جایگاه خانواده در آینده

• شروع کننده موضوع

میـنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
bnb
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
پزشکی سمنان
درود!

یکی از مسائلی که در جامعه امروزی باهاش مواجه هستیم کوچکتر شدن خانواده ها وفاصله گرفتن از زندگی خانوادگی به صورت مرسوم هست.

با پیشرفت جوامع دولت وظیفه نگهداری از افراد خردسال و پیر رو از دوش میانسال ها بر داشته و با محوری قرار دادن وظایف اقتصادی برای میانسال ها وجوانان وظایف حاشیه ای رو بر عهده ی سازمان هایی میگذارد که برای این موضوع اموزش دیده اند.
هدف دولت و قانون در رابطه با مداخله در امور خانواده بهتر کردن زندگی کودکان و حمایت از خانواده بوده..اما به نظر میرسد به مهم ترین عامل انحلال خانواده تبدیل شده.

در قرن نوزدهم و بیستم با غیر قانونی شدن کار اجباری کودکان و بعد ها با اجباری شدن اموزش های ابتدایی و پیدایش مهد کودک ها نقش خانواده ها در تربیت فرزندان کمتر شده و از حقوق اندکی که برای والدین مانده تربیت کودکان بر اساس اموزه های دینی مرسوم و اموزش خرافات رایج منطقه هست که با گذشت زمان حکومت ها سعی در این دارند که واحد های مذهبی را از برنامه مدارس حذف کرده و ورود کودکان به اماکن مذهبی و یا اموزش مذهب به کودکان رو غیر قانونی اعلام کنن.

بدیهی است نقش هایی که حکومت از خانواده منع و خود بر دوش میگیرد بیشتر نقش های پدری و نقش های اقتصادی است که در صورت عدم تقبل توسط حکومت پدر در جوامع سنتی مجبور بود بر عهده بگیرد و در ازای ان نقش ها هزینه بپردازد.
با گذشت این روند انتظار میرود تعداد مادران مجرد افزایش یابد.و حکومت نقش پدر را بازی کند.نقش های پدر فرزند و شوهر که بر عهده یک شخص بود تفکیک شود و نقش ژنتیک و اصلاح نژاد در زاد اوری انسان پر رنگ تر از قبل شود. و. دراینده دور زاد اوری توسط چند درصد محدود از انسانها در ازای دریافت هزینه از دولت دور از انتظار نیست.

در رابطه با نقش مادری.امروزه شاهد هستیم با رشد فمینیست تمایل زنان در اربطه با تولد فرزند و انجام نقش های سنتی به عنوان مثال خانه داری وبچه داری کمتر شده و بعد از تولد بچه این نقش هارا در ازای پرداخت هزینه به سازمان های مربوط میسپارند.
و اگر همراه با گسترش زمان پیشرفت علم هم به گونه ای باشه که امکان رشد جنین در محیط ازمایشگاهی ممکن باشه نقش مادر هم همانند نقش پدری حذف خواهد شد ولی در غیر اینطورت نقش مادری کمرنگ شده ولی حذف نخواهد شد.

نظر شما در این باره چیه؟ تا چه حد نظریه های مربوط به حذف نقش خانواده رو درست میدونین؟ حذف خانواده و گسترش دخالت حکومت در زندگی خصوصی چه اثرات مثبت ومنفی ای داره؟در صورت درست بودن این نظریه و پرورش کودکان توسط حکومت واموزه های یکسان و اصلاح ژنتیکی زاده های بشر اینده انسان چگونه خواهد بود؟

• شروع کننده موضوع

میـنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
bnb
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
پزشکی سمنان
ملت استقبال کنین!

.

dark shadow

خائــن.
نام مرکز سمپاد
Farz2
شهر
KRG
سال فارغ التحصیلی
1399
پاسخ : جایگاه خانواده در آینده

درود!
راستش از نظر من همین چیزایی که شما گفتید و خیلی از چیزایی که تا چند سال آینده قراره جایگزین بشه در واقع اکثرا هسته و بنیاد خونواده رو هدف میگیرن
این نطریاتی که شما گفتید خیلی واضح و آشکار خونواده رو از بین میبره.اما کشور های پیشرفته الان دارن سعی میکنن توی جنگ نرم از همین روش استفاده کنن(از بین بردن خانواده رو میگم)
مثلا همه ی ما معتقدیم توی ایران مادرا نقش مهم و اساسی رو توی خونواده ایفا میکنن.کشور های رقیب سعی میکنن با از بین بردن یا از راه به در کردن هسته ی خونواده(همون مادر)خونواده رو از هم بپاشونن.حالا دیگه انتخاب روش بسته به نوع فرهنگ و خیلی از چیزای دیگه هست که توی کشور هدف رواج داره.
حالا من برای راحت تر حرف زدن از ایران استفاده کردم دیگه شرمنده :-"

• شروع کننده موضوع

میـنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
bnb
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
پزشکی سمنان

به نقل از DARK SHADOW :
درود!
راستش از نظر من همین چیزایی که شما گفتید و خیلی از چیزایی که تا چند سال آینده قراره جایگزین بشه در واقع اکثرا هسته و بنیاد خونواده رو هدف میگیرن
این نطریاتی که شما گفتید خیلی واضح و آشکار خونواده رو از بین میبره.اما کشور های پیشرفته الان دارن سعی میکنن توی جنگ نرم از همین روش استفاده کنن(از بین بردن خانواده رو میگم)
مثلا همه ی ما معتقدیم توی ایران مادرا نقش مهم و اساسی رو توی خونواده ایفا میکنن.کشور های رقیب سعی میکنن با از بین بردن یا از راه به در کردن هسته ی خونواده(همون مادر)خونواده رو از هم بپاشونن.حالا دیگه انتخاب روش بسته به نوع فرهنگ و خیلی از چیزای دیگه هست که توی کشور هدف رواج داره.
حالا من برای راحت تر حرف زدن از ایران استفاده کردم دیگه شرمنده :-"
شما هم فکر میکنین همه تغییراتی که تو ایران داریم کار بلاد کفر و روباره جهانی امریکا هست؟ :-?

dark shadow

خائــن.
نام مرکز سمپاد
Farz2
شهر
KRG
سال فارغ التحصیلی
1399

خب ببینید ماها اکثر اوقات میگزدیم تا یکی رو مقصر بدونیم.درسته آمریکا دشمن ماست و خیلی کارها برای از بین بردن خانواده های ایرانی کرده اما ما خودمون هم مقصریم.درسته که دشمن تمام تلاششو میکنه تا کشور رقیب رو زمین بزنه اما اون کشور هدف نباید یه سری تدابیر امنیتی رو برای چنین وقتی بزاره؟؟
مثلا:همین گوشی هایی که الان دست خیلی هاست.باور کنید توی خیلی از خانواده ها پدر و مادر تمام وقت سرشون توی گوشی هست.به هیچ چیز توجهی ندارن و تمام موضوعات زندگی شون محور گوشی هاشون میگرده.این وسط بچه هم که داره با تبلت ور میره و پدر و مادر هیچ توجه و نظارتی روی بچه ندارن.این موقع کم کم اعضای خونواده از هم دور میشن و بچه که کوچیکترین و آسیب پذیر ترین عضو خونواده ست ،آسیب میبینه.پدر ومادر به بچه توجهی نمیکنن که بهش میگن طلاق عاطفی و از طلاق ثبتی هم بد تره.چون توی طلاق ثبتی حداقل تکلیف بچه مشخصه و میدونه که پدرو مادرش از هم جدا شد.اما توی طلاق عاطفی همه ی اعضای خانواده باهم زندگی میکنن اما در واقع هیچ ارتباطی با هم ندارن.
اگه مسئولین کشور قبل از اینکه داشتن یه اسمارت فون همه گیر و عادی بشه از همون اول میومد درست و حسابی همین توضیحاتی رو که الان داره درباره ی گوشی ها میده، می داد تا این همه ملت توش غرق نشن.

• شروع کننده موضوع

میـنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
bnb
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
پزشکی سمنان

به نقل از DARK SHADOW :
خب ببینید ماها اکثر اوقات میگزدیم تا یکی رو مقصر بدونیم.درسته آمریکا دشمن ماست و خیلی کارها برای از بین بردن خانواده های ایرانی کرده اما ما خودمون هم مقصریم.درسته که دشمن تمام تلاششو میکنه تا کشور رقیب رو زمین بزنه اما اون کشور هدف نباید یه سری تدابیر امنیتی رو برای چنین وقتی بزاره؟؟
مثلا:همین گوشی هایی که الان دست خیلی هاست.باور کنید توی خیلی از خانواده ها پدر و مادر تمام وقت سرشون توی گوشی هست.به هیچ چیز توجهی ندارن و تمام موضوعات زندگی شون محور گوشی هاشون میگرده.این وسط بچه هم که داره با تبلت ور میره و پدر و مادر هیچ توجه و نظارتی روی بچه ندارن.این موقع کم کم اعضای خونواده از هم دور میشن و بچه که کوچیکترین و آسیب پذیر ترین عضو خونواده ست ،آسیب میبینه.پدر ومادر به بچه توجهی نمیکنن که بهش میگن طلاق عاطفی و از طلاق ثبتی هم بد تره.چون توی طلاق ثبتی حداقل تکلیف بچه مشخصه و میدونه که پدرو مادرش از هم جدا شد.اما توی طلاق عاطفی همه ی اعضای خانواده باهم زندگی میکنن اما در واقع هیچ ارتباطی با هم ندارن.
اگه مسئولین کشور قبل از اینکه داشتن یه اسمارت فون همه گیر و عادی بشه از همون اول میومد درست و حسابی همین توضیحاتی رو که الان داره درباره ی گوشی ها میده، می داد تا این همه ملت توش غرق نشن.
انصافن حرفی برای گفتن ندارم.
:|

• شروع کننده موضوع

میـنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
bnb
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
پزشکی سمنان

بالا اوردن تاپیک :D

جدن فکر میکردم موضوعاتیکه راسل عاشقشه بیشتر از این طرفدار داشته باشه :-?

• شروع کننده موضوع

میـنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
bnb
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
پزشکی سمنان

خسته شدم از بالا اوردن تاپیک :-<

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه
ریاضی، CS، نانو الکترونیک

دور شدن اعضای خانواده از هم، لزوما اتفاق بدی نیست.

به طور ساده در تمام جانور ها فرزند وقتی مستقل میشه که بتونه خودش مواظب زنده موندن خودش باشه و توانایی تهیه ی خوراک خودش رو داشته باشه. و هر چقدر این اتفاق سریع تر بیافته یک نفر از گروه که قبلا از خوراک خانواده مصرف میکرد تبدیل میشه به یک تولید کننده.

پس طبیعیه که هر چی فرزند سریع تر مستقل بشه برای جامعه مفید تر باشه.

اینکه امروز کودک به مهدکودک سپرده میشه تا بتونه سریع تر با غریبه ها دوست بشه و بهشون اعتماد کنه. اینکه مدرسه علاوه بر ساعت های درسی ساعت های اضافی زیادی داره تا بچه هارو کنار هم مشغول کنه. اینکه دولت هزینه ی فرزند رو تا حدی میده تا هیچ بچه ای سختی نکشه و گشنه نمونه یک اتفاق خیلی خوب هست.

اینکه الان خیلی از جوون های ۱۸ ساله توی کشور هایی مثل، فنلاند، سوید، فرانسه و المان و ... از خانوادشون جدا میشن و به عضو تولید کننده در جامعه تبدیل میشن اتفاق خیلی خوبیه. اینکه این افراد فقط ۶ ساعت در روز کار میکنند و لزومی نداره در اون ۶ ساعت یا بعدش نگران پدر، یا مادر الزایمری باشن، یا هزینه ی پرستار بدن براشون خیلی خوبه.

یعنی من میدونم اگر من قراره الزایمر داشته باشم، حداقل بچه ی من نباید وقتش تلف مراقبت از من بشه، در حالی که دولت هزینه ی بازنشستگی به من میده که من میتونم برای هزینه ی خونه ی بازنشتسگان بکنم و بدونم کسایی که ازم مراقبت میکنن واقعا در کارشون حرفه ای هستن!

به نظر من این دور شدن اعضای خانواده از هم باعث شده افراد وقت بیشتری برای همدیگه داشته باشن حتا. چون خسته ی کار هایی که دولت توانایی انجام رو داره نمیشن.

• شروع کننده موضوع

میـنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
bnb
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
پزشکی سمنان

به نقل از مازیمون :
دور شدن اعضای خانواده از هم، لزوما اتفاق بدی نیست.

به نظر من این دور شدن اعضای خانواده از هم باعث شده افراد وقت بیشتری برای همدیگه داشته باشن حتا. چون خسته ی کار هایی که دولت توانایی انجام رو داره نمیشن.
درباره قسمت دوم حرفتون:

صد در صد با قسمت دوم حرفاتون موافق نیستم....کارهای حاشیه ای مثل مراقبت از سالمندان و خردسالان توسط خانواده باعث نزدیک شدن افراد خانواده میشه...ونبودشون باعث دوری افراد خانواده

با گذشت زمان ودخالت هر چه بیشتر حکومت در خانواده نقش پدر از جوامع حذف میشه.و مادر کمرنگ میشه......و افراد وقت بیشتری رو خارج از خونه میگذرونن تا بتونن هزینه های زندگی اعضای خونوادشونو که دور از اونا زندگی میکنن رو فراهم کنن.....
اینو هم قبول دارم که با صرف این هزینه کارهای تخصصی تر انجام میشه:مثلن پرستاری از سالمندان که گفتین.

قسمت اول:
کم شدن نقش خانواده در پرورش بچه ها وپر رنگ تر شدن نقش حکومت هم ممکن هست اثرات مضری داشته باشه مثلن اینکه افراد توسط یک سیستم اموزشی پرورش داده میشن وتفاوتهای اقراد کمتر میشه و در صورتیکه نظام اموزشی درست نباشه کل جامعه نابود میشن.....

مثلن با حذف نقش خانواده ممکن هست افراد به شدت ملیت پرست بار بیان توسط اموزه هاییکه حکومت به نفع خودش به بچه ها میده و این میتونه یک جنگ جهانی دیگه راه بندازه وحتا به انقراض انسان ختم بشه....

یا از بعد دیگه نگاه کنیم به قضیه ... داریم به سمتی میریم که دولت تبدیل میشه به بزرگترین نظام سرمایه داری...

منظورمو تونستم برسونم؟ :D :-"

dark shadow

خائــن.
نام مرکز سمپاد
Farz2
شهر
KRG
سال فارغ التحصیلی
1399

درسته!گاهی اوقات جدا شدن از خانواده باعث میشه تا فرد مستقل تر بشه و همیشه به خانواده اش وابسته نباشه.اما توجه کنید که خیلی از افراد هستن که میان اون بیچاره هایی که اومدن مستقل بشن رو گول میزنن.حالا به بهانه های مختلف.مثلا سرمایه گذاری توی یه شرکت.پدر و مادر هم میشنون خیلی خوشحال میشن و فک میکنن که بچشون داره مستقل میشه.اما دراصل یه سری سودجو دارن از بی اطلاعی و سادگی اون فرد سود میکنن.همیشه دور شدن از خانواده به معنای مستقل شدن نیست.شاید ببینید توی کشور های خارج فرزند خانواده رو میفرستن بیرون خانواده تا مستقل بار بیاد اما بیاید به دوروبرمون نگاه کنیم.اینجا ایران هستش.خیلی هم با خارج فرق میکنه.اینجا خانواده ها جرئت نمی کنن با بچه هاشون چنین معامله ی بکنن چون از اوضاع جامعه ای که بیرون خونه هست خبر دارن.میدونن یه بچه که حالا بر فرض تازه رسیده به سن قانونی که تجربه ای نداره چطوری باید گلیم خودشو به تنهایی از آب بکشه بیرون؟خطراتی که افراد رو تحدید میکنه در همه جا که یک شکل نیست.ممکنه توی کشور های خارجی این خطرات کمتر باشه.
بابت مهدکودک:من فکر نمی کنم توی ایران بیشتر افراد برای مستقل شدن بچه رو میفرستن مهد!اکثر اونایی که بچه شون ور میفرستن مهد یا مشغله ی کاری دارن که خودشون نمی تونن به بچه برسن یا به دلایل دیگه ای وقتشو ندارن.
دور شدن از اعضای خانواده به چه قیمتی؟؟کسی که میخواد بره مستقل بشه ولی با اشتباهی به فردی معتاد تبدیل میشه که فقط داره به تعداد معتادان کشور اضفه میکنه!دیگه فایدش چیه؟؟؟؟
گاهی اوقات هم نباید فراموش کرد که کی کمکت کرد تا به جایی که هستی برسی!پدر و مادر تمام تلاششون رو میکنن تا بچه شون به جایی برسه.اونوقت نباید به خاطر همین تلاششون و زحماتی که کشیدن ،حداقل کاری که از دستمون بر میاد رو واسشون انجام بدیم؟؟
ولی در کل مستقل شدن که بد نیست!البته به شرطی که خونواده توش از بین نره!!

maziar

مازیمون
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو!
دانشگاه
Universitetet i Oslo
رشته دانشگاه
ریاضی، CS، نانو الکترونیک

به نقل از مـیـنـا :
درباره قسمت دوم حرفتون:

صد در صد با قسمت دوم حرفاتون موافق نیستم....کارهای حاشیه ای مثل مراقبت از سالمندان و خردسالان توسط خانواده باعث نزدیک شدن افراد خانواده میشه...ونبودشون باعث دوری افراد خانواده

با گذشت زمان ودخالت هر چه بیشتر حکومت در خانواده نقش پدر از جوامع حذف میشه.و مادر کمرنگ میشه......و افراد وقت بیشتری رو خارج از خونه میگذرونن تا بتونن هزینه های زندگی اعضای خونوادشونو که دور از اونا زندگی میکنن رو فراهم کنن.....
اینو هم قبول دارم که با صرف این هزینه کارهای تخصصی تر انجام میشه:مثلن پرستاری از سالمندان که گفتین.

قسمت اول:
کم شدن نقش خانواده در پرورش بچه ها وپر رنگ تر شدن نقش حکومت هم ممکن هست اثرات مضری داشته باشه مثلن اینکه افراد توسط یک سیستم اموزشی پرورش داده میشن وتفاوتهای اقراد کمتر میشه و در صورتیکه نظام اموزشی درست نباشه کل جامعه نابود میشن.....

مثلن با حذف نقش خانواده ممکن هست افراد به شدت ملیت پرست بار بیان توسط اموزه هاییکه حکومت به نفع خودش به بچه ها میده و این میتونه یک جنگ جهانی دیگه راه بندازه وحتا به انقراض انسان ختم بشه....

یا از بعد دیگه نگاه کنیم به قضیه ... داریم به سمتی میریم که دولت تبدیل میشه به بزرگترین نظام سرمایه داری...

منظورمو تونستم برسونم؟ :D :-"

نظام اموزشی دولتی روش مدت طولانی ای مطالعه شده، در صورتی که پدر و مادر عموما مطالعه خاصی روی خیلی از موضوعات تخصصی مربوط به اموزش کودک نداشتند.

و به نظر خیلی بعید میاد که خانواده هایی که مطالعه ای نداشتند بتونند بهتر از دولتی عمل کنن که روی این موضوع سال ها تجربه و تحقیق داشته.
در واقع به همین دلیل هست که فنلاند یا دانمارک بهترین نقاط دنیا برای دوران کودکی فرد هستند. چون حکومت سال ها روی موضوع اموزش کودکان تحقیق کرده و نظام اموزشیش رو بهینه کرده.

و نه، افراد مسن حقوق بازنشستگی میگیرن، و از اون حقوق به خانه ی سالمندان فرستاده میشن.
و در کنارش وقتی اعضای خانواده خسته نباشند برای مراقبت از افرادی که توانایی مراقبت ازشون رو ندارن، میتونن بهتر با هم دیگه وقت بگذرونن به جای انجام کاری که تواناییشو ندارن.

مثلا فرض کنید من وقتمو مشغول تمیز کردن خونه کنم، در حالی که اگه این کارو به یه خدمتکار که با تجربه هست بسپرم، هم کمتر به خونه و وسایل خونه صدمه میزنم ( چون تجربه ی زیادی در مورد مواد شیمیایی مورد نیاز ندارم ) هم خودم رو خسته نمیکنم و وقت میکنم و میتونم در کارم موفق تر باشم و درامدم خود به خود بیشتر میشه و پرداخت ماهی چندساعت برای خدمتکار باعث میشه من فرد مفید تری باشم.

و خوب به نظرم هیچ ضرری در این نیست که دولت به افراد چیزی رو اموزش بده که به دردش میخوره. در واقع مشکل کشوری مثل ایران اینه که افراد چیزایی که نیاز دارن رو یاد نمیگیرن!

به نقل از DARK SHADOW :
درسته!گاهی اوقات جدا شدن از خانواده باعث میشه تا فرد مستقل تر بشه و همیشه به خانواده اش وابسته نباشه.اما توجه کنید که خیلی از افراد هستن که میان اون بیچاره هایی که اومدن مستقل بشن رو گول میزنن.حالا به بهانه های مختلف.مثلا سرمایه گذاری توی یه شرکت.پدر و مادر هم میشنون خیلی خوشحال میشن و فک میکنن که بچشون داره مستقل میشه.اما دراصل یه سری سودجو دارن از بی اطلاعی و سادگی اون فرد سود میکنن.همیشه دور شدن از خانواده به معنای مستقل شدن نیست.شاید ببینید توی کشور های خارج فرزند خانواده رو میفرستن بیرون خانواده تا مستقل بار بیاد اما بیاید به دوروبرمون نگاه کنیم.اینجا ایران هستش.خیلی هم با خارج فرق میکنه.اینجا خانواده ها جرئت نمی کنن با بچه هاشون چنین معامله ی بکنن چون از اوضاع جامعه ای که بیرون خونه هست خبر دارن.میدونن یه بچه که حالا بر فرض تازه رسیده به سن قانونی که تجربه ای نداره چطوری باید گلیم خودشو به تنهایی از آب بکشه بیرون؟خطراتی که افراد رو تحدید میکنه در همه جا که یک شکل نیست.ممکنه توی کشور های خارجی این خطرات کمتر باشه.
بابت مهدکودک:من فکر نمی کنم توی ایران بیشتر افراد برای مستقل شدن بچه رو میفرستن مهد!اکثر اونایی که بچه شون ور میفرستن مهد یا مشغله ی کاری دارن که خودشون نمی تونن به بچه برسن یا به دلایل دیگه ای وقتشو ندارن.
دور شدن از اعضای خانواده به چه قیمتی؟؟کسی که میخواد بره مستقل بشه ولی با اشتباهی به فردی معتاد تبدیل میشه که فقط داره به تعداد معتادان کشور اضفه میکنه!دیگه فایدش چیه؟؟؟؟
گاهی اوقات هم نباید فراموش کرد که کی کمکت کرد تا به جایی که هستی برسی!پدر و مادر تمام تلاششون رو میکنن تا بچه شون به جایی برسه.اونوقت نباید به خاطر همین تلاششون و زحماتی که کشیدن ،حداقل کاری که از دستمون بر میاد رو واسشون انجام بدیم؟؟
ولی در کل مستقل شدن که بد نیست!البته به شرطی که خونواده توش از بین نره!!

هر کس باید تجربه کنه خر شدن رو! تا وقتی تجربه نکنه یاد نمیگیره. به نظرت کسایی که سیگار میکشن یا امتحان میکنن پدر مادر بهشون نگفتن سیگار خطر داره ؟‌ یا وقتی خانوادشون فهمیده سیگار میکشن با حالت تعلیم امیز بهشون نگفته که سیگار فلانه و بهمان ؟‌

نه پدر مادر تا معمولا ۱۵ سالگی وظیفه ای دارن، و شما هم وقتی بچه دار بشید همین وظیفه رو دارید. موضوع اونقد پیچیده نیست. وقتی یه ماشین میخرید و از سرعتش لذت میبرید باید چند وقت یه بار هم روغنش رو عوض کنید!

اگر واقعا حس میکنید مدیون خانواده هستید حداقل تلاش کنید وقتی نیاز به مراقبت دارن توسط چند تا متخصص ازشون مراقبت بشه! به جای اینکه هم وقت خودتونو تلف کنید، هم جون اونارو در خطر بذارید.

خانواده یه گروهه. تا وقتی مفید و باعث پیشرفت بشه، خوبه عضوش شد. وقتی از سود دهی خارج شد یا بهینه نبود باید تغییرش داد.

بالا