تماشای گروهی سریال کره ای!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع میـنا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

میـنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
bnb
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
پزشکی سمنان
خوب نمیدونم تاپیک قفل میشه یا نه.! :D
.
من خیلی از بچه های سایتو میشناسم که سریال کره ای دوست دارن...

نظرتون چیه برای تابستون یه سری سریالهای کره ای انتخاب کنیم...با هم تماشاشون کنیم وبعد با هم تحلیلشون کنیم :D

تازگیا بین سریالهای تاریخی کره .سریالهای با محوریت زن مد شدن وخیلیم جذابن..پیشنهاد من برای تاریخی این مدل فیلما هستن

سریالهای سودانگ---سوندوک---جامیونگ----ملکه کی--- امپراظور اهن (اینا یادمن) از جمله سریالهای این تیپی هستن که دیدم وخیلیم راضی بودم..تو همشون زنها با جامعه غیر فمنیستی میجنگن و کلی تلاش میکنن تا بتونن پادشاه اینا بشن ولیاقت خودشونو اثبات کنن....

برای مدرن ها هم هر سریالیکه لی مین هو یا سوزی توش باشه میبینم..... :-" ترجیحن مثل وارثان تنها ژانر غاشقانه نباشه....یه خرده هیجان واینام داشته باشه...مثلن معمایی هم باشه عالی میشه.. :D

پاسخ : تماشای گروهی سریال کره ای!

به نقل از ......... :
منم موافقم
فیلم کره ای زیاد میبینم :-"
خوب پیشنهادت چیه؟

• لایک
امتیازات: mhdl

من دو ساله فیلم ندیدم
قبلش تقریبا کل فیلمای مطرحو تو چندماه دیدم.

من الان دارم ادامس بادکنکی میبینم :د

سریالهای مطرحو خب اونایی ک طرفدار کره ای هستن دیدن . شخصن یه سریالو دو بار هیچوقت نمیبینم :د یه سریال جدید مطرح بهتره ببینیم.. :د

× ژانر قدیمیم من نمیبینم.. بازیگرم فرقی نداره از هر بازیگر کره ای 2 3 تا سریالو دیدم.. ولی خب پارک شین های یه چیز خاصه :د..

من كنكوري ٩٦ هستم ولي بارسال خيلي سريال كره اي ديدم حتي شب امتحانات نهايي هم ديدم :D. اكثرشون رو ديدم مي تونم كمكتون كنم? خودم لي مين هو و جانك كيون سوكو دوست دارم شما موضوع مورد علاقتون رو بكيد ? :x

بهترينشون از نظر من. ١ بسران فراتر از كل خيلي خندار و قشنكه ٢ باران عشق سريال دراميه ٣ از بخت بد عاشقت شدم خيلي خنده داره ٤ عشق در دبيرستان ٥ ضربان قلب ٦ وارثان ٧ عشق تاثيركذار ٨ به تو كه زيبايي با سريال تو زيبايي اشتباه نكيريد :D ٩ بري دريايي ١٠ عشقم اهل ستاره هاست ١١ خون فوق العادست. هر كدومو خواستيد توضيح ميدم :x

دایان: پست متوالی ادغام شد.

خوب اینا فیلمایی بود که دیدین. :D چه پیشنهادی دارین برای فیلمی که ندیدن ومیخواین ببینین؟که با هم ببینینمش؟ جدید هم باشه ...
مهرناز: دو تا سریال انتخاب میکنین یکی مدرن یکی تاریخی...هر کی هر کدومو دوست داره ببینه.....

پیشنهاد من امپراطور اهنه برای تاریخی...مدرن نظری ندارم....

تو سریالای مدرن هیلر بد نیست
فقط من یه سوال دارم سریالا رو ک دیدین قراره چیشو تحلیل کنین ؟ :-?

نمیشه دو تا ک..
بعدم بنظرم نظر سنجی بهتره تا انتخاب یکی :د

به نقل از زهرا :) :
تو سریالای مدرن هیلر بد نیست
فقط من یه سوال دارم سریالا رو ک دیدین قراره چیشو تحلیل کنین ؟ :-?
منم هیلرو پیشنهاد میکنم خیلی تو هشت روز دو بار این سریالو دیدم.

برای تابستون:
ملکه کی
پزشک غریبه
عاشقم شدی
هیلر
منو بکش خلاصم کن
شکارچی شهر
نسل تاثیر گذار
سرگرم کننده
.
.
.
من عاشق سریال های جی چانگ ووک؛لی جانگ سوک؛جانگ ایل وو؛مین هو؛..... هستم.

به نقل از sadlove :
من الان دارم ادامس بادکنکی میبینم :د

سریالهای مطرحو خب اونایی ک طرفدار کره ای هستن دیدن . شخصن یه سریالو دو بار هیچوقت نمیبینم :د یه سریال جدید مطرح بهتره ببینیم.. :د

× ژانر قدیمیم من نمیبینم.. بازیگرم فرقی نداره از هر بازیگر کره ای 2 3 تا سریالو دیدم.. ولی خب پارک شین های یه چیز خاصه :د..
آره پارک شین هه بازی عالی داره.

من پارسال از بخت بد عاشقت شدم رو ديدم ،خنده دار بود،تنها سريال كره اي بود تا اخر ديدم :)) توصيه ميشه
پنير در تله رو هم چند روز پيش دانلود كردم،چهار قسمت ديدم ;;) گذاشتم كنار
هيلر و پينوكيو هم خوب بودن ،ولي فك كنم همه ديده باشين

نسل خورشید هم خوب بود
من ۴۸ ساعته دیدمش
لینک کم حجمش رو هم دارم هر قسمت ۹۰ مگ

به نقل از Shirin77 :
من كنكوري ٩٦ هستم ولي بارسال خيلي سريال كره اي ديدم حتي شب امتحانات نهايي هم ديدم :D. اكثرشون رو ديدم مي تونم كمكتون كنم? خودم لي مين هو و جانك كيون سوكو دوست دارم شما موضوع مورد علاقتون رو بكيد ? :x

بهترينشون از نظر من. ١ بسران فراتر از كل خيلي خندار و قشنكه ٢ باران عشق سريال دراميه ٣ از بخت بد عاشقت شدم خيلي خنده داره ٤ عشق در دبيرستان ٥ ضربان قلب ٦ وارثان ٧ عشق تاثيركذار ٨ به تو كه زيبايي با سريال تو زيبايي اشتباه نكيريد :D ٩ بري دريايي ١٠ عشقم اهل ستاره هاست ١١ خون فوق العادست. هر كدومو خواستيد توضيح ميدم :x

دایان: پست متوالی ادغام شد.
کدومش از همه قشنگ تره :)

میگم چه کاریه همه جدا جدا نگاه میکنن :|
بیایین هر کدوممون یه سریال پیشنهاد بدیم با رای گیری انتخاب کنیم یکیشو. باهم نگاش کنیم.بیشتر خوش میگذره :)

به نقل از مينا :
میگم چه کاریه همه جدا جدا نگاه میکنن :|
بیایین هر کدوممون یه سریال پیشنهاد بدیم با رای گیری انتخاب کنیم یکیشو. باهم نگاش کنیم.بیشتر خوش میگذره :)
آره نظر خوبیه من پزشکان سریال جدید پارک شین هه روپیشنهاد می دم.

به نقل از mina m :
آره نظر خوبیه من پزشکان سریال جدید پارک شین هه روپیشنهاد می دم.
به نظر من پزشکان رو نگاه نکنید اصلا جذابیت نداره زود خسته میشید اگر بوسه شیطنت امیز رو ندیدید خیلی قشنگه ببینیدش :)

به نقل از dre@mer :
به نظر من پزشکان رو نگاه نکنید اصلا جذابیت نداره زود خسته میشید اگر بوسه شیطنت امیز رو ندیدید خیلی قشنگه ببینیدش :)
من بوسه شیطنت امیز رو یکی از حوصله سربرترین ها میدونم، واقعا زجر کشیدم تا تموم شد

خب این تاپیک به نظر میاد نتیجه‌ای نخواهد داشت. قفلش می‌کنم و تا دو سه روز منتظرم اگر کسی اعتراضی داره بهم بگه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا