Channel B

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ArtmisSoR
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ArtmisSoR

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان‎امین
شهر
Isf
دانشگاه
پلی‌پیکنیک
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
کانال بی
علی بندری مطالب جذابی از رسانه‌های دیجیتال و چاپی خارجی را در این کانال تعریف می‌کند.
موضوعات انتخابی‌شون معمولاً ژانر جنایی-اجتماعی دارن و ایشون با لحن گیرا و البته بی‌طرفانه گزارشی رو ارائه می‌کنن. پیشنهاد می‌کنم شنیدنش رو از قسمت «بدترین بدترین‌ها» شروع کنید!

خب الآن که خونه‌اید و تایمِ خالی‌تون بیشتره و موقعیتِ خیلی خوبی برای پادکست گوش دادن و اینا هستش، بیاید اینجا اپیزودهای خوبی که میشناسید رو معرفی کنید :-" من امروز اپیزود اولِ سریال «لوسی» رو گوش دادم و به نظرم جزوِ جذاب‌ترین اپیزودهای پادکست بود. خیلی هم پیشنهادش میکنم!
[لینکِ سایتش www.channelbpodcast.com هست و اگه با گوشی و اینا پادکست گوش میدید، تو اپلیکیشن‌ِ Castbox(اندروید) هم میتونید پیداش کنید. احتمالاً تو Spotify هم باشه!]

پیشنهاد من اینه از چنل تلگرامشون (حفظ نیستم ایدیشو ولی یه سرچ بزنید میاد) گوش کنین و میتونید سرعتشو دوبرابر کنید اگه مثل من از کند صبحت کردن متنفرید!

اپیزود های پیشنهادی من :
به زبان آتش (دلخراش ولی جالب)
آموک (بازم دلخراش!)

پ.ن: بنظرم خیلی برای قشر روانشناس و وکیل میتونه مفید باشه پادکستش
کلی راه حل و ایده میده!

پیشنهاد من اینه از چنل تلگرامشون (حفظ نیستم ایدیشو ولی یه سرچ بزنید میاد) گوش کنین و میتونید سرعتشو دوبرابر کنید اگه مثل من از کند صبحت کردن متنفرید!

اپیزود های پیشنهادی من :
به زبان آتش (دلخراش ولی جالب)
آموک (بازم دلخراش!)

پ.ن: بنظرم خیلی برای قشر روانشناس و وکیل میتونه مفید باشه پادکستش
کلی راه حل و ایده میده!
البته اگر بوسیله‌ی کست‌باکس، اپیزودها رو دنبال می‌کنید؛ بازهم قابلیت تنظیم سرعت تا × 3.0 وجود داره.

Back
بالا