- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- رشت
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- Fefu
- رشته دانشگاه
- General medicine
سلام
راستش قرار بود پادکست انتخاب رشته باشیم ولی خب بچه ها با ما همکاری نکردن و وویسی ندادن....
کلا ۳ تا وویس به دست من رسید که حیفم اومد اونا رو نذارم تو سایت...
اول از همه یه تشکر میکنم از اونایی که وویس دادن و همکاری کردن دوم هم تشکر میکنم از دوستانی که پشت صحنه کمک کردن
یه تشکر ویژه هم میکنم از صالح عزیز بابت تموم وُیساش.
شرمنده دیگه اون چیزی که حداقل مد نظر من برای پادکست بود نشد.
یه توضیحی هم بدم وُیسای که قراره بشنوید ۳ تای اول برای امسال هست، و باقی وُیس ها که تفکیکی هست، ماله گروه انتخاب رشته پارسال هست که صحبت های خیلی قشنگ و مفیدی توش شده بخاطر همین گفتم اونا رو هم دوباره آپلود کنم، قطعاً به دردتون میخوره.
پس حتماً این وُیسا رو گوش بدید.
به امید موفقیت همه ی شما تو کنکور و مراحل بالاتر زندگیتون.
الف) وُیس بچه ها
راستش قرار بود پادکست انتخاب رشته باشیم ولی خب بچه ها با ما همکاری نکردن و وویسی ندادن....
کلا ۳ تا وویس به دست من رسید که حیفم اومد اونا رو نذارم تو سایت...
اول از همه یه تشکر میکنم از اونایی که وویس دادن و همکاری کردن دوم هم تشکر میکنم از دوستانی که پشت صحنه کمک کردن
یه تشکر ویژه هم میکنم از صالح عزیز بابت تموم وُیساش.
شرمنده دیگه اون چیزی که حداقل مد نظر من برای پادکست بود نشد.
یه توضیحی هم بدم وُیسای که قراره بشنوید ۳ تای اول برای امسال هست، و باقی وُیس ها که تفکیکی هست، ماله گروه انتخاب رشته پارسال هست که صحبت های خیلی قشنگ و مفیدی توش شده بخاطر همین گفتم اونا رو هم دوباره آپلود کنم، قطعاً به دردتون میخوره.
پس حتماً این وُیسا رو گوش بدید.
به امید موفقیت همه ی شما تو کنکور و مراحل بالاتر زندگیتون.
الف) وُیس بچه ها
- 1. Abolfazl97 / دانشجوی برق امیرکبیر، صحبت کلی [*]2. Paris.A / دانشجوی علوم کامپیوتر دانشگاه تبریز، صحبت کلی [*]3. f@him /دانشجوی بیوتک تهران، در مورد رشته بیوتک
ب) متفرقه دانشگاه ها (SalehM)
- 1. چندتا انتخاب میشه انجام داد؟
- [url=http://s2.picofile.com/file/8263141200/chanta_entekhab.mp3.html]لینک دانلود
- [*]2. شرایط انتقالی [*]3. امنیت خوابگاه [*]4. انجمن نجوم دانشگاه [*]5. فعالیت تئاتر دانشگاه [*]6. انجمن تشکل سیاسی دانشگاه [*]7. مصرف مواد در خوابگاه [*]9. در مورد دانشگاه علم و صنعت [*]10. شرایط دو رشته ای [*]11. اینترنت [*]12. سیستم خوابگاه دانشگاه تهران [*]13. تفاوت بازار کار خانوم و آقا [*]14. فعالیت ورزشی دانشگاه [*]15. در مورد MIT [*]16. فعالیت موسیقی دانشگاه [*]17. کارآموزی، کار دوران تحصیل [*]18. شیمی در مهندسی [*]19. کدام رشته هندسه بیشتری دارد؟ [*]20. در مورد فاند [*]21. کانون مهندسین فارغ التحصیل دانشگاه تهران [*]22. اپلای دارو
[*]23. تاثیر مثبت در کنکور به چه صورت بود؟ [*]24. دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران [*]25. دانشگاه شهید عباسپور [*]26. بازار کار هوشبری
ج) رشتهها (SalehM)
- 1. رشته مهندسی انرژی
- [url=http://s1.picofile.com/file/8263146300/mohandesi_enrji.mp3.html]لینک دانلود
- [*]2. رشته مهندسی مکاتورنیک [*]3. رشته مهندسی معماری [*]4. رشته مهندسی اپتیک [*]5. رشته مکانیک سیالات [*]6. رشته مهندسی فیزیک [*]7. رشته مهندسی عمران [*]8. آمار و کاربردها [*]9. رشته جدید مکانیک بیوسیستم
د) رشتههای تجربی
- 1. رشته علوم آزمایشگاهی
- [url=http://s1.picofile.com/file/8263281634/olum_azmayeshgah.mp3.html]لینک دانلود
- [*]2. رشته داروسازی [*]3. رشته پرتوپزشکی
- 1. رشته علوم آزمایشگاهی
- 1. رشته مهندسی انرژی
- 1. چندتا انتخاب میشه انجام داد؟