• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه دانشجوی خوب و موفق باشیم؟ ویژگی دانشجویان موفق

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MIN4
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به درس خوندن تو دانشگاه اعتقاد دارین؟

• رای‌دهندگان
    116

MIN4

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
bnb
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
پزشکی سمنان
درود!
حتمن شما هم از دانشجوها شنیدین که درس خوندن تو دانشگاه با مدرسه فرق داره....
خیلی از دانشجوها هستن که دانش اموزای تراز ۸ هزاری بودن و با ۷۹۰۰ اوردن گریه میکردن 8-| ولی دانشجوهایی شدن که اگه نیافتن واحدو از شدت خوشحالی شام میدن. :|
بر عکسشم هست....
از دانشجو هایی که معدلشون خوب بوده تقاضا میشود بیان وتوضیح بدن چطوری درس میخونن و چطور برنامه ریزی دارن....
و اینکه روند مطالعه و برنامه ریزیمون تو دانشگاه نسبت به مدرسه چه فرقایی باید داشته باشه؟
چه روش هایی مخصوصی برای درس خوندن دارن؟
.....
خلاصه بپرسم.....تو دانشگاه چطوری باید خر زد؟ :D

پاسخ : چگونگی کسب معدل الف و درس خواندن در دانشگاه !!!

واقعا ؟ بسه دیگه :D
ببینید بستگی به خودتون داره! اگر از درس ها خوشتون میاد درس بخونید! اگر هم خوشتون نمیاد, منطقی هست که نخونید :-"

×ویرایش:
عرق شرم از پیشونیم جاری شد واقعا! کم کم اینجا نکاتی بس راهگشا مینویسم تا خودمم یاد بگیرم :-"

1. در هر صورت تمام کلاس هارو بروید و نپیچونید! کلاس های حل تمرین رو هم برید. استاد با استاد هم فرقی نمیکنه برید فقط .
2. درس هر روز رو همون روز شب یه نیم ساعت مرور کنید از رو هرچی! درس فردا رو هم مرور کنید.

تو دانشگاه واقعا کسی خر نمیزنه و لزوما هم کسی که خر بزنه موفق نیست .. ملت اصولا درسی که دوست دارن رو توش پروژه میدن و فعالیت میکنن و با فعالیت طی ترم خود به خود امتحانش هم خوب میدن.. عمومی ها هم که برای صرفا پاس کردنه :د :))

به نقل از Paris.A :
تو دانشگاه واقعا کسی خر نمیزنه و لزوما هم کسی که خر بزنه موفق نیست .. ملت اصولا درسی که دوست دارن رو توش پروژه میدن و فعالیت میکنن و با فعالیت طی ترم خود به خود امتحانش هم خوب میدن.. عمومی ها هم که برای صرفا پاس کردنه :د :))
عمومیا که طبق گقته شما هیچ....ما بفی رو چطوری بخونیم مثلن؟
مثل دبیرستان با دفتر برنامه ریزی قلمچی پیش بریم یا درس هر روزو همون روز بخونیم موفق شیم :D یا چی؟

به نظرم این تفکر که دانشجو درس نمیخونه رو برایِ همیشه باهاش خداحافظی کنید چون گاهاً شما مجبورید کتاب هایی چند برابرِ قطرِ نهج‌البلاغه رو بخونید و پاس کنید و حتی چند تا امتحان رو تویِ یک روز بدید و ... و دانشگاه اون مدینه شهری که اساتید توش کیلو کیلو نمره میدن و مدرک میگیرید نیست.

مواردی که تویِ دورانِ تحصیلی خودم فهمیدم اینا بوده :

1- برعکسِ دبیرستان که شما درس ها رو ریز میخوندید و معلم ها هم از ریزِ کتاب ها امتحان میگرفتند و نمره میدادند [nb]بذارید بگم یکی از باگ هایِ سیستمِ آموزشی هم دقیقاً همینه ، چون سبکی که دانشگاه از دانشجو انتظار داره فعالیت کنه، با سبکی که افراد توش پذیرش میشن همخونی نداره [/nb] ، امتحانایِ دانشگاه بیشتر جنبه‌ی سنجشِ اطلاعاتِ دانشجو رو دارن و بیشتر اطلاعاتِ کلی شما رو میسنجن، نمونه بارزش موردی بود که مثلاً من از یک امتحانِ 5 سوالی ، 2 تا سوال ننوشتم و 20 شدم، چون اولاً در کلاس فعالیت داشتم، دوما با توجه به بقیه کلاس در سطح بهتری بودم.

2- به نظرم یکی از فاکتور هایِ مهم برایِ این که معدلِ بالا داشته باشید اینه که استاد رو بشناسید که بهترین کار اینه که از ترمِ دوم که مسئولیتِ انتخاب واحد به عهده خودتونـه از سال بالایی ها راجع به شیوه کارِ اساتید و نوعِ نمره دهی و ... شون سوال کنید ، چون مثلاً بعضی از اساتید برایِ سرِ موقع به کلاس اومدن اهمیت قائلن ، بعضی هاشون برایِ اخلاق ،بعضی ها هم به ریسرچ و علمی بودنِ دانشجو اهمیت میدن و به نظرم باید بدونید که استاد واقعا به چه چیزهایی اهمیت میده ، مثلاً من خودم سعی میکنم با اساتیدی بیشتر کلاس بردارم که فاکتورشون برایِ نمره دهی علمی باشه نه اخلاقی و انضباطی! (باور کنید استادی داشتیم که به همه ی دختر هایِ چادری 18 به بالا داد به بقیه زیر 16 |: پسر ها هم طبقِ جبر هیچ کدوم نمره خوبی نگرفتند.)

3- سعی کنید واحداتون رو بر اساسِ توانایی هایِ خودتون بردارید، مثلاً ترمِ دو یکی از دلایلِ افتِ نمره دانشجوها ، اینه که وقتی معدلشون بالایِ 17 میشه یک هو میان 24 واحد بر میدارن و به همین ترتیب معدلشون خیلی پایین میاد.

4- به نظرم واحد هایِ عمومی و تخصصی رو سعی کنید به صورتِ منطقی بردارید ، یک ترم همه رو عمومی بر ندارید ترمِ بعدش همه اختصاصی و به این ترتیب معدلتون بشه تابعِ سینوس کسینوس!:))

5-ترمِ یک، اساتید کمی راحت میگیرن ، به همین دلیل اگر احساس کردید ترمِ اول زیاد بهتون فشار نیومد بدونید موردِ لطف و عنایتِ اساتید قرار گرفتید و ترم هایِ بعد جبران میشه.

دیگه بازم یادم اومد میگم براتون

× معدلِ کلِ خودم 19 و خورده ای هست.:-"

به نقل از مينا :
عمومیا که طبق گقته شما هیچ....ما بفی رو چطوری بخونیم مثلن؟
مثل دبیرستان با دفتر برنامه ریزی قلمچی پیش بریم یا درس هر روزو همون روز بخونیم موفق شیم :D یا چی؟

واای ...اه..قلم چی :-&
ببین من یه دور با استادم داشتیم صحبت میکردیم.. استاد ریاضیم.. گفت ریاضی چیزی نیست که تو هی تمرین حل کنی و همون راه قدیمی و..
باید بفهمی مسیله چی میخواد، باید درک کنی داستان فلان مبحث چیه واسه خودت تحلیل کنی نه اینکه چشم بسته یه راه حل یاد بگیری و الهی به امید تو.. سوالای امتحانش هم همینطور بود دقیقا.. باید میفهمیدی مثلا داستان انتگرال 3گانه چیه.. واسه چیه تا وقتی سوال میده بدونی اوکی باید الان با فلان حل شه!
و خب واقعا نمیشه بشینی برنااامه بریییزی ووو...
اصن نمیشینی.. جو دانشگاه هم البته تاثیر داره و ادمای دور و برت ولی خب کنکور دیگه جون همه رو کشید..مثلا دوست من هوافضا شریف قبولید ولی ریاضی1 شهشه رو افتاد! یا خیلیا که مشروط میشن حتی!!

لطفا یک دانشجوی پزشکی یا دندان هم یکم توضیح بدن :D
و اینکه روش مطالعشون چه تفاوتی با سایر رشته ها و چه تفاوتی با دبیرستان داره
مرسی :-"

به نقل از Radikal :
به نظرم این تفکر که دانشجو درس نمیخونه رو برایِ همیشه باهاش خداحافظی کنید چون گاهاً شما مجبورید کتاب هایی چند برابرِ قطرِ نهج‌البلاغه رو بخونید و پاس کنید و حتی چند تا امتحان رو تویِ یک روز بدید و ... و دانشگاه اون مدینه شهری که اساتید توش کیلو کیلو نمره میدن و مدرک میگیرید نیست.

مواردی که تویِ دورانِ تحصیلی خودم فهمیدم اینا بوده :

1- برعکسِ دبیرستان که شما درس ها رو ریز میخوندید و معلم ها هم از ریزِ کتاب ها امتحان میگرفتند و نمره میدادند [nb]بذارید بگم یکی از باگ هایِ سیستمِ آموزشی هم دقیقاً همینه ، چون سبکی که دانشگاه از دانشجو انتظار داره فعالیت کنه، با سبکی که افراد توش پذیرش میشن همخونی نداره [/nb] ، امتحانایِ دانشگاه بیشتر جنبه‌ی سنجشِ اطلاعاتِ دانشجو رو دارن و بیشتر اطلاعاتِ کلی شما رو میسنجن، نمونه بارزش موردی بود که مثلاً من از یک امتحانِ 5 سوالی ، 2 تا سوال ننوشتم و 20 شدم، چون اولاً در کلاس فعالیت داشتم، دوما با توجه به بقیه کلاس در سطح بهتری بودم.

2- به نظرم یکی از فاکتور هایِ مهم برایِ این که معدلِ بالا داشته باشید اینه که استاد رو بشناسید که بهترین کار اینه که از ترمِ دوم که مسئولیتِ انتخاب واحد به عهده خودتونـه از سال بالایی ها راجع به شیوه کارِ اساتید و نوعِ نمره دهی و ... شون سوال کنید ، چون مثلاً بعضی از اساتید برایِ سرِ موقع به کلاس اومدن اهمیت قائلن ، بعضی هاشون برایِ اخلاق ،بعضی ها هم به ریسرچ و علمی بودنِ دانشجو اهمیت میدن و به نظرم باید بدونید که استاد واقعا به چه چیزهایی اهمیت میده ، مثلاً من خودم سعی میکنم با اساتیدی بیشتر کلاس بردارم که فاکتورشون برایِ نمره دهی علمی باشه نه اخلاقی و انضباطی! (باور کنید استادی داشتیم که به همه ی دختر هایِ چادری 18 به بالا داد به بقیه زیر 16 |: پسر ها هم طبقِ جبر هیچ کدوم نمره خوبی نگرفتند.)

3- سعی کنید واحداتون رو بر اساسِ توانایی هایِ خودتون بردارید، مثلاً ترمِ دو یکی از دلایلِ افتِ نمره دانشجوها ، اینه که وقتی معدلشون بالایِ 17 میشه یک هو میان 24 واحد بر میدارن و به همین ترتیب معدلشون خیلی پایین میاد.

4- به نظرم واحد هایِ عمومی و تخصصی رو سعی کنید به صورتِ منطقی بردارید ، یک ترم همه رو عمومی بر ندارید ترمِ بعدش همه اختصاصی و به این ترتیب معدلتون بشه تابعِ سینوس کسینوس!:))

5-ترمِ یک، اساتید کمی راحت میگیرن ، به همین دلیل اگر احساس کردید ترمِ اول زیاد بهتون فشار نیومد بدونید موردِ لطف و عنایتِ اساتید قرار گرفتید و ترم هایِ بعد جبران میشه.

دیگه بازم یادم اومد میگم براتون

× معدلِ کلِ خودم 19 و خورده ای هست.:-"
خوب خانم معدل ۱۹ ای [nb] خجالت بکش پری [-( :-w اخه دانشجو معدل ۱۹ :-\ ؟ مگه میشه؟مگه داریم؟ من خودم پیش دانشگاهی چند بار حس دانشگاهی بودن دست داد بهم ۱۵ شد معدلم فک کنم :| دیگه دانشگاهم ببین جی میشه ....کلن ابهت دانشگاه به اینکه با التماس ۲۵ صدم نمره از استاد برای نیافتادن بگدرونی ش[/nb]
تاثیر دوستان چیه تو یونی؟؟؟/مثلن لازمه با اونایی بگردیم که درسخونن واینا؟ یا مثلن تاثیر خوابگاهی بودن یا خونه گرفتن؟میفرقن عایا؟
درباره محیط خارج از دانشگاه هم توضیح بده چیکارش کنیم خوب بخونیم

آقا من فقط بگم دوستان مهندسی :))
جوگیر نشید زرتی برین کتاب رفرنس بخرین :)) مخصوصا زبان اصلی که دیگه اوج جوگیریه :D
اولا احتمال اینکه کتابه رو بخونین کمه
دوما کتابای بهتر از رفرنسم هست :D

در ادامه حرف پریوش
کلیده اصلی نمره گرفتنه شما استاده
برین بپرسین کدوم استاد بهتره با اون بردارین
مخصوصا درسای علوم پایه
خودشیرینی طی ترم من انجام دادم تا ۷۰% جواب داده ( استادا وقتی تو چشمشون باشی یادشون میمونه تورو )
و واقعا به نظرم فقط استاد مهمه

طی ترمم بخونین یکم حالا
رو هم نره اخره ترم :-"

و من الله توفیق

1. استادی ک باهاش واحد برمیدارید خ مهمه
برای پزشکی و دندان واحد ها ر هر ترم طبق سرفصل میدن و شما حق انتخابی بین اساتید ندارید (البته میتونید درسای اختصاصی ای ر ک با رشته های دیگه مشترک هس با اونا بگیرید و از این بابت مشکلی ندارید)
2. اول ترم (مخصوصن ترم 1 :D) نرید رفرنس نخرید
برای اکثر درسا وقت نمیشه ک بیشتر از جزوه بخونید و خوندن کتاب فایده ای برای نمره گرفتن نداره (از لحاظ علمی هم چندان مهم نیس , با خوندن جزوه کلیات مورد نیاز ر یاد خواهید گرفت)
البته ی سری از درسا مث بافت نیاز ب کتاب دارن
اطلس اناتومی هم مورد نیاز هس (البته ن خیلی)
3. در طول ترم نیازی ب خوندن اکثر درسا نیس :د
فقط واحد های اختصاصی ای ک حجم زیادی دارن و نمره بالا هم میخواید باید طول ترم بخونید ولی اگ اونا ر هم فقط پاسی میخواید تو فرجه بخونید حله! (ولی سعی کنید طول ترم بخونید هم بهتر یاد میگیرید هم فرجه خ فشار نمیاد بهتون)
سایر اختصاصی ها و عمومی ها ر شب امتحان میخونید
4. امتحانا تستی هستن و بدون نمره منفی (البته مواردی ر داریم ک با نمره منفی میگیرن! تشریحی حتی! ) و بیشتر هم از کلیات سوال میدن و نیازی نیس ک جزئیات ر دقیق بخونید (با نگاهی ک زیست میخوندید برا قلم چی نباید بخونید :D)

البته تجربه من در حد واحد های علوم پایس الان!
و برای پزشکی شاید یکم نیاز ب خوندن بیشتر داشته باشید (چون گاهی حجم بیشتره!)
البته برا معدل خ بالا باید بیشتر بخونید :د

Back
بالا