طلاق به هر نحوي اتفاق منفيه دليل نميشه چون مشكل وجود داشته و دو نفر حالا از هم جدا ميشن مثبتش كنه.قبول دارم كه طلاق گاهي اوقات تنها راه ممكنه ولي صرفا وجود مشكل باعث طلاق ميشه وجود مشكل يا يك اتفاق منفي از ابتدااین یعنی افراد به این سطح از درک رسیدند که تحمل کردن و عذاب کشیدن راه موثری برای حل مشکلات نیست. وقتی راه حل مناسبی برای حل یک مشکل پیدا نمیشه.
تفاوت اینجاست که بعد از مرگ زندگی نیست، بعد از طلاق زندگی باز جریان داره! و تازه طلاق یعنی پایان اتفاق های بد و انتظار برای شروع جدید.طلاق به هر نحوي اتفاق منفيه دليل نميشه چون مشكل وجود داشته و دو نفر حالا از هم جدا ميشن مثبتش كنه.قبول دارم كه طلاق گاهي اوقات تنها راه ممكنه ولي صرفا وجود مشكل باعث طلاق ميشه وجود مشكل يا يك اتفاق منفي از ابتدا
مثلا اگر يك شخصي بيمار باشه كه سالها زجر كشيده از اون بيماري بميره براش جشن نميگيرن كه حالا خلاص شده هر چند زيادم سوگواري نميكنن
یه جورایی شاید یه راهکار انکار باشه...نظرتون چیه راجع به این جشن؟
آیا به نظرتون واقعا ارزش جشن گرفتن داره؟
هر نظری دارید بگید. دوست دارم نظرات مختلف رو بدونم.
طلاق یعنی موقعی که دو نفر تصمیم گرفتند که اگر به زندگی با هم ادامه بدند خوشحال نخواهند بود.
در نتیجه طلاق باعث میشه تا هر دو نفر از حالت غیر خرسندی به نقطه ای برسند که تمایل دارند، یعنی دو طرف به خواسته ی خودشون رسیدند.
این اتفاق مثبتی هست نه اتفاق منفی ای. این یعنی افراد به این سطح از درک رسیدند که تحمل کردن و عذاب کشیدن راه موثری برای حل مشکلات نیست. وقتی راه حل مناسبی برای حل یک مشکل پیدا نمیشه. باید به نوعی از مشکل تا حد ممکن دور شد و شرایط رو طوری تغییر داد که زندگی بهتر بشه.
و خوب چرا نباید یک اتفاق خوب رو جشن گرفت ؟
بنظر من جشن طلاق نشون دهنده این هست که ما اونقدر شجاعت داشتیم که شکستمون رو قبول کردیم و دیگه نمیخوایم این مسیر غلط رو ادامه بدیمانگار جشن شکست بگیریم
و به بقیه پز بدیم بیاید ببینید ما شکست خوردیم و چقدر خوشحالیم
گرچه خودت نیستی بخونی و شاید نظرت عوض شده باشه، ولی حالا من ریپلای میزنمطلاق یعنی موقعی که دو نفر تصمیم گرفتند که اگر به زندگی با هم ادامه بدند خوشحال نخواهند بود.
در نتیجه طلاق باعث میشه تا هر دو نفر از حالت غیر خرسندی به نقطه ای برسند که تمایل دارند، یعنی دو طرف به خواسته ی خودشون رسیدند.