هدف انسان از فیزیک

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع abolfazl.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

abolfazl.f

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
1
به نظر شما هدف انسان ها ( فیزیک دانان ) از مطالعه طبیعت و فرمول بندی آن به صورت قوانین چیست?
منظورم دلیل تلاش ما برای شناخت طبیعت و بوجود آوردن نظام ها و سیستم هایی برای درک آن بیشتر بدلیل کنجکاوی نوع بشر در رابطه با جهان است یا بدست آوردن ابزاری برای تغیر جهان به آن صورت که میخواهیم?( کنجکاوی و یا بدست آوردن قدرت?)

پاسخ : هدف انسان از فیزیک

این سوال شاید به نوعی همون سوال علمو باید برای خودش خوند یا کاربردش باشه،نظر شخصی من علم خودش ارزشمنده ولی اگه بتونی از استفاده کنی خیلی ارزشمند تره.

با احترام ..
سرويس كردن نسل دانش اموز !

این حرفت غیر علمیه :-"
بی انصافیم هست.
اگر معلما درست درس بدن،بچه ها بدونن چه جوری باید فیزیک بخونن،نمره گرا نباشن و سعی کنن عمقی بخونن می دونن چه قدر فیزیک درس خوبی خواهد بود.
و اینکه شما سراغ هر شاخه ای از علم و هنر برید فیزیک توش دخیله ;;)
تو انجمن من از این حرفا نزنین :-w همه تون باید بگید خوبه :D :D

به نظرم ارزش اصلیش مورد اوله!

فکر کنم از نظر تاریخی بیشتر از روی کجکاوی بوده ولی الان بیشتر برای کاربرد...

به نظر من فيزيك دان هاي واقعي كساني هستند كه فقط و فقط به علت علاقه و كنجكاوي درك پريده هاي روزمره و غير روزمره دست به تحقيق و نظريه پردازد مي زنند فارغ از نتايج احتمالي. جنبه ي كاربردي قضيه به نظر من مطلقا بايد مربوط به مهندس ها باشد.
نتيجتا تعريف من از فيزيك "درك علت پريده ها و چگونگي جهان" است كه به نظرم نبايد شامل عبارات "و كاربرد هاي ان" باشه.

آخرین ویرایش:
به نظر من علمو از هر نظر نگاه کنی هیجان انگیزه:-b:-b:-b:-b
به این جو سازی های دانش آموزی توجهی نکنین
علم همیشه زیبا بوده و خواهد بود.
لایک کن:-h

به نظر شما هدف انسان ها ( فیزیک دانان ) از مطالعه طبیعت و فرمول بندی آن به صورت قوانین چیست?
منظورم دلیل تلاش ما برای شناخت طبیعت و بوجود آوردن نظام ها و سیستم هایی برای درک آن بیشتر بدلیل کنجکاوی نوع بشر در رابطه با جهان است یا بدست آوردن ابزاری برای تغیر جهان به آن صورت که میخواهیم?( کنجکاوی و یا بدست آوردن قدرت?)
شناخت بیشتر و بهتر جهان.
به علاوه مباحثی که به صورت علمی ثابت میشن خیلی قابل درکتر از مطالبی هستن که ادیان،داستان ها، باور های عامی، و ... بیان میکنن.
همین قابل درک بودن علم جزو مهم ترین دلایلیه که دنبالشیم :)
پ.ن: بالایی، مگه اینستاگرامه میگی لایک کن :|

Back
بالا