- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
این تابستون میخواید چیکار کنید؟ به نظرتون چیکار میشه کرد اصلا؟ ماه رمضون و گرما و ...
من همونیم که همه ی اینا رو گفتم!به نقل از DARK SHADOW :خب من تو این مدت که نیومدم سایت اولین اولویتم سایت اومدنه.بعم باید بشینم درس بخونم(تجویز مامانه من از این کارا بلد نیستم).کلاس زبانم که میرم.باشگاه هم باید برم.کلاس ریاضی هم باید برم.موسیقی هم باییییییید برم.
الان دوساله هر تابستون یه چیزی یاد میگیرم مثلا پارسال دستبند دوستی یاد گرفتم امسال میخوام چرم دوزی یاد بگیرم.
اما چه فایده؟تا لنگ ظهر خوابم
همش فک میکنم درس هام مونده میرم درس بخونم چشمم میوفته به برنامه ی امتحانی تموم شده!
به نقل از میم ح میم دال :این تابستون میخواید چیکار کنید؟ به نظرتون چیکار میشه کرد اصلا؟ ماه رمضون و گرما و ...
جمله ای هست که میگه شما بعد تابستون همونی خواهید بود که الان هستید..منتها بدون درس وبا کلی فیلم ندیده.به نقل از a.a97 :اغا میگم سال بالایی ها و با تجربه ترا بیان یکم ایده جدید بدن ما ازشون یاد بگیریم
کاش من هم شیرازی بودمبه نقل از sadlove :بنام خدا
خواب نت خواب فیلم خواب غذا خواب نت خواب
این سریال دیدن مال افراد فعاله....خیلیا اینم نمیبیننآقا ناموسا نگییین فقط قراره بخوابم و فوقش دوتا2 ای سریالی چیزی !
به نقل از ملکه شیشه ای :منو که اون روز که با دوستام رفتیم شام بیرون کلی مسخره کرد گواهینامه ندارم و نتونستم ماشین ببرم، حتما باید گواهینامه بگیرم. برای کارخونه رفتن هم که نمیشه ترم بعد هر روز اژانس بگیرم.لامصب از در خونه نمیشه بدون ماشین دراومد به مقصد مکان های تفریحی
کلاس اروبیکم باید پیدا کنم برم.
پایان نامه خودم و یه کار دیگه رو هم میخوام به یه جایی برسونم.
درست حسابی برم کمومتریکس مقاله بخونم.
یکی از رفرنسامونم میخوام بخونم. اسمش معروف نیست نمیگم. ولی تءوری فیزیک و زیستی فرایندهای داروسازیه.
اینا اصلیا بود. کنارش یکم شیفت برم و یه کتاب اقتصاد خرد بخونم و دوسه تا رمان، 5تا سریال ، یه کتاب زبانم به توصیه دوستم گرفتم، اونم بخونم تموم کنم.
کلاس فرانسه رم اگر انداختن دوشنبه ترم جدیدو، میرم