه مضرات و چه فوايدي داره

shaylin

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
khorasan
پاسخ : آيا داشتن موبايل رو براي دانش آموزا يه ضرورت ميدو

به نقل از نگار. :
خب الان دارين ميگين اين چه سواليه ولي من تو خيلي از دوستام و خانواده هاي اطراف مي بينم كه بچه ها گوشي لمسي ندارن و با نوكياهاي قديمي كاارشونو راه ميندازن
خب موبايل يه دريچه ست به يه دنياي جديد و البته خيلي سرگرم كننده كه مي تونه خيلي وقت گير باشه
شما فكر مي كنين داشتنش يه ضرورت محسوب ميشه
يا نه ؟اصلا اهميتي نداره :D به خود فرد بستگي داره
اصلا موبايل چه مضرات و چه فوايدي داره
خب اینم باز بستگی ب شدت جوگیریه خودِ فرد داره :D :D
الانم مثلن من از راهنمایی تاالان مقطعی هعی داشتم هعی نداشتم :D :)
ی مدت بوده ی مدت نبوده
ی مدت خودم گذاشتم کنار ی مدت مامانم
ولی درسام تقریبن همیشه ی وضعیت ثابتی وداشته اگ افت بود یا پیشرفت ک حتمن بوده ولی بازم ی وضعیت ثابت بوده
پیشرفت داشتم مالِ وختی ک موبایل بوده افتم داشتم مالِ وختی ک نداشتم :Dچون ب عقیده م ادمی ک بخواد بخونه میخونه :)
اماخب کسایی ک جوگیرمیشن ونمیتونن وخت استفاده ازموبایلو کنترل کنن ومعتاد میشن بحثشون جداس!
ازاولِ تابستونم ک گوشیم خراب شدن مامانم گف تو ک امسال میری دوم و میخوای جدی بخونی درستش نکن
منم خودم قبولش کردم ولی الان ک باچن نفر ک تجربه دارن مثه خواهرم ک بزرگتره وچن نفر دگ ک کنکور دادن مشورت کردم
همشون گفتن اگه 3سال و بخوای مثه ی کنکوری بخونی 100%زده میشی و کم میاری!پس سالِ دومو بخون ولی نّ ک همه چیو تعطیل کنی
بالاخره تفریح م نیازه پس کلن تصمیم گرفتم ی اخرای شبو اخرهفته ای هس برا تفریح واینا ک میشه با گوشی پرکرد یاتفریحات دیگه مثه بیرون رفتن استخر یا فیلمی چیزی (; :)
الان من گوشی داشتنو فقد از جنبه ی درسی گفتم چیزای دیگه مثه اسیبای اجتماعی :D :Dاینا دیگه کلن بستگی ب جنبه ی ادم فرهنگ وخونواده شرایط محیطی مثه مدرسه و دوستابستگی داره ;;) :> :-"
کلن بنظرم بازم ب خودتون نگا کنید وجنبتون!
اما درکل من چون از وابستگی ب کسی و چیزی متنفرم ب گوشی اصن معتاد نمیشم ;;)

mohaddeseh ti

❄️mohi
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
اینستاگرام

نوع استفاده مهمه خوب
اگه واسه زنگ زدن باشه فقط موقع های ضروری بیرون و اینا خوبه
یا میل و کارای اداری
اما بیش از حد و بازیو سرگرم شدن نه به نظرم

قاصدک

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بیهق

خُب ، من می خوام یکم کلی تر نگاه کنم به قضیه . کلاً خانواده باید از اوّل طوری با بچه کنار بیان که وقتی موقعش شد ، از دریچه هایی به زندگی ِ اجتماعی محرومش نکنن چون می ترسن به خطا بره . این دریچه ها چیزایی مثل دنیای مجازی و نت و گوشی هایی با قابلت ِ ارتباط برقرار کردن با دیگران و معقول و به اندازه بیرون رفتن ِ تنهایی و غیره هستن . بعضی پدر و مادرها به خاطر دلسوزی ِ زیاد ، فرضاً برای بچه ی چهارده ساله شون گوشی نمی گیرن چون ترس دارن خوب استفاده نکنه ، یا نت اومدنشُ کنترل می کنن . که به نظر من درست نیست . باید بچه رو هُل داد تو اجتماع و انقدری بهش اعتماد کرد که از هر چیزی مفید استفاده کنه ، و البته کنارش راهنمایی ( نه زورگویی و اجبار)
از نظر وقت گیری و لطمه زدن به درس و غیره هم استفاده ی بهینه از هر چیزی باید تمرین بشه که متاسفانه ما ایرانی ها این موردُ خیلی بلد نیستیم و دچار افراط یا تفریط میشیم . زل زدن به گل های قالی هم اگه بی رویه و زیاد از حد باشه وقت گیره و به درس لطمه می زنه ! پس از این نظرم به نظر من گوشی داشتن مشکلی نداره .

Orelia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
0000

ناتانائیل

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱(حاج ترابی)
شهر
اراک
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی اراک
رشته دانشگاه
پزشکی
برای اینکه وقتی به درس گوش نمیدی وسیله عالیی هست
مخصوصا زنگ زمین شناسی بازی بتل شیپ:-"

hanita.ard

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
....
سال فارغ التحصیلی
99
دانشگاه
قزوین
رشته دانشگاه
شیمی محض
ب نظر من لازم نیست
من خودم موبایل دارم
متاسفانه از ی سن خیلی پایین
بهم موبایل دادن
وقتی کلاس دوم بودم
و الان واقعا وابستم ب موبایلم
اصلا جالب نیست حداقل اگه قراره
ی موبایل در اختیار بچه هاتون بزارید
از یه سنی در اختیارشون بزارید که بفهمن
چ جوری باید ازش استفاده کنن
و اینکه مدیریت استفاده از موبایلو یاد بدید بهشون
ن اینکه هنوز دست چپ و راستمو تشخیص نمیدم
بعد بهم موبایل و کامپیوتر بدید
ک الان اینجوری وابسته شم ب
شبکه های مجازی و موزیک و اینترنت...

فاطیما

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
Esf
سال فارغ التحصیلی
99
فکر نکنم داشتن تلفن همراه تو سن پایین کار درستی باشه....زمانی که اون شخص به بلوغ فکری و جسمی برسه میتونه داشته باشه ولی اون قدرا هم ضرورت نداره.....
به نوع استفاده طرف هم بستگی داره و اینکه بدونه چه جوری از تلفنش استفاده کنه....

Radikal_2002

عزازیل
نام مرکز سمپاد
یکی از مدارس سمپاد گیلان(شرق)
شهر
گیلان
سال فارغ التحصیلی
1400
منم ندارم و از چیزی هم عقب نیستم (شاید جلو هم باشم)
و اینو صد درصد مدیون پدر و مادرمم و هر وقت هم در موردش پرسیدم میگن وقتی انتخاب رشته کردی (یعنی سال بعد)که واقعا درکشون میکنم اگه این موبایل رو کلاس 6ام یا 7ام برام میگرفتن واقعا نه تیزهوشان قبول میشدم نه تو درسام موفق میشدم چون در اون سن جنبه شو نداشتم و اینو بازم میگم که از چیزی عقب نموندم :D:D:D:D:D:D

Ursula

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1و2
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1400
رشته دانشگاه
دارو
منم یه گوشی نوکیا از اونا که دوربین نداره دارم |||:
اما تا تابستون پیش یه اندروید داشتم که خیلی اثرات بدی برا من داشت فکرم همیشه مشغولش بود.

Ursula

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1و2
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1400
رشته دانشگاه
دارو

Detective SHERLOCK

Logophile
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1397
مدال المپیاد
دردست احدااااث ؛) المپیاد دانشجویی میرویم ان شا الله
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
پزشکی
هنوز؟:))

• لایک
امتیازات: mhdl

آدنوزین :)

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ١
شهر
اهواز
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
داروسازی
من خودم از کلاس دوم دبستان بخاطر یه سری مشکلات گوشی موبایل داشتم، اون اوایل نوکیا ۱۱۰۰ داشتم بعد یه سونی اریکسون کشویی دوربین دار که خیلی لاکچری بود اون موقع:)) بعدم که گوشی های هوشمند اومدن
من با وجود موبایل درس خوندم، زندگی کردم، بچگی کردم و موبایل خیلی مشکل زیادی برام ایجاد نکرد.
اما حالا که شرایط کم کم عوض میشه خاموشش کردم و یه تبلت دارم که فقط واتس اپ داره، به نظرم بیشتر از این نمیشه قطعش کنم چون تمام برنامه های کلاس ها، عکس ها و پی دی اف هایی که دبیرا میفرستن و خبر جابجایی یا تعطیلی کلاس رو از این طریق دریافت میکنم.
وقتایی هم که میرم کلاس یا میرم بیرون باید یه چیزی باشه که با خانواده م در ارتباط باشم.
نتیجتا همه چیز به خودمون بستگی داره، اگه ما بخوایم یه مقدار مشخص استفاده داشته باشیم میتونیم، ما باید بتونیم خودمونو کنترل کنیم، بالاخره قرار نیست همیشه همه چیز فراهم باشه، یه وقتایی هم ما باید بتونیم زندگی و زمان رو مدیریت کنیم و به نظرم پاک کردن صورت مسئله راه خوبی نیست!
من دیدم کسایی رو که خانواده به زور و بعد از کلی اصرار براشون گوشی موبایل میخرن و چنان حرص گوشی و فضای مجازی رو میزنن که جبران تمام وقتایی که براشون فراهم نبود رو میکنن! نه به این شوری شور نه به اون بی نمکی!

زمستون

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سبزوار
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
Alz
رشته دانشگاه
زیست
من گوشی ندارم ولی لپ تاپ چرا . به نظرم اگه کسی بخواد از لپ تاپ به همون اندازه گوشی میتونه استفاده کنه .
قطعا گوشی خوبی هایی رو داره کسی منکرش نیست ولی متاسفانه درست استفاده نمیشه
اینکه یه نفر گوشی نداشته ممکنه اون فرد رو عقده ای بکنه . البته که قطعا به فرد بستگی داره
اگه تو دوران امتحانت اینترنت داشتم احتمالش بود که معدلم پایین بیاد. تلگرام وسوسه کننده است البته اگه کسی باشه که باهاش چت کنم وگرنه الکی گشتن تو چنل ها بیشتر حوصله ام رو سر می بره

Mehrasa~

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بابل
سال فارغ التحصیلی
1401
من که تا الان یعنی متوسطه اول گوشی دارم اما از سال بعد قراره یه گوشی ساده بگیرم تا از درسام عقب نمونم. مامانم بهم گفته که بعد از کنکور برام اپل میخره.
به نظر من هم اگه آدم گوشی نداشته باشه از زمونه و تکنولدژی عقب نمیمونه.

بالا