- شروع کننده موضوع
Zed
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان دو/یک
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- روانشناسی
من حامی محیط زیستم.
من وقتی میرم حموم آب رو زیاد باز نمیذارم و در کمترین زمان ممکن این حموم میکنم.
من وقتی مسواک میزنم(ظرف میشورم، دست و صورتم رو میشورم) وقتی به آب نیاز نیست شیر آب رو میبندم.
من وقتی آب مینوشم اگر تهش چیزی موند توی سینک نمیریزم.
من وقتی سبزی(یا برنج یا...) میشورم آبش رو هدر نمیدم.(میریزم توی باغچه یا گلدونها)
من ماشین لباسشویی رو تا زمانی که پر نشده روشن نمیکنم.
من برای آب دادن به باغچه و گلها زمانی رو انتخاب میکنم که آفتاب نباشه.
من توی مدرسه آب بازی نمیکنم.
من سعی میکنم بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنم.
من سعی میکنم مسیرهای کوتاه رو پیاده یا با دوچرخه برم.
من کاغذهایی رو که میشه ازش به عنوان چرک نویس استفاده کرد دور نمیریزم.
من از هر چیز بیارزشی پرینت نمیگیرم.
من وقتی از عابر بانک استفاده میکنم اگر لزومی نداشته باشه رسید نمیگیرم.
من سعی میکنم کارهای بانکیم رو با اینترنت بانک یا تلفن بانک انجام بدم تا کاغذی هدر نشه.
من برای هر نوشتهای از کاغذ تمام سفید استفاده نمیکنم از کاغذهای چرک نویسم استفاده میکنم.
من دفترهای استفاده شدم رو قبل از دور ریختن کاغذهای قابل استفادش رو جدا میکنم.
من کتابهای درسیم رو که نمیخوام یا اهدا میکنم یا برای بازیافت جدا میذارم.
من زباله های خشک و ترم رو جدا میکنم حتّی برای سطل زبالههای اتاقها.
من وقتی میرم خرید کیسه پلاستیکی نمیگیرم و با خودم ساک میگیرم.
من هیچ وقت زبالههام رو توی طبیعت رها نمیکنم.
من وقتی به فضای سبز میرم و آتیش روشن میکنم حواسم رو کامل جمع میکنم تا این منجر به آتیش سوزی نشه.
من وقتی میرم رستوران به جای سفارش چند بطری نوشابه یک نوشابهی خانواده میگیرم تا پلاستیک کمتری مصرف بشود.
من همیشه با خودم بطری آب همراه دارم تا در صورت تشنه شدن از همان استفاده کنم تا با نخریدن یک بطری آب پلاستیک بیشتری هدر نرود.
من در مواقعی که نور کافی وجود دارد چراغها را خاموش میکنم.
من تلویزیون و هر وسیلهی برقی دیگری را بیهوده روشن نمیگذارم.
من در اوج مصرف برق از وسایل برقی پر مصرف اگر ضروری نباشد استفاده نمیکنم.
من در روزهای سرد زمستان سعی میکنم قبل از استفاده از وسایل گرمایشی با لباس خودم را گرم کنم.
من هیچ وقت وقتی وسایل گرمایشی یا سرمایشی تو خونه در حال استفادست پنجرهها را باز نمیگذارم.
من تمام این موارد بالا رو به اطرافیانم گوشزد میکنم.
اینها رو نوشتم که کمی به فکر فرو بروید شما به عنوان یه ساکن کرهی زمین مسئولیتهایی در قبال حفاظت ازش دارید چه قدر به کارهایی که در حیطهی توانایی شماست عمل میکنید؟
توی این تاپیک ما قرار نیست تولید محتوایی داشته باشیم قرار هست همدیگر رو تشویق کنیم چه طوری؟
اگر با ما موافق هستید از همین الان به ما بپیوندید.
اگر شما هم مواردی که در حیطهی توانایی ماست در نظر دارید به من بگویید تا با نام خودتون به این لیست اضافه کنم.
انتقاد و پیشنهادی در رابطه با این طرح اگر دارید در این تاپیک بیان کنید.[nb]به هر حال این حاصل فکر من هست همفکری همیشه بهترین گزینه است.[/nb]
من وقتی میرم حموم آب رو زیاد باز نمیذارم و در کمترین زمان ممکن این حموم میکنم.
من وقتی مسواک میزنم(ظرف میشورم، دست و صورتم رو میشورم) وقتی به آب نیاز نیست شیر آب رو میبندم.
من وقتی آب مینوشم اگر تهش چیزی موند توی سینک نمیریزم.
من وقتی سبزی(یا برنج یا...) میشورم آبش رو هدر نمیدم.(میریزم توی باغچه یا گلدونها)
من ماشین لباسشویی رو تا زمانی که پر نشده روشن نمیکنم.
من برای آب دادن به باغچه و گلها زمانی رو انتخاب میکنم که آفتاب نباشه.
من توی مدرسه آب بازی نمیکنم.
من سعی میکنم بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنم.
من سعی میکنم مسیرهای کوتاه رو پیاده یا با دوچرخه برم.
من کاغذهایی رو که میشه ازش به عنوان چرک نویس استفاده کرد دور نمیریزم.
من از هر چیز بیارزشی پرینت نمیگیرم.
من وقتی از عابر بانک استفاده میکنم اگر لزومی نداشته باشه رسید نمیگیرم.
من سعی میکنم کارهای بانکیم رو با اینترنت بانک یا تلفن بانک انجام بدم تا کاغذی هدر نشه.
من برای هر نوشتهای از کاغذ تمام سفید استفاده نمیکنم از کاغذهای چرک نویسم استفاده میکنم.
من دفترهای استفاده شدم رو قبل از دور ریختن کاغذهای قابل استفادش رو جدا میکنم.
من کتابهای درسیم رو که نمیخوام یا اهدا میکنم یا برای بازیافت جدا میذارم.
من زباله های خشک و ترم رو جدا میکنم حتّی برای سطل زبالههای اتاقها.
من وقتی میرم خرید کیسه پلاستیکی نمیگیرم و با خودم ساک میگیرم.
من هیچ وقت زبالههام رو توی طبیعت رها نمیکنم.
من وقتی به فضای سبز میرم و آتیش روشن میکنم حواسم رو کامل جمع میکنم تا این منجر به آتیش سوزی نشه.
من وقتی میرم رستوران به جای سفارش چند بطری نوشابه یک نوشابهی خانواده میگیرم تا پلاستیک کمتری مصرف بشود.
من همیشه با خودم بطری آب همراه دارم تا در صورت تشنه شدن از همان استفاده کنم تا با نخریدن یک بطری آب پلاستیک بیشتری هدر نرود.
من در مواقعی که نور کافی وجود دارد چراغها را خاموش میکنم.
من تلویزیون و هر وسیلهی برقی دیگری را بیهوده روشن نمیگذارم.
من در اوج مصرف برق از وسایل برقی پر مصرف اگر ضروری نباشد استفاده نمیکنم.
من در روزهای سرد زمستان سعی میکنم قبل از استفاده از وسایل گرمایشی با لباس خودم را گرم کنم.
من هیچ وقت وقتی وسایل گرمایشی یا سرمایشی تو خونه در حال استفادست پنجرهها را باز نمیگذارم.
من تمام این موارد بالا رو به اطرافیانم گوشزد میکنم.
اینها رو نوشتم که کمی به فکر فرو بروید شما به عنوان یه ساکن کرهی زمین مسئولیتهایی در قبال حفاظت ازش دارید چه قدر به کارهایی که در حیطهی توانایی شماست عمل میکنید؟
توی این تاپیک ما قرار نیست تولید محتوایی داشته باشیم قرار هست همدیگر رو تشویق کنیم چه طوری؟
مثلاً من خیلی ازین کارها رو نمیکنم تصمیم میگیرم از امروز وقتی میرم حموم آب کم مصرف کنم و بعد از گذشت زمانی این امر برای من عادت میشه اون وقت میآم توی این تاپیک اعلام میکنم من موفق شدم که این کار رو انجام بدم.
هدف از این کار این هست که برای حمایت از محیط زیستمون انگیزه پیدا کنیم اگر که توی همین سایت بتونیم پیشرفت خوبی داشته باشیم میشه فکری کرد برای گسترش این امر.اگر با ما موافق هستید از همین الان به ما بپیوندید.
اگر شما هم مواردی که در حیطهی توانایی ماست در نظر دارید به من بگویید تا با نام خودتون به این لیست اضافه کنم.
انتقاد و پیشنهادی در رابطه با این طرح اگر دارید در این تاپیک بیان کنید.[nb]به هر حال این حاصل فکر من هست همفکری همیشه بهترین گزینه است.[/nb]