پاسخ : منابع کنکور (ادبیات و زبان فارسی)
به نقل از Niki Zi :
٥+١ مبحث زبان فارسى رو دارم ، دارم از روش ميزنم ولى يه جاهايش پيش نياز سوال رو بلد نيستم !
مفاهيم ضعيفم كلا يعنى
چى بخونم ؟
سلام
اگه با خود ۵ بحث مشکلی نداری ولی فک می کنی خودت ضعیفی کتاب درسی رو هم دنبال کن بعد سوالاتو از هم کلاسی ها معلمت یا پشتیبانت و بچههای فروم بپرس.
ولی اگه با ۵ بحث حال نمی کنی کتاب هم سبکش که به نظر من بهتر از الگو هست ، هفت خوانه ویرایش جدید تره و خوب توضیح داده
در مورد دی وی دی من برای عبد المحمدی رو مجانی بهم دادن ، نگاه کردم دیدم یه همایش یه روزه بود که بین اش دلبری می کرد و درس نمیداد ولی حالا برای جمع بندی بد نیست ولی الان توصیه نمیشه
کتاب آقای سبطی هم خیلی خوبه ولی خوندنش یه شرط مهم داره:
اگه میخوای زبان فارسی خفن بزنی یا زبان فارسی دوست داری میتونه برات کمک باشه ولی اگه خوشت نمیاد فقط میخونی واسه کنکور و حالت حتی ازش بهم میخوره فک کنم حجمش خستت کنه
در مورد درس نامه های جامع خیلی سبز و موضوعی گاج باید بگم که خوب و کاملن تقریبن ولی مثلن خیلی سبز پشت سرهم تقریبن گفته و رفته گاج هم خیلی زیاد توضیح نداده معقوله و فک کنم گاج میکرو هم همینطوره خیلی خوب یادم نمیاد

در نهایت باید بگم عمل سلیقه ای تو زبان فارسی زیاده مثلن حتی تو سراسری ها بجای پاسخ اصلی پاسخ خودشونو میزنن (دیدم که میگم)
بهترین تمرین ها بنابراین میتونن سراسری ها ی ۸۶ به بعد باشن به علاوه برخی سنجش ها و قلم چی ها بقیه تالیفی ها معمولن کمی سلیقه ای هستن همچنین مورد اعتماد ترین پاسخ نامه پاسخ نامه کتاب سنجش تو اون رشتس که مثلن برای جواب ۹۵ باید منتظر نمایشگاه کتاب باشی که یکم بده ولی تا ۹۴ الان موجوده.
پ.ن : یه کتاب دیگه یادم اومد خیلی باحاله واسه کسی که بخواد خوب بخونه سال سوم رو بفهمه کامل و اونهم کتاب زبان فارسی گل واژه تالیف دکتر علی شیوا که متنه کتاب رو گسترش دادن و کامل کردن
اون رو هم میتونی یه نگاه بندازی اگه خوشت اومد بخونی
در نهایت بگم که برای مباحث شمارشی مثل ترکیبات وصفی و اضافی یا تکواژ و واژه و... بد نیست یه فهرست از اشتباهاتت درست کنی این کار بهت خیلی کمک می کنه. همین
# 94 %