محمّد عرفان کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 354 امتیاز 3,018 نام مرکز سمپاد حلی ۲ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد برنز شیمی دانشگاه علوم پزشکي تهران رشته دانشگاه دندانپزشکی اینستاگرام 2016/3/18 #1 خب نتایج مرحله اولاتونم که اومد به سلامتی بیاید اینجا بگید چیـ(ا) قبول شدید ما افتخار کنیم بهتون خواستید یه معرفی کوچیکم بکنید :د
خب نتایج مرحله اولاتونم که اومد به سلامتی بیاید اینجا بگید چیـ(ا) قبول شدید ما افتخار کنیم بهتون خواستید یه معرفی کوچیکم بکنید :د
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,455 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام 2016/3/18 #2 پاسخ : امسال مرحله اول کدوم المپیاد(ها) قبول شدید ؟ سلام ... معرفی کوچیک : عرفان شریفی هستم 17 - 18 ساله از تهران ... ( دقیق نمیدونم کدومشه ! ) المپیاد ریاضی هستم تو علامه حلی 2 تهران ... مرحله یک ریاضی و کامپیوتر و فیزیک قبول شدم ...
پاسخ : امسال مرحله اول کدوم المپیاد(ها) قبول شدید ؟ سلام ... معرفی کوچیک : عرفان شریفی هستم 17 - 18 ساله از تهران ... ( دقیق نمیدونم کدومشه ! ) المپیاد ریاضی هستم تو علامه حلی 2 تهران ... مرحله یک ریاضی و کامپیوتر و فیزیک قبول شدم ...
A M I N کاربر فوق تصور فارغالتحصیل ارسالها 3,924 امتیاز 38,157 نام مرکز سمپاد BHT شهر LNG سال فارغ التحصیلی 1397 دانشگاه SBU رشته دانشگاه ARC 2016/3/19 #3 پاسخ : امسال مرحله اول کدوم المپیاد(ها) قبول شدید ؟ شیمی قبول شدم!