- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان سه
- شهر
- طـــهـران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- رشته دانشگاه
- زیست فناوری/ ژنتیک
سلام!
با استریت "عشش" همراهتون هستیم
1
2
سی دی میفروشه؛ از این خاک بر سریا همینان ک در قالب دوست آدمو ب می و معشوق و منجلاب فساد و بدبختی و خاک برسری و بیشعوریو فلان می کشونن [nb]یادم باشه با کسی خصومت شخصی داشتم دعوتش کنم استریت [/nb]
اونام عطر نیست فک نکنید خ آدم خفن مایه داریه ... من بیشتر از این شرح نمیدم ک پلیس زحمت کش فتا میاد حکم فیلترینگ میده
3
این عکسه واس من زد سرور نات فوند :-s خدا خودش ب خیر کنه :-\ مسول این عکس زهراست [nb]نشان مدیر خوب حقشه جدی [/nb]
5
اوه اینجا همون جاست ک... :-ss
فقط بگم از آن نترس ک فلان از آن بترس ک میکی موس در کتابخانه دارد... [nb]خ یخ شد [/nb]
7
توجه شما رو به کتاب لقمه ویروس باکتری قارچ آغازی کوفت زهرمارِ مهر و ماه جلب میکنم سلاح بیولوژیکی آمانیتاموسکاریا یا ی چی تو همین مایه ها
تو طبقه دوم نوشتی "بالا" جدی؟؟؟ B-) [-(
9
مرده شور همهــشون ایششششش :-&
پ.ن: لازم ب ذکره یادمه جا یکی از عکسا باید چیز دیگه ای میذاشتم [nb]عکس یک جا ی چی دیگ[/nb]
مظنون پاسدار تمیزیه
با این حساب نشان "آفرین گل پسر" تعلق میگیره ب "علی شفیعی شمس" [nb]صدای دست و سوت و جیغ حضار [/nb]
1.هیچ قانونی وجود نداره
2.ترجیحن اسپم ندید، دادینم نوش جونتون ولی اگ باحال نبود حذف میشه
3.خلاق باشید و بترکونید
×تاپیک فعلن بازه
×شاد باشید
با استریت "عشش" همراهتون هستیم
1
آخیییی چ معصوم چ لطیف تو رو خدا بش رحم کنید نوه منه [nb]خواستی فحش بدی بیا پخ [/nb]به نقل از AliSH-shams :http://uupload.ir/files/2bme_img_20160726_192313.jpg
ببخشید، طول کشید عروسکامو جمع کنم :-[
2
سی دی میفروشه؛ از این خاک بر سریا همینان ک در قالب دوست آدمو ب می و معشوق و منجلاب فساد و بدبختی و خاک برسری و بیشعوریو فلان می کشونن [nb]یادم باشه با کسی خصومت شخصی داشتم دعوتش کنم استریت [/nb]
اونام عطر نیست فک نکنید خ آدم خفن مایه داریه ... من بیشتر از این شرح نمیدم ک پلیس زحمت کش فتا میاد حکم فیلترینگ میده
3
این عکسه واس من زد سرور نات فوند :-s خدا خودش ب خیر کنه :-\ مسول این عکس زهراست [nb]نشان مدیر خوب حقشه جدی [/nb]
5
اوه اینجا همون جاست ک... :-ss
فقط بگم از آن نترس ک فلان از آن بترس ک میکی موس در کتابخانه دارد... [nb]خ یخ شد [/nb]
7
توجه شما رو به کتاب لقمه ویروس باکتری قارچ آغازی کوفت زهرمارِ مهر و ماه جلب میکنم سلاح بیولوژیکی آمانیتاموسکاریا یا ی چی تو همین مایه ها
تو طبقه دوم نوشتی "بالا" جدی؟؟؟ B-) [-(
9
مرده شور همهــشون ایششششش :-&
پ.ن: لازم ب ذکره یادمه جا یکی از عکسا باید چیز دیگه ای میذاشتم [nb]عکس یک جا ی چی دیگ[/nb]
به نقل از AliSH-shams :ببين ميگم اون عكس كمد اينامو نزار خيلي ريخت و پاشه بزار تميزش كردم يه عكس ديگه ميدم بهت
مظنون پاسدار تمیزیه
با این حساب نشان "آفرین گل پسر" تعلق میگیره ب "علی شفیعی شمس" [nb]صدای دست و سوت و جیغ حضار [/nb]
1.هیچ قانونی وجود نداره
2.ترجیحن اسپم ندید، دادینم نوش جونتون ولی اگ باحال نبود حذف میشه
3.خلاق باشید و بترکونید
×تاپیک فعلن بازه
×شاد باشید