- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
کیا این سریال رو از شبکه 3 میبینن؟
آقا خیلی خوبه این سریال. قشنگ مثال امروزی هاست.
آقا خیلی خوبه این سریال. قشنگ مثال امروزی هاست.
بدش نمیاد ولی هنوز اوکی قطعی نداده !به نقل از حمیـده :آقا عالیه! ولی من دو قسمتشو ندیدم. پریا قبول کرد با کیوان ازدواج کنه؟
پسره میخواد با دختر خاله ( که مطلقه و 10 سال بزرگتر و بچه داره) ازدواج کنهبه نقل از Shery :فکرمیکردم بیخود باشه
الان برام جالب شد، یه خلاصه ای بدین ادامه شو تماشا کنیم!
مرسی
از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۰ دقیقه تقریبا. شبکه ۳.به نقل از shiva93 :چه روزا و ساعتی می ده ؟
ده سال بزرگتر بودنشو از کجا فهمیدین؟ :دبه نقل از میم ح میم دال :بدش نمیاد ولی هنوز اوکی قطعی نداده !
پسره میخواد با دختر خاله ( که مطلقه و 10 سال بزرگتر و بچه داره) ازدواج کنه
پدره میخواد با خود خاله ازدواج کنه
پدر سنتی برخورد میکنه و فقط بلده داد بزنه. پسره هم کله شق یه دندست. خواهر پسره روان شناسه.
نکته فیلم تو داستانش نیست. تو دیالوگ هاست. مثلا خواهره که روان شناسه نمیتونه برادرش رو قانع کنه بعد خودش هم واسش سوال پیش میاد که ازدواج برادرش اینجوری درسته یا نه.
پسره هی میپرسه مگه من میخوام چیکار کنم؟ خلافه؟ بقیه هیچ توضیحی نمیتونن بهش بدن صرفا مخالفت میکنن. بعد میگن حرف مردم. بعد پسره میگه حرف مردم برام مهم نیست و ...
کلا تضادهای امروزی رو نشون میده.
نمی خوام بحث تاپیک منحرف بشه ولی درسته یه سری از مردم دیگه رعایت نمیکنن ولی همچنان کشور جمهوری اسلامیه و فیلم ساختن توش محدودیت دارن یه سری قوانین که باید رعایت بشه الان تو راضی مثل فرانسه بی محدویت باشهبه نقل از مينا :به نظر من تماشا کردن صدا سیمایی که زنا با روسری تو خونشون میگردن یا با مانتو میخوابن یا مثلن تو برنامه کودک به بچه ها یاد میدن برای نصف بیشتر مردم روی زمین ارزوی مرگ بکنن یا مثلن اخوندیکه میاد میگه پدر نباید دختر بالای هفت سالشو بغل کنه و ببوسه یا مثلن دختریو نشون میدن که موقع خواستگاری میگه اختیار من دست بابامه هر چی اون بگه... قبول کردن اینکه اره ما احمقیم( چون سازندگان این برنامه ها مارو احمق حساب میکنن همچین برنامه هایی میسازن و وقتی هم ملت تماشاشون میکنن قبول میکنن حماقتشون رو)
علاوه بر اون با تماشا کردن هر کدوم از برنامه های صدا سیما یه جوری حمایت میکنیم سازندگان برنامه هارو و باعث میشیم بیشتر از پول بیت المال بره تو سطل اشغالی به اسم صدا و سیما...
اگه میخواین ازفیلمسازان ایرانی حمایت کنین.وبه همین دلیل ایرانی میبینین.خیلی از فیلم سازان ایرانی هستن که حاضز نشدن برای پول عقایدشونو تغییر بدن ومخاظبو ...فرض کنن. .ناچارن از ایران رفتن وحالا هم به حمایت هموطن هاشون نیاز دارن.... این فیلم سازان صدا سیما که از اسمون وزمین میباره براشون نیاز به حمایت ندارن....
یا اگه میخواین واقعیتعای جامعه رو ببینین باز هم نباید صدا سیما رو نگاه کنین....واقعیتعای جامعه رو فیلم هایی مثل شرایط یا زنان بدون مردان نشون میدن....نه این فیلم های سفارشی اخوندا.
با بقیه بحث کاری ندارم ؛به نقل از َََََََA WALKING DEAD :اینکه بچه 6 ساله وسط سریال ماهواره دیدن یهو به دوستش میگه واااای باهم رابطش داشتن ینی؟ واقعن ینی چی؟بلوغ زودرس هزارتا مصیبت دیگه...
آزمایش ایذر معمولا زود تشخیص داده نمیشه یعنی بعده یه مدت آزمایش مثبت در میاد.به نقل از حمیـده :مگه وقتی کیوان آزمایش داد، متوجه نشد که ایدز نداره؟ پس الان این شهرام چی میگه؟