پاسخ : اولین دوره المپیاد ملی سلول های بنیادی وپزشکی با
ابلاغ دستورالعمل المپیاد
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی دبیر شورای راهبردی اولین المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی کشور اتمام مراحل مستند سازی و ابلاغ دستورالعمل این المپیاد با زحمات شایسته و قابل تقدیر همکاران گرانقدر در مرکز ملی استعدادهای درخشان و باشگاه پژوهشگران جوان، مرکز سنجش و مرکز امور انفورماتیک وزارت آموزش و پرورش در تاریخ بیست و هشتم دی ماه 1394 اتمام گردیده و از طریق وب سایت قابل دسترسی است.
دکتر کیهان ور در ادامه ابراز امیدواری کرد تا دانش آموزان گرانقدر، اولیای ارجمند و مدیران فرهیخته مدارس کشور با استقبال از این آزمون نسبت به برگزاری هرچه باشکوه تر آن اقدام نمایند. قابل ذکر است این آزمون فاقد محدودیت معدل بوده و هر دو رشته علوم تجربی و ریاضی و فیزیک امکان شرکت در این آزمون را خواهند داشت.
ایشان زمان آغاز ثبت نام برای این آزمون را از 30 دی ماه تا 5 بهمن ماه اعلام نموده و زمان آزمون را ساعت 9 صبح روز دوم اسفندماه ابراز نمودند.
مدال که نه...اما سه تا مرحله یک دارم...
دو تا ادبی، ی زیست...
دانشگاه
علومپزشکی تهران
رشته دانشگاه
ژنتیک
پاسخ : اولین دوره المپیاد ملی سلول های بنیادی وپزشکی با
نمیدونم کسایی ک اولین المپیاد زیست و فیزیک و شیمی و ریاضی و... رو شرکت کردن...ی هفته بعد اون ...حس الان منو داشتن یا نه...!!!؟
مثلا فک کن ده بیست سال دیگه بچه های ما هم تو این المپیاد شرکت میکنن و ب دوستاشون میگن مامان یا بابام تو اولین المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی شرکت کردن!!!!
من امسال چهار تا(!!!!) المپیاد شرکت کردم و خوب ب نظرم این المپیاد با بقیه متفاوت بود...