لایک؛ به چه قیمت و به چه لذت؟

• شروع کننده موضوع

فاطمه م.

فاطمه م.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهاردانگه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبی
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
سلام
تقریبا همه مون تا حدودی عمق این فاجعه ی دنبال لایک بودن رو در عموم مردم به خصوص با فراگیر شدن جوامع مجازی در سال های قبل درک کردیم.
مشکلاتی که علاقه ی افراطی به مقبولیت اکثریت به وجود میاره بسیار زیادن. میشه به پر رنگ ترین هاشون مثل انتشار آثار ادبی، هنری، ... دیگران بدون حفظ امانت و به اسم دیگری (دزدی فرهنگی)، سو استفاده از احساسات و ساده لوحی احمقانه مردم در مواردی مثل انتشار عکس یک بیمار یا فرد نیازمند (برای سلامتیش دعا کن و یه قلب کامنت بذار! )، تجسس در زندگی شخصی افراد به خصوص مشهور ( فیلم فلانی و دوست دختر فلانی و ...)، اظهار نظر های بی پایه و اساس و سواد کافی (از مسائل سیاسی و اجتماعی و فرهنگی تا ...)، پوشش ها و آرایش های نامتعارفی که زیبایی ای ندارن و صرفا محرک جنسی هستن، تجمل گرایی افراطی در قالب های جدید (لوکیشن های شمال شهر، عکس با ماشین فلان مدل و خونه و وسایل آنچنانی ای که بعضا خود شخص هم مالک اون ها نیست و ...) و خرید و فروش لایک و... اشاره کنیم.

حالا دوست دارم تو این فضا راجع به چند چیز باهم صحبت کنیم ؛
لایک گرفتن برای شما چه حسی به وجود میاره ؟ این حس براتون چقدر لذت بخشه و چه قیمتی داره؟ (صادق باشیم)
شما چه مقدار از این معضل آزار میبینید ؟ چه واکنش هایی در مقابلش نشون دادید ؟ بی توجهی ؟ سعی در بحث منطقی ؟ فحاشی ؟ دی اکتیو کردن اکانت ؟
و در نتیجه ی تمام این بحث ها، چه راهکار هایی برای جلوگیری از شیوع و پیشرفت این بیماری در ذهن دارید؟

با سپاس

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
پاسخ : لایک؛ به چه قیمت و به چه لذت؟

امان از این لایک! یه جورایی ملت رو بنده خودش کرده. یه ارزش مصنوعی میده که هیچ خاصیتی هم نداره. باعث میشه بعضیا فکر کنن چیزی به دست آوردن . حسی به دست آوردنی که جایگزین به دست آوردن های واقعی شده.

حلزون

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب:)
شهر
تهر
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
پادوا
رشته دانشگاه
روان شناسی
پاسخ : لایک؛ به چه قیمت و به چه لذت؟

یکی از انگیزه های هر کس توی شبکه های اجتماعی حتما ارتباط برقرار کردنه . لایک به معنی اینه که یه شخصی با نوشته یا عکس من ارتباط مثبتی برقرار کرده. در نتیجه یه قسمتی از هدف فعالیت توی این شبکه ها محقق میشه و خوووب احساس خوبیه دیگه
وقتی کسی مثلا به حساب "بامعرفتی" تمام پست های من رو لایک میکنه هیچ حس خوب رابطه ی مثبت با مخاطبی برای من نمی مونه . هیچ مخاطبی نمی مونه در واقع ! تنها ارتباط من و مخاطب به قلب کوچیک کنار پستم محدود میشه و بس
جدیدا برادر و پسر عمه ی خودم از اپلیکیشن های لایک گیر!!! استفاده میکنن. این ینی چی؟؟!!! ینی از نظرشون عکس، متن یا نوشتشون هیییچ ارزشی نداره . برای خودشون و پستی که باید نشونه ی شخصیت و دغدغشون باشه ارزش و مقدار قائل نیستن . صرفا به دنبال جمعی راه افتادن که رقابت سر چیرای بی ارزشو بزرگ و مهم میدونه.

بالا