بحث های اجتماعی-سیاسی،سرگرمی یا ضرر؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع liliana
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • شروع کننده موضوع

liliana

کاربر نیمه‌فعال
سلام.
بچه ها دیدید مردم عامه وقتی دور هم جمع میشن (علی الخصوص آقایون) شروع میکنن دریاره اوضاع جامعه بحث کردن؟جامعه و سیاست و اقتصاد و...
حالا به نظرتون این فقط یه سرگرمیه براشون یا از اونجایی که هیچ تخصصی در این زمینه ها ندارن، باید جلوی این حرفا گرفته بشه؟
و اینکه چه بحثایی جایگزین بشه که همونقدر براشون جذاب باشه؟

• شروع کننده موضوع

liliana

کاربر نیمه‌فعال
پاسخ : بحث های اجتماعی-سیاسی،سرگرمی یا ضرر؟

جدا کسی نظری نداشت؟ :|

Minority

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب
شهر
گلُزوادر
پاسخ : نوع گفت وگو های ما در اجتماعات انسانیِ مختلف

چه قدر خوبه این سوال.دقیقاً چالش مهم همینه،که باید ساکت موند و حرفی نزد در مورد چیزی که توش تخصصی نداریم؟!
به نظرم که منطق میگه که بله باید ساکت بمونیم و در مورد چیزی که ازش اطلاعات درستی نداریم حرفی نزنیم،ولی واقعاً این نوعِ بحث ها احتیاج به چه سطحی از اطلاعات و مشخصاً علم داره؟وقتی یه عده دور هم جمع میشن و یه اجتماع رو می سازن،چه نوع حرفی می تونه وجود داشته باشه که مثلاً در مورد یه شخص دیگه حرف زدن نباشه،توهین نباشه،تهمت نباشه،و در کل محترمانه و انسانی باشه؟
سینما،موسیقی،ورزش؛این سه لیاقت کافی برایِ گفتگو های روزانه رو دارن؟سطح اینا رو کی و چی معلوم میکنه.علمی بودن یا نبودنشون چه فرقی می کنه؟"ما"یِ عامی تا چه حد می تونیم به حرفای خودمون و گروهامون استناد کنیم؟می تونیم اصلاً به بحثامون مثلا در مورد این سه تا(ورزش،موسیقی،سینما)احترام بذاریم؟؟!

×به نظرم عنوان تاپیک باید بهتر شه.اینی که من برای این پست گذاشتم هم خیلی جالب به نظر نمیاد.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

توی بحثای سیاسی:وقتی همه حق رای دارن نمیشه گفت چون اطلاعات کافی ندارن حق نظر دادنم ندارن،بالاخره کسی باسوادم باشه نمی تونه تو همه ی رشته ها اطلاعات کافی داشته باشه. به شرط اینکه آدم طوری نباشه که بخواد فقط حرف خودشو بزنه و دیگران رو قانع بکنه. اینطور بحثا به نظرم اگر هوشمندانه و به این هدف باشن باعث ارتقاء سطح فکری هم میشن.
و تو بحثای اعتقادی من شخصا خیلی چیزا یاد گرفتم و تو بعضی چیزا هم تجدید نظر کردم.
ولی خب اینم یاد گرفتم درباره موضوعاتی که اطلاعات چندانی ندارم،کمتر صحبت کنم :-" .
ولی همین شنونده بودن هم منفعت زیادی داشت....

CPHM

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
اژه اي
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
مرحله دو فيزيك و شيمي
دانشگاه
University of Oxford
رشته دانشگاه
Theoretical physics

به نظر بنده چون این بحث ها از طرف ما که متخصص نیستیم مطرح می شوند و تاثیری در نحوه حکومت و... ندارد و ایجاد ضرری نمی کند می شود در سطح خودمان به نتایجی برای خودمان برسیم

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

به نقل از CPHM :
به نظر بنده چون این بحث ها از طرف ما که متخصص نیستیم مطرح می شوند و تاثیری در نحوه حکومت و... ندارد و ایجاد ضرری نمی کند می شود در سطح خودمان به نتایجی برای خودمان برسیم
چرار تاثیری نداشته باشه؟
به نظر من تاثیر غیر مستقیم داره.
بالاخره این بحثا باعث میشن اگه مردم به چیزی اعتراض دارن،این اعتراضات پررنگ تر بشه و مسئولین مجبور به رسیدگی بشن یا....

CPHM

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
اژه اي
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
مرحله دو فيزيك و شيمي
دانشگاه
University of Oxford
رشته دانشگاه
Theoretical physics

البته در ایران که احتمالش صفر است تاثیری مثبت ایجاد شود

و اما در دیگر کشور ها منظور من عدم ایجاد تاثیرات منفی بود

در کشور های دیگر تاثیر آن بررسی می شود که آیا مثبت است یا نه و به انجام می رسد و لذا حرف ها و بحث های ما باعث ضرر و زیان نمی شود

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

احتمالش صفر نیست! کمه
ولی اینکه هیچ کاری نکنیم چون زور بعضیا زیادتره هم درست نیست.
تاثیر خودش رو داره اگه هوشمندانه کار بشه

بالا