به نقل از mahi100 :سلام.من با زبان سی اشنا هستم. اما سوالاتی که تو مسابقات میاد سخته .میخوام ببینم چه کتابهایی رو پیشنهاد میدید برای شرکت در مسابقات.
البته از بعضی ها پرسیدم گفتن کتاب های ترکیبییات .
چه مسابقه هایی مثلن؟به نقل از mahi100 :سلام.من با زبان سی اشنا هستم. اما سوالاتی که تو مسابقات میاد سخته .میخوام ببینم چه کتابهایی رو پیشنهاد میدید برای شرکت در مسابقات.
سی ++ بود .اشتباه از من بود معذرت میخوام.به نقل از f-1391 :کتاب ترکیبیات واسه برنامه نویسی؟؟؟؟در چ سطحی اینو بهتون معرفی کردن؟
کتاب برنامه نویسی به زبان C نویسنده آقای جعفر نژاد قومی ب نظرم واسه برنامه نویسی مناسبه مثلن مسابقه برنامه نویسی بیان مرحله اولشو با این کتاب کارت راه میوفته مراحل بعدیشم دیگه بستگی به مهارت خودتون داره ولی کتاب جامعیه مثلن فصلی باید بخونید یه دبیر هم داشتیم طلای المپباد جهانی کامپیوتر بودن و هم تو مسابقه برنامه نویسی بیان اگه اشتباه نکنم جزو سه نفر اول بودن ایشونم همینو کتابو پیشنهاد کردن...
بیان .acm و غیرهبه نقل از FraCtaL :چه مسابقه هایی مثلن؟
سوالای این مسابقه ها الگوریتم و این چرت و پرتا نیاز داره. اغلب چیزاش با المپیاد کامپیوتر مشترک هستن، میتونید به انجمن المپیاد کامپیوتر هم سر بزنید!به نقل از mahi100 :بیان .acm و غیره