sadlove لنگر انداخته ارسالها 3,382 امتیاز 31,821 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شـیراز سال فارغ التحصیلی 93 2016/8/1 #1 اینجا تاپیک بحث برای منابع مناسب کنکور در درس ریاضیات پایه(مربوط ب رشته ریاضی) عه . پیشنهادات خودتونو میتونین اینجا با ذکر دلیل ارائه بدین .
اینجا تاپیک بحث برای منابع مناسب کنکور در درس ریاضیات پایه(مربوط ب رشته ریاضی) عه . پیشنهادات خودتونو میتونین اینجا با ذکر دلیل ارائه بدین .
f@him کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 519 امتیاز 24,418 نام مرکز سمپاد فاتح شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شریف رشته دانشگاه IT 2016/8/1 #2 پاسخ : منابع کنکور (ریاضیات پایه) فقط نشر الگو
F.Boch کاربر نیمهفعال ارسالها 15 امتیاز 112 نام مرکز سمپاد بابایی شهر قزوین 2017/1/11 #3 سلام. خوبید? من خیلی یهویی به سرم زد بشینم تو بهمن آمار رو بخونم که واسه بعدن نمونه. کتاب آبی کانون کافیه? چون شنیدم 2 سوال داره که سوالاش اسونه تو کنکور و خوب ضریبش هم که 12 هستش #کنکوری 97 #اولین ارسال کاربر
سلام. خوبید? من خیلی یهویی به سرم زد بشینم تو بهمن آمار رو بخونم که واسه بعدن نمونه. کتاب آبی کانون کافیه? چون شنیدم 2 سوال داره که سوالاش اسونه تو کنکور و خوب ضریبش هم که 12 هستش #کنکوری 97 #اولین ارسال کاربر
Sep کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 1,085 امتیاز 15,617 نام مرکز سمپاد - شهر - سال فارغ التحصیلی 1397 2017/1/15 #4 سلام برای امار معمولن کتاب جدا نیازی نیست..... ولی به نظر من خط ویژه خیلی خوبه چون هم کم حجمه هم کامله.....
سلام برای امار معمولن کتاب جدا نیازی نیست..... ولی به نظر من خط ویژه خیلی خوبه چون هم کم حجمه هم کامله.....